Vedení - Friedkin Group

Abaddon napsal:
klida napsal:
někdo pujde, jsem si jistej
Manolas a asi i Pellegrini maj nízký výstupní klauzule

Manolas musí vystřelit, nabourává kabinu.

a to si myslíš proč?

IMHO pude Kevin
Floremu nechtěj prodloužit kontakt a dát mu 4 mega, takže...
Ideální by byl prodej Bruna Perese, JJ a Gonalonse, možná ještě Skorupskiho, ale to je hodně FM

Kostas si myslím,že dělá tu srandu v kabině i podle Instagramu atd....ale asi kdyby za něj byla adekvátní náhrada...tradá(hlavně ať ten někdo má kolena v pořádku)
Nechápu,že se musí opět prodávat :think:

Hoši vysvětlí mi tady někdo jak funguje to jejich fair play placení, proč zas by jsme měli prodávat hráče!!!!

PsYchr napsal:
Abaddon napsal:
klida napsal:
někdo pujde, jsem si jistej
Manolas a asi i Pellegrini maj nízký výstupní klauzule

Manolas musí vystřelit, nabourává kabinu.

a to si myslíš proč?

IMHO pude Kevin
Floremu nechtěj prodloužit kontakt a dát mu 4 mega, takže...
Ideální by byl prodej Bruna Perese, JJ a Gonalonse, možná ještě Skorupskiho, ale to je hodně FM

Nemyslím si to...vím to.

Je fakt, že já z něho nějakej skvělej pocit taky nemám, z reakcí na hřišti, na lavce, atd... Ale pro takový tvrzení to chce víc než pocit, Abaddone, hm? ;-)

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Je fakt, že já z něho nějakej skvělej pocit taky nemám, z reakcí na hřišti, na lavce, atd... Ale pro takový tvrzení to chce víc než pocit, Abaddone, hm? ;-)

Neni to pocit. Nechame to byt, mel jsem mlcet. :oops:

Abaddon napsal:
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:

Neni to pocit. Nechame to byt, mel jsem mlcet. :oops:

však já ti věřím, ale chce to vysvětlit, no

Manolas je nas jedinej opravdu spickovej stoper v idealnim veku a navic mel tym prvni opravdu poradnej run v CL a CL je zajistena i na dalsi sezonu, takze nemyslim, ze by zrovna ted chtel nekdo odchazet, ale bohuzel se zda, ze obetujou jeho. Na druhou stranu Allison je ted dost mozna vubec nejlepsi golman planety, toho nemuzeme udrzet dlouho. Pokud by sla nabidka okolo 70, tak na to myslim vedeni bude muset pristoupit.

Skoda, ze Cina sla do haje, mohl se podarit nejakej zazracnej prodej Defrela za 20, takhle je to v podstate dalsi Doumbia, tzn. material na nic neresici hostovacku.

PsYchr napsal:
Jsou zvěsti, že Monchi po týhle sezoně skončí.
Mě by to potěšilo, zlatej Saba

V cem? Oba meli svy "momenty", ale asi bych chtel, aby Monchi zustal. Uvidime po sezone, zatim ani nezacala moje oblibena Coppa.:0)

Tak těch "momentů" měl Saba víc, což samozřejmě jde vysvětlit i délkou jeho fungování u nás, takže to nechci porovnávat.
Ale jde porovnávat v jaký situaci začal v klubu působit Saba a v jaký Monchi. Saba přebral klub ve sračkách a přenechal po sobě fungující osu týmu s pár kvalitníma a sehranejma hráčema ve formě, Monchi celej ten tým překopal, vůbec se nezaměřil na místa, kde nás tlačí bota nejvíc a zanechá za sebou tým, kterej možná vygeneruje zisk budoucím rozprodejem talentů, no s tim fotbalem to zas tak slavný není.
U mě ta emocionální stránka věci trochu vede nad tou materiální, takže...

PsYchr napsal:
Tak těch "momentů" měl Saba víc, což samozřejmě jde vysvětlit i délkou jeho fungování u nás, takže to nechci porovnávat.
Ale jde porovnávat v jaký situaci začal v klubu působit Saba a v jaký Monchi. Saba přebral klub ve sračkách a přenechal po sobě fungující osu týmu s pár kvalitníma a sehranejma hráčema ve formě, Monchi celej ten tým překopal, vůbec se nezaměřil na místa, kde nás tlačí bota nejvíc a zanechá za sebou tým, kterej možná vygeneruje zisk budoucím rozprodejem talentů, no s tim fotbalem to zas tak slavný není.
U mě ta emocionální stránka věci trochu vede nad tou materiální, takže...

Podepisuji. :Ok:

Monchi pouze plní Pallottovy představy o vývoji klubu (prodej Salaha, Alissona nebo Nainggolana - z různých důvodů, každopádně jen těžko ovlivnitelných Monchim samotným!) a v rámci nich dělá to, co nejlíp umí. Něco se mu povedlo, něco ne. Já - což asi nikoho tady už nepřekvapí - tu spíše patřím k jeho uměřeným, ač kritickým, obhájcům, a rozhodně si nepřeju, aby odešel. Po jeho případném konci může naopak být značně hůř. Současná nevyrovnanost výkonů a výsledků jde bez jakýchkoli debat za trenérem, nikoli za sportovním manažerem, pánové.

Ano, cenovka Schicka byla přemrštěná. Ano, Pastore zatím nenaplňuje naděje všech (především proto, že je nadále furt zraněný, což ale měl předpokládat). A za Alissona přecejen měla přijít jistější náhrada než Olsen. Bez debat.

Ale pak jsou tu tu vynikající kaufy Nzonziho, Cengize Ündera nebo Kolarova.

Takže samozřejmě, mohlo to být lepší, ale že by to byl výbuch? Hoši, nenechte se vysmát. Monchi je především Pallottův zaměstnanec. A pořád je to lepší, než léta okolo 2010 s Rossellou, Pradém, Luísem Enriquem a Matteem Brighim v základní sestavě.

Monchi predal Alissona, Rudigera a Emersona, no a za nich prisli Kolarov, Santon, Marcano, Olsen a 100 mega na ucet.
skoda Karsdorpa, ktory prichadzal s tym, ze ma drobny problem s kolenom a za 15 mega v podstate nehral...
inak by to riesenie obrany v kontexte nasich financnych problemov vyzeralo fakt dobre.

v strede sa ako velky problem javi Pastore, ktory stal 30 mega a vyzera, ze moze hrat uz len za starych panov.
a tiez Cristante, ktory stal 30 mega a vyzera, ze moze hrat len pod Gasparinim.

Defrelovi sa dari v Sampdorii, snad mu vydrzi zdravie a nieco sa nam zanho vrati.
Schick je stale otazny, mne pride ze je to lepsi futbalista ako Skriniar, ktory uz mal v mediach cenovku 80 mega, takze tych 40 by stale nemuselo byt vyhodenych do vzduchu...

o Monchim zrejme rozhodnu mladici Ante Coric, Bianda a Kluivert, za ktorych sme dali dokopy tusim cez 40 mega.

Zrovna ty Richie si ten, kdo mi tu psal, že Monchi nikdy neutratil víc jak 3 mio za Wonderkida, tudíž to, že po jeho odchodu může být hůř beru s rezervou.

Vyjmenoval si 3 přestupy který mu vyšli a já marně přemejšlym, jaký další jméno bych k nim připsal.

Současná nevyrovnanost výkonů a výsledků jde za nima oběma, protože je to Monchi kterej ne/připravil (až bych řekl rozesral) tým pro trenéra, kterej si s nim vůbec neví rady.

A k těm dalším jménům - Patrika je mi líto, nej hráč v přípravě i v repre a v Římě mu to nejde, Pastore naplňuje asi přesně to, co se od něj čekalo, Olsen je...no rozhodně to není fail
ale že se nikdo nepozastaví nad tim, že Cristante za 30 mio (pamatuješ Iturbeho?) ukázal asi tak šedesát dobrejch minut, Karsdorp neukázal vůbec nic, Marcano ať se radši ani neukazuje, málem sme za 40 mio koupili kluka, kterej nás potrolil, utekl do Španělska, aby se ho tam po třech měsících chteli zbavit....

To, že si velkej Jimbo představuje, že takhle se má šéfovat klubu, je podle mýho vrchol diletanství, ignorance a amaterismu

zlatej Saba

Forza Roma