Vedení - Friedkin Group

Francesco Totti AS napsal:
wtf?!

AS Řím má nového generálního ředitele
Guida Fienga byl jmenován novým generálním ředitelem AS Řím. Zmíněný funkcionář ve funkci nahradil Maura Baldissoniho, jenž se přesunul do role viceprezidenta Giallorossi. (football-italia.net)

Je to fuk, loutka střídá loutku.

Jeden můj student mě pár let nazpátek na školním výletě probudil větou určenou svému spolužákovi: "Jiří, já si přeji, abys umřel."

Jime,...

https://www.boston.com/sports/soccer/2019/05/22/roma-fans-james-pallotta-protest-boston-facebook?s_campaign=bcom%3Asocialflow%3Afacebook&fbclid=IwAR0VilOFn1aQ9tlkN6OsfUjvBqUiuzdVe8xY5LqiWeuUnaijrFZLjpuLpVQ

Lezou na povrch drby z deni uvnitr klubu, podle ocekavani vskutku pikantni a vedeni je samozrejme dementovalo a DDR se vehementne brani. Mozna to pustili ven, aby fiasko s koncem DDR trochu obhajili jako jakysi zoufaly krizovy PR, ale IMHO to nemusi byt uplne daleko od pravdy a leccos to vysvetluje. Mj.:

DDR mirne receno vytocil podpis Nzonziho a vyhrozoval, ze tym skonci 10.

Mluvci tymu tj. DDR, Kolarov, Manolas a Dzeko pozadovali odvolani EDF kvuli jeho treninkum a taktice. Dale pozadovali odchod Monchiho, protoze je to zkracene receno neschopnej zvanil, v cemz s nimi asi mnozi souhlasi, na ten jeho totalni rozvrat tymu za minulyho mercata se bude jeste dlouho vzpominat, ale hlavne ze se vydelaly nejaky prachy...

Prekvapenim ovsem je, ze pozadovali i odchod Tottiho kvuli jeho rusivymu vlivu na kabinu. Totti by pry blizko EDF a spolecne s Monchim ho drzeli u tymu.

K Pallottovi se dostal dopis s timto obsahem v zime, jeho obsah leaknul k vyse zminovanym zastupcum klubu, Monchi nabidl rezignaci, ale byla zamitnuta a jelo se dal, protoze bylo stale o co hrat. Monchi byl pozadan plan B, ale zadny nemel a mel svuj osud spojit s EDF. Vedeni tak zacalo rozdelovat pravomoce a vzniklo soucasny bezvladi.

Zkracene, v klubu byl a stale je totalni chaos. Nekdo chtel odchod EDF, nekdo Monchiho, nekdo Tottiho, v kabine to evidentne moc nefunguje a na odchodu jsou ted vsichni udajni lidri tymu. Palotta si v nejakym rozhovoru z unora stezuje, ze nemuze najit poradny lidi, to rizeni z dalky mu nejde a nevi co s tim. Co se tyce personalii, tak e zminuje byvaje GM Torina. Ja teda nevim, ale uplne si nevybavuju cim by si tuto duveru vyslouzil, snad s vyjimkou nakupu Belottiho, jinak postavil dlouhodobe prumernej tym do stredu tabulky. Ohledne treneru se zminuje podobna uroven, jmena jako Mihajlovic nebo De Zerbi rozhodne nevzbuzuji duveru. S takovou budeme mit front office na urovni Sassuola.

Na druhou stranu - ted k nam proste nikdo nechce a v lete ocekavam, ze buda perspektivni cast kadru chit pryc, jako kdyz krysy opousti lod. Snad se podari najit zachrance, ktery nas vsechny znovu presvedci o nasi zarive budoucnosti. Nebo minimalne o tom, ze mame nejakou stabilitu a rozumnou vizi.

Na každým šprochu pravdy trochu, nicméně o negativním vlivu Daniho na kabinu několikrát hovořil i Zdenek Zemanů.

Jediné řešení současné situace je prodej klubu a vystavění zcela nové struktury. Není o čem. Tihle už to dohromady nedají.

Podle me na tom neco bude, nebal bych se tomu i verit. Na druhou stranu Dani mel na hristi vybornou sezonu a skoda tech zraneni, takze to jeho neprodlouzeni uplne neomlouva, kor kdyz je vetsine hracu koupenych Monchim jedno jestli se vyhraje nebo prohraje, to se v tom dopise taky zminuje a je spis ukolem bafunaru kolem, aby se tam nastavil nejaky rad.

Palotta na to prej uz rezignoval, cely se mu to rozsypalo pod rukama a problem je predevsim s tim stadionem. Nejde jim uprit, ze se pokouseli rozbit zavedene italske poradky, ale pres rimskou byrokracii to jako financni skupina z USA neprotlacila a kdyz to ze zoufalstvi zkusili "po staru", tak to skoncilo obvinenimi z korupce. Podle me je AS na prodej, ale nejspis tam neni zadny vazny zajemce, protoze vsem je jasny, ze bez vlastniho stadaku se dal nehneme. Idealni varianta by byla, kdyby ADL prodal Neapol a koupil nas, je to Riman a tento scenar uz udajne kdysi na stole byl.

A LETTER TO ROMA FANS BY JIM PALLOTTA

Obří Jimovo prohlášení. Jako mnoho z toho, co říká, má hlavu a patu, nemele hovna, ale sám přiznává, že vlastně udělal daleko víc chyb než věcí, co udělal dobře. Proto je špatně, že zůstává dál.

https://www.asroma.com/en/news/2019/5/a-letter-to-roma-fans-by-jim-pallotta

Já neumím anglicky, bylo by hezky kdyby to pro nás idioty bez vzdělání někdo přeložil nebo aspoň shrnul, díky

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

To sú teda kraviny a tie vraj športové a tymove dôvody prečo Daniele skončil to je sracka :zed:

Já už mu nevěřím ani slovo, pro mě je to alibistickej canc

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Já neumím anglicky, bylo by hezky kdyby to pro nás idioty bez vzdělání někdo přeložil nebo aspoň shrnul, díky

blablabla
blablabla
Futbalu nerozumiem, nemam z neho ani cent a ani ho nepotrebujem mat.
Ale potrebujem a chcem uz mat ten stadion! (kvoli ktoremu tu som)
blablabla
Nikto ma odtialto uz teraz nevyzenie, ani keby ste sa posrali! (lebo uz som do toho stadiona investoval po chuja penazi)
blablabla

Agostino napsal:

blablabla
blablabla
blablabla
Nikto ma odtialto uz teraz nevyzenie, ani keby ste sa posrali! (lebo uz som do toho stadiona investoval po chuja penazi)
blablabla

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Agostino napsal:

blablabla
blablabla
blablabla
blablabla
Nadmíru správně přeloženo

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk