Zrovna ty Richie si ten, kdo mi tu psal, že Monchi nikdy neutratil víc jak 3 mio za Wonderkida, tudíž to, že po jeho odchodu může být hůř beru s rezervou.
Vyjmenoval si 3 přestupy který mu vyšli a já marně přemejšlym, jaký další jméno bych k nim připsal.
Současná nevyrovnanost výkonů a výsledků jde za nima oběma, protože je to Monchi kterej ne/připravil (až bych řekl rozesral) tým pro trenéra, kterej si s nim vůbec neví rady.
A k těm dalším jménům - Patrika je mi líto, nej hráč v přípravě i v repre a v Římě mu to nejde, Pastore naplňuje asi přesně to, co se od něj čekalo, Olsen je...no rozhodně to není fail
ale že se nikdo nepozastaví nad tim, že Cristante za 30 mio (pamatuješ Iturbeho?) ukázal asi tak šedesát dobrejch minut, Karsdorp neukázal vůbec nic, Marcano ať se radši ani neukazuje, málem sme za 40 mio koupili kluka, kterej nás potrolil, utekl do Španělska, aby se ho tam po třech měsících chteli zbavit....
To, že si velkej Jimbo představuje, že takhle se má šéfovat klubu, je podle mýho vrchol diletanství, ignorance a amaterismu
zlatej Saba
Forza Roma