Výjezd do Itálie na AS tuto sezónu....

já teda taky nemám moc peněz, ale za 90 minut na Olimpicu bych dal klidně i 100 eur. Distini mi přijde dost daleko od hřiště, ale nebyl jsem tam tak nevim.

No já tak nějak počítal a chtěl bych se do 6 až 7000,- vejít.
JInak těch 53 éček se mi nezdá zas tak hrozný v přepočtu to ujde a myslím že za ten zážitek to stojí. Vezměte ty ceny u nás na sportovní akce, např. Fed Cup, Kladno, Davis Cup atd. tam ty tisícovky jen lítaj a do Říma se nejede přeci každý měsíc.

Tak jsem ještě sondoval a přes známýho narazil na chlapíka co má CA. Poslal jsem mu dotaz ohledně výjezdu na AS a přišla mi následující nabídka:
Cena je vždy 6750 Kč. Zahrnuje letenky, vstupenku 2. kategorie a 2 noci v hotelu. Tato cena platí na zápasy tohoto roku a na příští rok do konce listopadu. Cena na zápasy kolem vánoc např. 22.12. AC Milán je o 1200 Kč vyšší (vánoční termín)

Co se týče vstupenek druhé kategorie jedná se prý o delší stranu, druhé patro nebo kratší strana, 1. patro.

Ještě jsem se ho ptal jaká cena by byla v případě přenocování pouze jednu noc a odpoveď:To by bylo možné, ale moc to nedoporučuji ( zpoždění letadla, změna termínu zápasu kvůli možnému televiznímu přenosu na poslední chvíli, což se někdy v Itálii stává ). Cena je pak o 400 Kč nižší.

......
myslím si že ta cena není nikterak špatná oproti tomu co nabízejí jinde na netu a ty místa podle mě taky ujdou...co vy na to? Já bych jel hned kdyby se někdo přidal :sala:

vybavte mi niaku brigádku a šiel by som :D Inak 22.12 mám narodky , kto mi to dá ako narodenininový darček ? :D

scr

Antonello Venditti napsal:
Tak jsem ještě sondoval a přes známýho narazil na chlapíka co má CA. Poslal jsem mu dotaz ohledně výjezdu na AS a přišla mi následující nabídka:
Cena je vždy 6750 Kč. Zahrnuje letenky, vstupenku 2. kategorie a 2 noci v hotelu. Tato cena platí na zápasy tohoto roku a na příští rok do konce listopadu. Cena na zápasy kolem vánoc např. 22.12. AC Milán je o 1200 Kč vyšší (vánoční termín)

Co se týče vstupenek druhé kategorie jedná se prý o delší stranu, druhé patro nebo kratší strana, 1. patro.

Ještě jsem se ho ptal jaká cena by byla v případě přenocování pouze jednu noc a odpoveď:To by bylo možné, ale moc to nedoporučuji ( zpoždění letadla, změna termínu zápasu kvůli možnému televiznímu přenosu na poslední chvíli, což se někdy v Itálii stává ). Cena je pak o 400 Kč nižší.

......
myslím si že ta cena není nikterak špatná oproti tomu co nabízejí jinde na netu a ty místa podle mě taky ujdou...co vy na to? Já bych jel hned kdyby se někdo přidal :sala:

tak to mi rekni co to je za cetovku a hned to objednavam, protoze, jen letenky do rima stojej 5200...vstupenka min 1500 + taxa za sprostredkovani, takze tak 800 nvrch a ubytovani min 1500 vsechyn cestovky vetsinou tyhle zajezdy na fotbal nabizej za 12000 a vejs

Jedná se o pana Mgr. Vladimíra Havlíčka. Specializuje se prý hlavně na Kanárské ostrovy a fotbalové zájezdy. Organizuje i premier lig atd., ligu mistrů atd. Zkus mu napsat emailem o nabídku a uvidíš. Jinak kde jsi viděl tak drahý letenky? Já teda našel všechny kolem 3000,- A to u smartline, ČSA 3500,- Student agenci 3000,- atd.

Jeho email: sporting1@seznam.cz
Pokud jsi z Prahy můžeš si s ním sjednat i schůzku.

P.S. Pokud máš zájem jet tak bych se k tobě rád přidal.....

Ty vole, hosi to je fakt nejake lacne... Za take prachy by som sa k vam teda urcite pridal aj ja, nezavisle na tom mojom samostatnom vylete, len aby nas frajer nenatiahol. :think:

Laciné jak se to vezme, jak jsem psal výše...cestovka si sakum prásk vezme 10000 - 12000,- dle zápasu, nebo za 4500-5000,- bez letenky. Počítal jsem kdybych jel solo tak me to vyjde na cca 6-7000,- komplet což vychází i u tohoto maníka. Takže buď to má nějaký levný hotel, nebo někoho známého na letišti aby z toho měl nějakou marži.

Jak říkám, zkuste mu napsat či pražáci se mohou stavit u něho v kanceláři.

Jinak jsem rád, že už o tom někdo začíná přemýšlet. Třeba tu nakonec ještě najdu nějakého dalšího účastníka zájezdu :lol:

Takze celkovo by to vyslo na kolko? ta letenka aj s listkom a vsetkym? Ja tu vidim cisla s troma nulami a to sa este da, ale 5ciferne cisla ceskych korun, to uz je dost.

Já bych počítal letenka 3500 max. To bylo i třeba na Alitalia. Co jsem v Evropě zažil, když uděláš včas rezervaci a nebo vlastně i mimo sezónu, tak ubytování v hostelu pěknym 13-20 euri. Něco za MHD a jídlo a pak je to o vstupence, já v pohodě bez nějakých zprostředkovatelů koupil za těch 50.

Tony napsal:
Takze celkovo by to vyslo na kolko? ta letenka aj s listkom a vsetkym? Ja tu vidim cisla s troma nulami a to sa este da, ale 5ciferne cisla ceskych korun, to uz je dost.

Celková cena je 6750 Kč. Zahrnuje letenky, vstupenku 2. kategorie a 2 noci v hotelu. Tato cena platí na zápasy tohoto roku a na příští rok do konce listopadu. Cena na zápasy kolem vánoc např. 22.12. AC Milán je o 1200 Kč vyšší (vánoční termín)

scr

scr napsal:
Antonello Venditti napsal:

......

Tak ja nejlepvnejsi v terminu derby v dubnu nasel pouze za 4300

tak to mi rekni co to je za cetovku a hned to objednavam, protoze, jen letenky do rima stojej 5200...vstupenka min 1500 + taxa za sprostredkovani, takze tak 800 nvrch a ubytovani min 1500 vsechyn cestovky vetsinou tyhle zajezdy na fotbal nabizej za 12000 a vejs

tos vydedukoval z týhle diskuze? já to tu moc nečtu (nemám momentálně prachy ani čas jet, až budu mít čas a prachy tak pojedu sám jako vždy), ale myslel jsem, že už jste skoro domluvený :lol: