Výjezd do Itálie na AS tuto sezónu....

bartne napsal:
si robíš pedel:D široko ďaleko nepoznám nikoho kto fandí AS :D

fakt , pokial viem tak je z topolcian , je na pokeci .... potom to ale nemáš odomna :D

bartne napsal:
a kedy s azačne tak vážnejšie dohadovať kto ide a zakoľko a jaky zápas ?

Cena je vždy 6750 Kč. Zahrnuje letenky, vstupenku 2. kategorie a 2 noci v hotelu. Tato cena platí na zápasy tohoto roku a na příští rok do konce listopadu. Co se týče vstupenek druhé kategorie jedná se o delší stranu, druhé patro nebo kratší strana, 1. patro.

Ten chlápek co má tuto CA je z Prahy, tak jsem myslel že by jsme my kdo má zájem letět si s ním daly schůzku při příležitosti našeho srazu.

Z toho plyne, že se také zúčastním srazu a už se těším :Ok:

pohode može byť :) len aby sme nesedeli v sektore pre rodiny a poblíž fans nech si môžme zakričať :daje: a zraz je kedy a kde?

Antonello Venditti napsal:
bartne napsal:
pohode može byť :) len aby sme nesedeli v sektore pre rodiny a poblíž fans nech si môžme zakričať :daje: a zraz je kedy a kde?

někdo to tu domlouval ale asi to nějak zvadlo :?
nevim jestli můžeš do sektoru rodin.. bez rodiny :mrgreen:

sraz bych dal v únoru-březnu. dřív nemůžu, aspoň teda já...

to by asi šlo, ale po tom fotbale bych šel jinam, giallo se podle mě bohužel dost zhoršila

Kurva chlopy , já bych jel , už mám penízky :D(to viete Vianoce) ešte presvedčiť doma rodičov že zmaturujem aj s tým výletom :D

ak to víde obojstranná letenka + lupen + hotel 300 éčok tak je to super ......

niekde na 2 strane som videl zájazd na AS-inter už teraz v januári/leden ( Tony) za 180 eur - ty kokso ....

Jedna slečna mě poprosila, že by chtěla lístky na Roma - Napoli 19.5.2013. Chce je dát jako dárek přítelovi. Máte ověřené nějaké eshopy, kde by se to dalo sehnat? Na ofiko stránkách zatím k tomuto zápasu nejsou lístky k dispozici. Díky