Sushi napsal:já to neumim, takže pro mě je to výkonale myslím, že lepší něco než nic...
jinak na FB mi odepsal nějakej kluk:
Ahoj,,urče bych se zapojil,,jestli budou podrobné informace prosíímm zašli zprávu děkuji předem,,![]()
pokud mu chceš něco napsat, dej mi vědět a já ti pošlu jeho jméno.
scr napsal:Sushi napsal:já to neumim, takže pro mě je to výkonale myslím, že lepší něco než nic...
Ahoj,,urče bych se zapojil,,jestli budou podrobné informace prosíímm zašli zprávu děkuji předem,,![]()
tak at mi odepise ne prez FB nejaou tou zpravou ja tomu moc nerozumim co a jak funguje vis co![]()
Sushi napsal:scr napsal:Sushi napsal:já to neumim, takže pro mě je to výkonale myslím, že lepší něco než nic...
tak at mi odepise ne prez FB nejaou tou zpravou ja tomu moc nerozumim co a jak funguje vis co![]()
a jak teda? mám mu dát mejl, co máš tady?
scr napsal:jo jasne
myslím,že uděláš dobře,když budeš pokračovat páč se žádneho asi nedočkámeGiovanni napsal:mam jen jeden dotaz, mam delat ten muj web nebo ne? protoze pokud se neco bude delat, je zbytecny abych se s tim sral a pak byl nakej novej :wink:
Pigi10 napsal:myslím,že uděláš dobře,když budeš pokračovat páč se žádneho asi nedočkámeGiovanni napsal:mam jen jeden dotaz, mam delat ten muj web nebo ne? protoze pokud se neco bude delat, je zbytecny abych se s tim sral a pak byl nakej novej :wink:![]()
Sushi napsal:Pigi10 napsal:myslím,že uděláš dobře,když budeš pokračovat páč se žádneho asi nedočkámeGiovanni napsal:mam jen jeden dotaz, mam delat ten muj web nebo ne? protoze pokud se neco bude delat, je zbytecny abych se s tim sral a pak byl nakej novej :wink:![]()
![]()
domluvte se... vždycky jsem byl zastánce vlastní domény, ale pokud to má stát takový prachy, přijde mi to jako nesmysl - aspoň dokud si stránka nezíská nějaký navštěvovatele.
Sushi napsal:dělejte jak umíte, já jen kecám :wink:![]()
scr napsal:Sushi napsal:dělejte jak umíte, já jen kecám :wink:![]()
no to je mi uplne jasny..ale petikilko by jsi mohl vytlacit Prazaku![]()
http://giallorossi1927.webnode.cz/
Sushi napsal:scr napsal:Sushi napsal:dělejte jak umíte, já jen kecám :wink:![]()
no to je mi uplne jasny..ale petikilko by jsi mohl vytlacit Prazaku![]()
přijeď na sraz a dá se o tom mluvit 8) nicméně, už jsem leccos vytlačil tady do fóra... který mimochodem tak či onak jede už víc než dva roky prakticky nepřetržitě :wink: litvínováku![]()