Návrh srazu (jsem zas zpět :D)

ja se s vami klidne sejdu, ale na tu bandu zmrdu se koukat nebudu.

skocim na burrito do dlouhy a pak vas najdu nekde v na pivu

takže 9/3 udine

SUSHI
RICHIE
MARITAZZI
TONY
SUSISR
MAX
90210
BARTNE
ANTONELLO VENDITTI
možná BONES
GON138 (možná)
PIGI (dá vědět)
SKEČI
někdo z EF?
někdo z EF 2?
MEXES
PIQUE?

pošlete mi svoje telefonní čísla
moje je 724162420

jak vypadj ti kluci u eurofotbalu, maritazzi, jdou?

mám telefonní čísla bráchy, maxe, klidy, danka, gon 138, bonese, piqueho (u nich ani neni jistý že jdou :lol: ), 90210, antonella vendittiho, ostatní mi ho pošlete (nebo mi ho pošlete pokud máte nový i vy, co jsem jmenoval), měli by to být:

RICHIE
MARITAZZI
TONY
BARTNE
PIGI (dá vědět)
SKEČI
MEXES

daje

já nevim... ale potřebuju čísla, kdyby někdo někde bloudil a potřeboval mi volat (proto je tam to moje) nebo by nás bylo málo a já vás potřeboval zjebat nebo donavigovat (tak mi pošlete i vaše). daje porco dio.

o2 možná ví danko, se ho zeptej

jen tak mimochodem, pokud by přišli všichni, co to sem napsali nebo to napsali na asroma.cz, bylo by potřeba v hospodě asi 20 míst (a furt nevíme, co třeba danko a klida, i když počítám, že klida asi pude). popravdě jsem s takovým zájmem sám nepočítal, ale dobrý, fajn, mohl by to být největší sraz zatím... ALE JESTLI ZAREZERVUJU 20 MÍST A PAK PŘIJDE, KLIDA, BRÁCHA A MAX, TAK POJEDU DO VAŠICH BYDLIŠŤ A NAKOPU VÁM TAM PRDELE, TOMU VĚŘTE. příště (tentokrát už na to je pozdě asi) se bude účastnit jen ten, kdo mi pošle na účet nějakej obnos, třeba 500... ten se pak všem vrátí a propije, to je jasný, ale aspoň bude nějaká pojistka. zvlášť u lidí z dálky a lidí, co jsem nikdy neviděl, mám svý pochyby :mrgreen:

ok, budu po tobě ještě chtít, abys to potvrdil, až se to víc přiblíží... jinak na tebe jsem už číslo taky měl, jen jsem to zapomněl :lol:

Roma-Udinese 9/3/2012

SUSHI
RICHIE
MARITAZZI
TONY
SUSISR
MAX
90210
BARTNE
ANTONELLO VENDITTI
možná BONES
GON138 (možná)
PIGI (dá vědět)
SKEČI
někdo z EF?
někdo z EF 2?
MEXES
PIQUE?
SCR (musí dořešit spaní)

klida?
danko?

Sorky Sushi, mrzi ma to. Tesil som sa, ze si zase po dlhom case trochu zazlobime. Vlastne by mi nieco take uz vazne bodlo, ale bohuzial, tieto veci su osetrene platnymi kontraktami. :(

cao, prijel bych jen musim sehnat spani,ale to se nejak udela uz to resim :smoke: .tel 739 674 697 :D kdyz tak pojedu z Valsskeho Mezirici .zajimalo by mne jestli nekdo treba nepojede vlakem,nejlepe taky tim smerem na Prahu :sala:

Roma-Udinese 9/3/2012

SUSHI
RICHIE
MARITAZZI
TONY
SUSISR
MAX
90210
BARTNE
ANTONELLO VENDITTI
možná BONES
GON138 (možná)
PIGI (dá vědět)
SKEČI
někdo z EF?
někdo z EF 2?
MEXES
PIQUE?
SCR (musí dořešit spaní)
PASTA (taky spaní)

klida?

zdá se, že budu muset do tý knajpy zajít už...

ja som povedal že uvidím či nebudem v práci vtedy :pray: o týždeň budem vedieť na 100% ako natom budem :D

ok

Roma-Udinese 9/3/2012

SUSHI
RICHIE
MARITAZZI
TONY
SUSISR
MAX
90210
BARTNE uvidí podle práce
ANTONELLO VENDITTI
možná BONES
GON138 (možná)
PIGI (dá vědět)
SKEČI
někdo z EF?
někdo z EF 2?
MEXES
PIQUE?
SCR (musí dořešit spaní)
PASTA (taky spaní)

klida?

zdá se, že budu muset do tý knajpy zajít už...