asroma.cz

Status
Uzamčeno pro další odpovědi.
no ale "programoval" ho on, ne? víš co, počkejme radši na něj, ať tady něco nemelem zbytečně... časem se určitě staví :mrgreen:

taky mu můžeš napsat PM...

scr

pockej pockej..jako nacvakat si na nejakym freecku kde jakou bunku chces to je o hovne preci...to by spis meli cesti fans ostudu :)

já to neumim, takže pro mě je to výkon :mrgreen: ale myslím, že lepší něco než nic...

jinak na FB mi odepsal nějakej kluk:

Ahoj,,urče bych se zapojil,,jestli budou podrobné informace prosíímm zašli zprávu děkuji předem,,:)

pokud mu chceš něco napsat, dej mi vědět a já ti pošlu jeho jméno.

scr

Sushi napsal:
já to neumim, takže pro mě je to výkon :mrgreen: ale myslím, že lepší něco než nic...

Ahoj,,urče bych se zapojil,,jestli budou podrobné informace prosíímm zašli zprávu děkuji předem,,:)

tak at mi odepise ne prez FB nejaou tou zpravou ja tomu moc nerozumim co a jak funguje vis co :)

scr napsal:
Sushi napsal:

tak at mi odepise ne prez FB nejaou tou zpravou ja tomu moc nerozumim co a jak funguje vis co :)

a jak teda? mám mu dát mejl, co máš tady?

scr

Sushi napsal:
scr napsal:
Sushi napsal:

a jak teda? mám mu dát mejl, co máš tady?

jo jasne

mam jen jeden dotaz, mam delat ten muj web nebo ne? protoze pokud se neco bude delat, je zbytecny abych se s tim sral a pak byl nakej novej :wink:

Giovanni napsal:
mam jen jeden dotaz, mam delat ten muj web nebo ne? protoze pokud se neco bude delat, je zbytecny abych se s tim sral a pak byl nakej novej :wink:
myslím,že uděláš dobře,když budeš pokračovat páč se žádneho asi nedočkáme :)

Pigi10 napsal:
Giovanni napsal:
:mrgreen:

domluvte se... vždycky jsem byl zastánce vlastní domény, ale pokud to má stát takový prachy, přijde mi to jako nesmysl - aspoň dokud si stránka nezíská nějaký navštěvovatele.

budu v tom pokracovat pokud tady najdu aspon 2 lidi co by delali redaktory pac sam an to fakt nestacim...

scr

Sushi napsal:
Pigi10 napsal:
Giovanni napsal:
:mrgreen:

domluvte se... vždycky jsem byl zastánce vlastní domény, ale pokud to má stát takový prachy, přijde mi to jako nesmysl - aspoň dokud si stránka nezíská nějaký navštěvovatele.

jenze na to aby byla navstevnost je potreba miti stranku...pokud znate nekoho kdo je spolehlivej a umi s php, jde ten design vlozit na nejakej free tempalte...a neco tam doprogramovat...ale ja bohuzel nikoho takoveho neznam, znam jen typa, kterej proste rekl jooo...ale to zabere mij cas, ja se tim zivim bude to 8000

já furt čekám na toho sketchyho :mrgreen:

podle mě je důležitý mít stránku, i free. tam začnou chodit lidi... přesměrovat se to pak dá vždycky.

scr napsal:
Sushi napsal:
dělejte jak umíte, já jen kecám :wink: :mrgreen:

no to je mi uplne jasny..ale petikilko by jsi mohl vytlacit Prazaku :)

přijeď na sraz a dá se o tom mluvit 8) nicméně, už jsem leccos vytlačil tady do fóra... který mimochodem tak či onak jede už víc než dva roky prakticky nepřetržitě :wink: litvínováku :mrgreen:

Code:
http://giallorossi1927.webnode.cz/

neslo mi se prihlasit na tu prvni tak sem to musel udelat znova :? budu to asi delat sam ale kdyby tu nekdo chtel psat clanky tak budu jen rad...zatim to jeste davam do kupy ale kdyz na tom kazdej den neco udelam tak to snad do tydne bude hotovy 8)

scr

Sushi napsal:
scr napsal:
Sushi napsal:
dělejte jak umíte, já jen kecám :wink: :mrgreen:

no to je mi uplne jasny..ale petikilko by jsi mohl vytlacit Prazaku :)

přijeď na sraz a dá se o tom mluvit 8) nicméně, už jsem leccos vytlačil tady do fóra... který mimochodem tak či onak jede už víc než dva roky prakticky nepřetržitě :wink: litvínováku :mrgreen:

koupil jsem byt v moste :) Kazdopadne bych rad prijel na Lazio opet, jen doufam, ze to nedopadne jak minule ..domu po ctyrek...volizanej od devek, bez klicu a mobilu :)

Status
Uzamčeno pro další odpovědi.