asroma.cz

Status
Uzamčeno pro další odpovědi.

scr

Ja vyhorel na tom, ze sice mame heskej design, ale jde o to ze pokud jde o naprogramovani jadra webu s redakcnim systemem, pepik za to chce 8000, coz ze sveho fakt nedam...AS mam rad...ale nebudu chodit nahatej a strizlivej :) Pokud by se udelala nejaka sbirka...rad to zaridim, stale mam na ucte jeste 1100 od kluku co poslali. Stranky AS urco chci a casem bych je treba i ze sveho realizoval, ale to bude trvat mam neustale vydaje a ma financni situace neni zrovna ruzova :) Pokud by se tedy dala dohromady castka a fanoucci se sjednoti a kazdej neco posle...budeme mit radost vsichni :) Imho delat web na nejakym freecku je o hovne...jinak samozrejme jde design nahodit i na nejakej jiz pripravenej template, ale problem je, ze ne vse na tom webu pracuje pak spravne a musi se to tak i tak doprogramovat. Mrzi me to fakt jsem se snazil, ale neni to jen tak

vy nemáte rádi free servery... já říkám lepší free než vůbec :wink:

scr

ja tedy nevim, ale ja nechci stranku, ktera bude o hovne, kdyz uz tak poradnou a funkcni...nejyk free na to se muzu vysrat. no je to hodne penez, ale pokud by jsme se slozili, tak by to bylo fajn. Bude to naprogramovane jen pro nas a bude to original.Myslim ze fanousku je hodne a kdyz si kazdej odpusti jednu kalbu, tak mame web.

to je samozřejmě pravda, přesto si myslím, že důležitý je s něčím začít a až když se to chytne do toho vrážet prachy. a ne 8000, to je podle mě fakt přestřelený...

Som tu nový... a chcem len povedať že tento klub si web zaslúži...keby sa robila nejaká zbierka tak som ochotný niečo prispieť :danko: :daje: :sala:

Prezioso napsal:
Som tu nový... a chcem len povedať že tento klub si web zaslúži...keby sa robila nejaká zbierka tak som ochotný niečo prispieť :danko: :daje: :sala:

vítej :sala: :sala: :sala: :sala:

Code:
http://forza-roma.webnode.cz/

zatim se s tim jeste seznamuju ale na to "nenavideny freexko" sem zistil ze se tam da udelat hodne veci...

Giovanni napsal:
Code:
http://forza-roma.webnode.cz/

zatim se s tim jeste seznamuju ale na to "nenavideny freexko" sem zistil ze se tam da udelat hodne veci...

dobrej banner 8) :mrgreen:

scr

klida napsal:
já doufám, že se sketchy a scr domluvěj a pujde to zadarmo

dneska se ti za darmo nikdo ani nevysere na rohozku..natoz aby ti udelal web...proste kazdej chce prachy. Ale nejak se mi nezda ze nikdo neni ochotnej prispet alespon 500kilo na web omg...to ste teda fanousci pici

scr

Sushi napsal:
:lol:

sketchy to umí... doména stojí málo... where's the problem?

jak jsi prisel na to ze to umi? :) Domenu mam porad...obnovil jsem ji opet v cervnu..takze je jeste na dlouho a webhosting mam u nas takze to cca misto 1200 rocne stoji jen 300lka...ale proste neni kdo by udelal ten web..

scr napsal:
Sushi napsal:

jak jsi prisel na to ze to umi? :) Domenu mam porad...obnovil jsem ji opet v cervnu..takze je jeste na dlouho a webhosting mam u nas takze to cca misto 1200 rocne stoji jen 300lka...ale proste neni kdo by udelal ten web..

chvíli fungoval jeho web, kterej myslím dělal sám

scr

Sushi napsal:
scr napsal:
Sushi napsal:

chvíli fungoval jeho web, kterej myslím dělal sám

ee..freecko

Status
Uzamčeno pro další odpovědi.