danko10 napsal:
Sushi napsal:
jinak pradé nevim, pokud si dobře pamatuju, před nějakým půlrokem mu prodloužili smlouvu... ne, že by měl být problém ji vypovědět, asi...
dal by som mu este facku na cestu...
(davam mu za vinu phila a adriana a vela dalsich veci)
jakože v minulých letech jsme podle mě udělali pár dobrých transferů, některý věci jsou až neuvěřitelný, zpětně. u některých jsem si to ani nemyslel, když je duo pradé-rosella udělalo.
loria (za půlku curciho, něco s galloppou a myslim hostování rosiho a barussa nebo tak něco)
esposito!
castellini
malej burdisso
adriano
zamblera
lobont
malej doni
cicinho
nevyměnění baptisty za burdissa v zimě loňskýho roku (po bitvě je každej generál, já vim)
atd.
za pochvalu stojí giuly, juan, pizarro, částečně riise (vzhledem k ceně), prodej aquilaniho a manciniho, cassetti a tonetto
normální kaufy byly baptista (i když vyhořel nakonec), menez (by byl normální kauf, kdyby menez byl normální.. takže spíš patří mezi zklamání), burdisso (trošku drahej), borriello (pokud přijde za těch 10), ..
nějak mě ty vzpomínky unavily :-?
jdu se učit..
btw ještě, problém nebyl vždycky pradé - co se týče adriana, za tím celým stála rosella, pamatuju si jak říkala, že to je její nejvěší úspěch, přivést ho, že to moc chtěla, taky v zimě zablokovala jeho odchod za pár mega do brazílie (a pak jsme mu platili nějaký výpovědný myslim)...