asroma.cz

Status
Uzamčeno pro další odpovědi.
vypadá to asi tak, že ten koder zaspal dobu, jelikož utkání s Milánem bylo před dvěma týdny...slibotechny :mrgreen:

sketchy napsal:
vypadá to asi tak, že ten koder zaspal dobu, jelikož utkání s Milánem bylo před dvěma týdny...slibotechny :mrgreen:

a co tvůj web? :mrgreen: :wink:

Můj web smázl admin serveru a když jsem psal na podporu z jakýho důvodu, tak mi odpověď nedorazila.

tady to vypada taky blede...no ja bych mozna mohl nakou stranku o AS udelat akorat by to muselo byt nekde jako je napr. webzdarma, banda nebo nakej takovej server...pac v html se fakt nevyznam a kdyz bude nakej zaklad tak by to snad slo...znate nakej takovej free server?

nejlepší webmaster, kterýho znám, je Tynka :D a ta řikala něco ve smyslu, že nejlepší je webnode, nebo možná jenom, že jí vyhovuje nejvíc, už si to moc nepamatuju

druhá věc je, jestli to má smysl, protože sketchy tam měl asi 4 návštěvy denně

klida napsal:
nejlepší webmaster, kterýho znám, je Tynka :D a ta řikala něco ve smyslu, že nejlepší je webnode, nebo možná jenom, že jí vyhovuje nejvíc, už si to moc nepamatuju

druhá věc je, jestli to má smysl, protože sketchy tam měl asi 4 návštěvy denně
proč se tu tynka někdy nestaví?

o webnode sem taky premyslel... nic mene pokud by tam fakt byly jen 4 navstevy denne, nevim jestli to ma cenu...muzu to zkusti a pripadne se na to vykaslat...co vy na to?

podle mě by bylo fajn mít web, ale já ho dělat nebudu, stačí že s vaší pomocí dělám todle...

teda bylo by to fajn hlavně pro vás, já chodím na miliardu italskejch webů, ale 99% z vás italsky boužel neumí... a většina imho nechodí ani na anglický weby... ale do ničeho nikoho nenutim ;)

ja umim italsky jen par frazi a chodim i na italsky weby :wink: on ten prekladac to sice zkomoli ale pomoci rozumu se dopidis toho co je potreba

já si to překládám do angličtiny, ta nevyflusne takový blbosti jako do češtiny nebo mi to aspon přijde lepší

Status
Uzamčeno pro další odpovědi.