Výjezd do Itálie na AS tuto sezónu....

Jak je to s tím výjezdem? Pojede se na to derby?
Bál jsem se aby se mi to nekrylo s maturou, ale tu mám až někdy v květnu, takže pohoda. Na to derby bych teda rád jel, pokud budou prachy (na jaře musím vzít nějaký úplatky).

Francesco Totti AS napsal:
Jak je to s tím výjezdem? Pojede se na to derby?
Bál jsem se aby se mi to nekrylo s maturou, ale tu mám až někdy v květnu, takže pohoda. Na to derby bych teda rád jel, pokud budou prachy (na jaře musím vzít nějaký úplatky).
Kam asi jezdí italský rozhodčí?

no tak záleží... řekněme že od 1 a půl do 5 euro ve flašce, točený aspoň 3 eura, nějaký malý, 5 velký. ale ne všude. záleží... nemaj tam uplně tu naší kulturu hospod a piva

A co tam leti? Tak ked dojdes do restauracie (krcmy) co si davaju, ak nemaju v nature pivo? Vineu?

Sushi napsal:
no tak záleží... řekněme že od 1 a půl do 5 euro ve flašce, točený aspoň 3 eura, nějaký malý, 5 velký. ale ne všude. záleží... nemaj tam uplně tu naší kulturu hospod a piva
:Ok: to se dá, díky za info

tak jednak tam lidi moc nechodí do krčmy, spíš do tý restaurace... mladý lidi kalej po barech (což tam znamená krapet něco jinýho než u nás nebo u vás), postávaj venku před barem a kouřej. pijou pivka ve flašce nebo z kelímku nebo nějaký panáky, rum whiskey apod. anebo jsem viděl i pivárny různý, ale taky jsem v takových místech viděl lidi dávat si ochutnávky piv (cca pět 1dcl panáků piva, bylo mi z toho normálně smutno) nebo velký pivo za 8 a tupláka za třeba 12 euro. a to jsou prachy, lidi normálně na tohle prachy nemaj. pak tam jsou diskotéky, ale o tom nic nevim, tam jsem nechodil. no a pak restaurace, slušná večeře, nějaký vino di casa, když nemáš prachy, nebo nějaký dražší, na konci kafe, pár panáků grappy nebo amara nebo limoncella a alou domů...

s lidma, co jsem chodil na stadion, jsme měli zvyk se sejít na náměstí, dát si prosecco nějaký, dát si pár supplí nebo pizzu, k tomu dvě tři pivka, pak na stadion a po fotbale zpátky do restaurace na náměstí, kde jsme si dali véču a pár flašek vína. žádnej hard core, ale je fakt, že to byli starší lidi než já... nebo s jinejma jsme prostě jeli po fotbale do nějakýho bárku v nějaký kalící čtvrti nebo tam kde jsme bydleli a kalili pivko (trojky nebo čtyřky) za 2-3 éčka... tak jsem byl aspoň zvyklej já

pak taky lidi jdou třeba do obchodu a koupěj si chlast tam, ale to je hrozně náročný logisticky a taky zevlácký :mrgreen:

:Ok: :mrgreen:

zásoby si zas nemyslím, přinejhorším si zajdete do obchoďáku a koupíte si za euro cca flašky piva peroni, který je italský a stojí míň než všechny ty heinekeny a ceresy a tennent's apod., a prodává se ve flaškách 0.66 L :mrgreen: a je podle mě i docela pitný, i když já pivu hovno rozumim

třeba mě max jednou vzal sem
http://www.anticabirreriaperoni.net/

a tohle je menu
http://www.anticabirreriaperoni.net/menu/index.html

normální knajpa, docela dobře tam vařej, pivko za 4 éčka...

To by ma zaujiímalo , ake maju Taliani platy , ked si mozu dovoliť pivko za 5 eur ..... kamoška hovorila že pol litrova kofola 3 eura .... :blabla: