asroma.cz

Status
Uzamčeno pro další odpovědi.
Kluci z AS-ROMA.CZ to zabalili???... Nejel mi 10 dní internet a stránka nefachá... Sice sem za náma nechodili, co? je obrovská ?koda, jejich příspěvky byly neprofesionální, ale oceňoval jsem jejich snahu a občas jsem na jejich stránky zavítal.

Jeden z nich /cambulak/ mi psal, ?e vypr?ela platnost domény a ?e neví, co bude dál. Kdo se toho ujme, kdy, peníze... nevím no :?

Totti mě oslovil s ?ádostí o příspěvek na nákup domény, u? jste někdo něco poslal?

Zatím ne, mů?eme to tady probrat...

Panky (Totti) mi taky psal, naposledy psal, ?e mají u? 600 kaček. Nevím, kolik to stojí..

mně psal (kromě toho, ?e hraje nějaký techno :D ), ?e má 500 od 3lidí a ?e sám dá kilo. taky řikal, ?e to stojí 1000korun na rok. přínos toho webu je pro mě zanedbatelný, v?echno se dozvim tady, o diskusi netřeba mluvit. dal bych nějakej drobnej obnos čistě z fandovství...

mně psal (kromě toho, ?e hraje nějaký techno :D ), ?e má 500 od 3lidí a ?e sám dá kilo. taky řikal, ?e to stojí 1000korun na rok. přínos toho webu je pro mě zanedbatelný, v?echno se dozvim tady, o diskusi netřeba mluvit. dal bych nějakej drobnej obnos čistě z fandovství...

Nápodobně.

Uvidím jak se to bude hýbat, dy?tak bych jim taky klidně pár kaček poslal. Av?ak jeliko? od chvíle, co mi napsal něco jako, ?e "u? maj docela dost. tak?e ok" se mi neozval.. tak jak to je, hoří to, nehoří? :?

Zdá se, ?e to ře?íme jen my dva :)

Ahoj , ja ty stránky samozřejmě mám ulo?ené na svém pevném disku v pc a mám i databáze snad pokud někdo zajistí chod webu a domenu stranku udělám a nahodim do tejdne. At mi dotičný napí?e na 389-017-960

Jsem zvědav :)

Cambi: Ermes předělává svůj web, tak?e má málo času na ten banner pro vás. Myslím, ?e ho udělá, ale zatím nevím.

Sushi napsal:

Cambi: Ermes předělává svůj web, tak?e má málo času na ten banner pro vás. Myslím, ?e ho udělá, ale zatím nevím.

V pohodě neobtě?uj jí, vymysleli jsme to jinak :wink:

scr

cambulak napsal:
Sushi napsal:

V pohodě neobtě?uj jí, vymysleli jsme to jinak :wink:

vubec by nevadilo kdyby take nekdo jeste prispel..hosting jsem zaridil zadacko u nas..domenu budu platit ja ale ty stranky tam by mohl ekdo prispet uz jsem zaplatil lito a ten typan chce jeste dva...tak co kdo se hlasi? :)

Ty stránky jsou fakt pěkný!

Akorát nechápu tro?ku - to neděláte vy, ale někdo jaksi cizí, komu za to platíte? No to si řek hezkou sumičku, čoveče

Status
Uzamčeno pro další odpovědi.