asroma.cz

Status
Uzamčeno pro další odpovědi.
to myslis vazne? :lol: me se to moc nezda a hlavne administrace je docela slozita ale da se to pochopit...tedka pujdu na pivo a tam zkusim popremyslet nad nakym free serverem...pokud vas napadnou jeste naky ty domeny jako webnode apod... hodte mi sem prosim linky a ja vecer neco vymyslim :wink:

Giovanni napsal:
tedka pujdu na pivo a tam zkusim popremyslet nad nakym free serverem...pokud vas napadnou jeste naky ty domeny jako webnode apod...
to je přístup

:Ok:

imho není problém web udělat, ale plnit. proto se asi první zamyselete, jestli to má cenu...

pokud ten web udelam, tak se o nej budu starat protoze nemam rad nedokonceny prace!!! zaroven bych ale byl rad, kdyby se tady nasli nekteri lidi, kteri by treba delali redaktory...timto bych se zaroven chtel zeptat jesi by mel nekdo zajem delat redaktora

tak sem si jen tak zkousel pohrat a zkusil sem pouzit sushiho podpis.... :lol: vypada to lip...

Edit: a ten webnode by byl dobrej ale bohuzel tam asi nejde nastavit, aby novinky nebo clanky delalo vic lidi :x

klida napsal:
nejlepší webmaster, kterýho znám, je Tynka :D a ta řikala něco ve smyslu, že nejlepší je webnode, nebo možná jenom, že jí vyhovuje nejvíc, už si to moc nepamatuju

druhá věc je, jestli to má smysl, protože sketchy tam měl asi 4 návštěvy denně
statistika návštěv posledního týdne:
Pondeli: 28
Utery: 22
Streda: 14
Ctvrtek:28
Patek: 27
Sobota: 25
Nedele: 16

Mimochodem lepší pagarank než toto fórum a to snad, že jedinou reklamu někdo udělal na eurofotbalu do jednoho komentáře. To mi ještě z českýho fanklubu Interu vyměnili ikonku. To je toho. A k tomu webnode, stránky fanklubu typu blog rádoby redakční systém to není to pravý, ale snaha se má cenit. Jo, když sem nabízel že koupím od někoho (nevim koho) tu doménu a vezmu si to na starost, tak jste byli všichni nebo většina proti, a takhle to dopadlo. ANEB: Proč to dělat jednoduše, když to jde složitě, že jo... :tlesk: Mám znalosti html částečně php a jsem štorc dát do kupy web, tentokrát na jiném redakčním systému. Znám jeden kvalitní zahraniční hosting a registrovalo by se to na doménu ER. S tím, že by to nemělo s tímto fórem nic společnýho. Uznejte sami, chodí nás sem 5 a půl, přispívají sem pořád ti samí. Možná není divu. Buď je nás romanů tak málo, ale to si nemyslim a je to spíš tím, že lidi samotný fórum čistě nezaujme. Zkrátka je lepší mít web (redakční systém) a fórum (diskuze) pod jednou střechou tak, jak je to zvykem a jak to mají ostatní fanweby. Člověk se podívá a zalíbí se mu i může mít nějaké námitky, ale vrátí se a bude web navštěvovat. Kdežto na druhé straně se podívá, řekne si: hm hromada vláken, co z toho.. a vypustí to z hlavy. Nic ve zlém, můj názor.

nechapu co si myslel tim ze blog radoby redakcni system, to neni to prave? dyt to webnode je defacto to samy co si mel ty...

No víceméně. S tim rozdílem, že webnode používaj hlavně ty, co nemaj o tvorbě webu ani páru, proto tomu řikám blog. Je fajn, že někdo stojí o to, aby byl nějaký web, ale tak když už se toho někdo ujme, tak by měl mít znalosti a zhotovená práce by stála za to. Upřímně, když se podívám na ten tvůj web, tak je mi šoufl. Neber si to špatně, každýmu se líbí se něco jinýho.

edit: Ani nevim, zdali webnode nabízí nějakou mysql databázi...

vsak kazdej ma nazor...ale na tom serveru, kde si to delal ty je to uplne to stejny jako na webnode :wink: mozna je to tam jen trosku lip zpracovanejsi...ale kdyz je clovek sikovnej a ma snahu tak muze i z blbych estranek udelat peknej web

sketchy napsal:
S tím, že by to nemělo s tímto fórem nic společnýho. Uznejte sami, chodí nás sem 5 a půl, přispívají sem pořád ti samí. Možná není divu. Buď je nás romanů tak málo, ale to si nemyslim a je to spíš tím, že lidi samotný fórum čistě nezaujme. Zkrátka je lepší mít web (redakční systém) a fórum (diskuze) pod jednou střechou tak, jak je to zvykem a jak to mají ostatní fanweby. Člověk se podívá a zalíbí se mu i může mít nějaké námitky, ale vrátí se a bude web navštěvovat. Kdežto na druhé straně se podívá, řekne si: hm hromada vláken, co z toho.. a vypustí to z hlavy. Nic ve zlém, můj názor.
tak zaprvý fajn že to řešíte...

zadruhý s tím fórem... fórum je jedinej web co už víc než dva roky běží, takže zas ho někam přenášet mi přijde jako blbost, i protože je normální že fórum je jinde než web. v itálii je spousta webů co má svoje fórum, spousta webů bez fóra, ale i hodně fór co běží jen tak, bez webu... a lidi tam chodí. spíš si myslim že u nás není rozvinutá "kultura fórování", lidi na to nejsou zvyklý... a proto sem moc lidí momentálně nechodí.

jinými slovy, udělal bych web a dal tam odkaz na fórum. můj názor.

taky si myslim ze je zbytecny delat novy forum k webu...pokud se udela ten web, proc k nemu nedat forum tohle?

Status
Uzamčeno pro další odpovědi.