Výjezd do Itálie na AS tuto sezónu....

Francesco Totti AS napsal:
nejsou 2 noci zbytečné?

Taky jsem jim to tam psal a o kolik by to bylo levnější na jednu noc a odpověď byla:
To by bylo možné, ale moc to nedoporučuji ( zpoždění letadla, změna termínu zápasu kvůli možnému televiznímu přenosu na poslední chvíli, což se někdy v Itálii stává ). Cena je pak o 400 Kč nižší.

To radši neriskovat a ty 400 kilča navíc asi radši dát.

Antonello Venditti napsal:
nejsou 2 noci zbytečné?

Taky jsem jim to tam psal a o kolik by to bylo levnější na jednu noc a odpověď byla:
To by bylo možné, ale moc to nedoporučuji ( zpoždění letadla, změna termínu zápasu kvůli možnému televiznímu přenosu na poslední chvíli, což se někdy v Itálii stává ). Cena je pak o 400 Kč nižší.

aspoň si môžme vypiť :Ok:

Antonello Venditti napsal:
nejsou 2 noci zbytečné?

:Ok:

Sushi napsal:
jestli se nakonec dohodnete a někdo fakt pojede, tak vám zatleskám :mrgreen:

ale nie, vyzera to slusne, antonello nam aj spravy posielal a podobne, tak dojde cas hadam neskor este, predsa este casu dost zatial.

Zatím se mi nezávazně ozvalo 6 lidí tak uvidíme. Největší zájem je o březnové derby. To vše by jsme si ale řekli a dále domluvili na plánovaném únorovém srazu jak ho tu někdo domlouval. Snad platí :Ok:

Ja to mam pod menom uvedene, carla neviem najst teraz v rychlosti, adanko je myslim niekde od noveho mesta. ale moze byt ze sa mylim.

chlopi , ja by som šiel , ale ja mám tu maturitu , keby to bolo po 24 máji a zmaturujem tak idem určite , takto fakt neviem .... kedy je presne to derby ?

Inak som zo Šale , to je cca 30 km od NItry