danko10 napsal:Sushi napsal:tam jsou vždycky takový, no, řekněme zajímavý zápasy
Ono zas kde uz dnes niesu, ze?
tiež pravda...
danko10 napsal:Sushi napsal:tam jsou vždycky takový, no, řekněme zajímavý zápasy
Ono zas kde uz dnes niesu, ze?
Francesco Totti AS napsal:na ofiko stránkách je napsaný, že s udine hrajem 10.3
Sushi napsal:nepražáci si to mimochodem nějak vymyslete s bydlením, kdysi jsem nabízel místa u mě, ale to už moc neplatí, co má ségra dítě tak se tyhle věci trošku zkomplikovaly
takže buď si vyhlídněte nějaký busy, tomu já moc nerozumim, nebo hostely... internet máme všichni, já bych vám rád pomoh, ale obyčejně hotely v praze neshánim, až na výjimky, takže o nich vím míň než my... maximálně vám můžu poradit zónu nebo tak
tak druha moznost je dojst do BA a z tade do prahy to uz by sme dohodli nerad cestujem sam, len ensmiem robit vtedyTony napsal:Ale ja pojdem z Blavy rovno, ma ten autobus zastavku v blave?
taku robotu co robim a vypoved? to yb som bol obrkokot ale pokusim nejak vybavit snad bude datTony napsal:Tak si to zariad, pripadne daj vypoved
bartne napsal:taku robotu co robim a vypoved? to yb som bol obrkokot ale pokusim nejak vybavit snad bude datTony napsal:Tak si to zariad, pripadne daj vypoved
Tony napsal:bartne napsal:taku robotu co robim a vypoved? to yb som bol obrkokot ale pokusim nejak vybavit snad bude datTony napsal:Tak si to zariad, pripadne daj vypoved
a co to robis? dzigola?
aby zas nepřijela půlka republikyMaritazzi napsal:Nemám potom hodit na web nějakou pozvánku na sraz?