Úpravy fóra - oznámení i návrhy

wedos - ok
doplňující otázky k onebitu - nepamatuju si fakt už nic :lol: :dunno:

Skeči napsal:
Hele, všiml jsem si, že název fóra je jen AS ROMA. Nebylo by dobré to v názvu nějak více specifikovat? Pro vyhledávače dobrá věc, jelikož pouze AS Roma je toho zaindexováno tři prdele :mrgreen:

jak? jako AS Roma - fórum fanoušků AS Řím? nebo tak něco? já tomu nerozumim no :mrgreen:

tak ono se to stejně zobrazuje jen nahoře jako název listu/panelu/čertvíjakejprohlížeš používáš.. :mrgreen: :mrgreen:

klidně tam něco dopiš, když už ses dneska tak rozjel :lol: jinak ot udělám pak já, teď se jdu najíst a jdu pomalu pryč...

Navrhujem zabanovat na 14 dni kazdeho, kto akymkolvek sposobom spomenie ligovu tabulku. V ramci ochrany dusevneho zdravia nas - uzivatelov neoblubujucich sado-maso a prevencie pred zbytocnymi vulgarizmami z mojej strany, veducimi k ochladeniu vztahov na fore.

(fakt mam neodolatelnu chut posielat vas chlapci do pice matere za kazdym, ked tu vyblafnete, ze keby sme neprehrali, mohli sme byt panmi galaxie, alebo whatever)

taky jsem ten topik zavřel cca takhle:

ale on to chlapec nemyslel zle určitě...

Ja viem a neni to nic osobne proti nemu. Ja len chcem, aby to nemyslel uz nikdy nikto nijak.

Tony napsal:
Super napad. Mas na dnes splnene danko.

nabuduce mi to skus povedat narovinu.

Ale ono to nebolo na teba. :D Kazdopadny by som si to nebral nejak moc k srdiecku. :pivk:

danko10 napsal:
Tony napsal:
Super napad. Mas na dnes splnene danko.

nabuduce mi to skus povedat narovinu.

Ale ono to nebolo na teba. :D Kazdopadny by som si to nebral nejak moc k srdiecku. :pivk:

jaj, ta, neviem, sorry, ale neska nemam absolutne naladu, a mal som taky pocit ze to bolo na mna.

kazdopadne do pici so skolou, sry za ot

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

jinak:
10 ) Od moderování fóra jsou tu jeho správci. Žalování a žádosti o BAN budou automaticky sankcionovány půlhodinovým BANem, dle uvážení správců bude postihováno stejným způsobem "moderování" fóra ze strany uživatelů (tj. hádání se o to, kdo je vlastně OT apod.).

Neboj, ja som si ten polhodinovy dal sam. :wink: Aj ked som teda nikomu konkretnemu ban nenavrhoval, ani nezaloval. Len som navrhoval metodu. :mrgreen:

Aj ja, ale ja vidis... :mrgreen:

Nic, jebni mi toho banana (ja aj tak musim niekam odist) a ideme dalej. :danko:

no tak, pohov, oba, hm, co?

je nás tu pět a půl a vy se budete hádat, když k tomu ani nemáte důvod

:base:

aspoň si nějakej najděte :mrgreen:

Navrhujem, a dufam ze sa to ujme, aby ste pisali k mesiacom, aj slovensky preklad, kto ma vediet co je leden unor brezen preboha, to su co za nazvy.