Hahahahahahahah, joo to byla prdel :lol:
Sushi Příspěvků 24,449 25 Bře 2013 #402 konečně pár fotoskvostů ode mě (pasta, tys fotil, hoď něco ) giallorossa těsně před začátkem zápasu (zkoušel jsem jestli má cenu fotit bez blesku.. a nemělo) daje ROMA! larg-- a Tony tohle na mě čekalo po vystoupení z tramvaje, hezky pěšky..
konečně pár fotoskvostů ode mě (pasta, tys fotil, hoď něco ) giallorossa těsně před začátkem zápasu (zkoušel jsem jestli má cenu fotit bez blesku.. a nemělo) daje ROMA! larg-- a Tony tohle na mě čekalo po vystoupení z tramvaje, hezky pěšky..
K klida Příspěvků 14,022 25 Bře 2013 #403 když se vyhecuju, tak tady zveřejnim přepis hovoru, jak jsem ti volal, abys vystoupil
Bruntix Příspěvků 5,142 25 Bře 2013 #405 Ty si nejak potajomky fotil, ci kedy? ja som vobec nic nezaregistroval, ale ta cesta z mhd vyzera dost temno :-D, este ze si dosiel
Ty si nejak potajomky fotil, ci kedy? ja som vobec nic nezaregistroval, ale ta cesta z mhd vyzera dost temno :-D, este ze si dosiel
Sushi Příspěvků 24,449 25 Bře 2013 #406 nevim, ale vypadá to že koukáš do foťáku asi jsem začal fotit a usoudil, že je tam hovno vidět, tak jsem další fotky nedělal
nevim, ale vypadá to že koukáš do foťáku asi jsem začal fotit a usoudil, že je tam hovno vidět, tak jsem další fotky nedělal
Bruntix Příspěvků 5,142 25 Bře 2013 #407 vyzera to tak, mozno som pozeral na pivo, za ktorym si skryval mobil alebo ja neviem. fakt som necakal taketo zabery :-D
vyzera to tak, mozno som pozeral na pivo, za ktorym si skryval mobil alebo ja neviem. fakt som necakal taketo zabery :-D
Sushi Příspěvků 24,449 25 Bře 2013 #408 já taky nevěděl, žes mě fotil... respektive jsem si to nepamatoval