Vedení - Friedkin Group

Katařané potvrdili zájem o AS Řím
Velvyslanec Kataru v Itálii potvrdil, že investoři z jeho země mají zájem o koupi AS Řím. Současný majitel James Pallotta sice několikrát prodej vyloučil, nicméně Katařané se podle všeho nevzdávají. "Všechno je možné. Pokud vím, tak momentálně mezi Katarem a Římem neprobíhá nic, ale v budoucnu se to může rychle změnit, pokud by se objevila příležitost. Lidé z mojí země mají touhu investovat do projektů, ve kterých vidí velký potenciál," řekl velvyslanec Abdulaziz Ahmed Almalki Al Jehani. (football-italia.net)

Podla mna jedina moznost ako nerobit z AS supermarket

Nevím jestli jediná, ale určitě lepší než pallotta. Každopádně ten člověk neřekl nic, z čeho se dá usuzovat cokoliv. Snad France pojede ne dovcu do emirátů a nějakýho manika brzy priveze

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Sushi napsal:
Nevím jestli jediná, ale určitě lepší než pallotta. Každopádně ten člověk neřekl nic, z čeho se dá usuzovat cokoliv. Snad France pojede ne dovcu do emirátů a nějakýho manika brzy priveze

jedina alebo nie ale iste je ze nas momentalne nikto nebere vazne ani seriozne a dokonca ani futbalisti co knam chodia

HugoBoss27 napsal:
Kdyby prej Pallota nebyl čurák :lol:

Screenshot_2019-11-05-10-06-37-091.jpeg

Na druhou stranu, Pau Lopez je v současné době jistota, jako byl i Alisson.

Smalling se nejeví být horší než Kostas a Mancini má potenciál minimálně dorovnat Rüdigera

Kolarov je starší, ale lepší než Emerson. Paredes že by byl lepší než takovej Veretout??? To též fakt ne. Nainggolan odešel za ZANIOLA a 24 míčů! A skončil v Cagliari...

Cengiz ve formě též není horší než Politano.

A visí ti tam nakonec jen ten Salah, kterej, podobně jako Marquinhos, prostě měl na víc než objektivně je Řím.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
HugoBoss27 napsal:

Smalling se nejeví být horší než Kostas a Mancini má potenciál minimálně dorovnat Rüdigera

Kolarov je starší, ale lepší než Emerson. Paredes že by byl lepší než takovej Veretout??? To též fakt ne. Nainggolan odešel za ZANIOLA a 24 míčů! A skončil v Cagliari...

A visí ti tam nakonec jen ten Salah, kterej, podobně jako Marquinhos, prostě měl na víc než objektivně je Řím.

Přesně tak...ještě ten Pjanic patří do skupiny salah marquinhos...ale zase Lo.Pelle když půjde stále nahoru ho může vklidu dorovnat

HugoBoss27 napsal:
HugoBoss27 napsal:

Přesně tak...ještě ten Pjanic patří do skupiny salah marquinhos...ale zase Lo.Pelle když půjde stále nahoru ho může vklidu dorovnat

:Ok: :Ok: :Ok:

Já četl že pallotta nebyl v Římě rok a půl (semifinále LM) nevím co je na tom pravdy.

Fans ho ale vesměs vnímají negativně, co jsem tak četl, takže se není čemu divit.

Snad to nebude Křéťa...

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Francesco Totti AS napsal:
Já četl že pallotta nebyl v Římě rok a půl (semifinále LM) nevím co je na tom pravdy.

Fans ho ale vesměs vnímají negativně, co jsem tak četl, takže se není čemu divit.

Snad to nebude Křéťa...

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

pisu o nejakej skupine Friedkin ani neviem co to je kto to je....to neech to radsej pusti Arabom

Četl jsem, že ten friedkin pilotoval letadlo jakoby Toma Hardyho v Dunkirku :D že prej je to miliardář kámoš chrstophera nolana. Hele vedle jimba, za mě dobrý :D

Můžeme mít většího blba než teď?myslím že ne

Každý majitel i ten Číňan z Milána je přítomen minimálně při zápasech

Tohle ....(pallota) je výsměch všemu

HugoBoss27 napsal:

:Ok: Přesně tak

Zatím se v ofiko prohlášení psalo o kontaktu a o tom, že hledáme nový investory, ne majitele. Čili nějakou část akcií a podílu si koupí, ale pokud existuje minimální šance na stadion, tak se toho podle mě Jimmy nevzdá.

Trochu se obávám, aby texaskej milionář nebyl to samý jako Pallotta. Čili vztah na dálku, nerespektování italskejch tradic a názorů, snaha dostat nás na vrchol pomocí marketingu a hlavně vydělávání peněz, Řím jako značka, ne jako klub. Každej správnej prezident prostě musí bejt vidět, musí bejt na zápasech. Měli by si vzít příklad z Mihajloviće, kterej jezdí na zápasy i z nemocnice, i když má leukémii.

Chce to člověka, co bude ten klub milovat, s jasnou vizí a prostředkama. Aby se obklopil správnejma lidma typu Petrachiho, Tottiho a tak. Ne Baldinim a podobnejma lidskejma odpadama...

Je to byznys a nema smysl si nalhavat, ze tady dlouhodobe jde o neco jineho, nez o ten developerskej projekt, kterej by z nas udelal konecne velkoklub s odpovidajicim financnim zazemim a trzni hodnotou, notabene kdyz to kupuji dalsi Amici a v USA je fotbal, jak znamo, zenskej univerzitni sport.

BTW nevim jak moc tady kdo sleduje byvalej Roma The Offside web, ja jsem kdysi prestal, protoze tamejsi autori clanku a diskutujici z USA vubec nerozumeli fotbalu, ted web ted funguje jako https://www.chiesaditotti.com/ a pozornost, kterou tam venuji zenskemu klubu AS Roma, je enormni. Obcas mi dokonce prislo, ze je to 50/50, pritom pro nas je to atraktivni podobne, jako zensky ledni hokej, pro USA je to ale zajimavej segment a z PR hlediska krok vpred. Obcas mi prijde, ze to je jediny, cim se majitele muzou pochlubit.

Pallota se v Rime nemuze ukazat po blamazi s DDR a o projektu stadionu uz dlouho nebylo slyset. Zda se, ze prolobbovat to je nad sily toho konsorcia, takze to nejspis za dobrou nabidku a litovat urcite nebudeme, i kdyz na zacatku pusti treba jen tretinu akcii a k prodeji vetsinovyho podilu dojde pozdeji. AS ted ma sice dobryho trenera, vysledky nejsou uplne spatny, ale nezapominejme, ze taky mame 3.nejdrazsi kadr v lize, loni i letos.

Libi se mi jak to delaji treba Spurs. Maji sice samozrejme v kapce ten tucnej TV deal, kterej dela z kazdyho klubu v PL skoro az velkoklub, ale Levy nakupuje i prodava rozumne, postavili stadion, maji tym plny domacich hracu a odchovancu, sice ted odvolali Pocha, ale drzel se tam dlouho, byla to ukazkova koncepcni prace, zatimco my mame uz 15 let v kuse z kadru supermarket. BTW z toho screenu s prodeji, jsou tam hraci, kteri nas asi presahovali, ale Lazio melo taky velky nabidky za SMS, ale ten kadr si drzi vic, nez my, Igli Tare je dlouhodobe jeden z nejlepsich DS, specialne pro podobnej klub na pomezi stredu tabulky a pohary. AS staci zacinkat mescem, dat rec s agentem a je to.

Obdobne to ted dela Chelsea. Ma to vysledky, skvele se na to kouka a potencial ohromnej.

My se bez vlastniho stadionu nikdy nikam vored neposunem, ostatne stejne, jako cela Italie. Vlastni stadiony maj myslim jen Juve a Udinese. Projektu a kecu plno, ale to je asi tak vse, ze.

Tak asi budeme tento topic muset přejmenovat