Úpravy fóra - oznámení i návrhy

Přibyla nám nová sekce 'Hráči'. Za nápad děkuju čerstvýmu moderátorovi klíďovi. V téhle sekci by se postupně měly objevit topiky v?ech hráčů s jejich krátkým představením, vedle toho tam mů?e být cokoli z toho, co jsme tam u? hodil, tedy diskuze o Filipovejch Marlborkách či Daniho politických názorech.

Něco k tomu? :)

yep, Klíďovi to myslí. holt politológ, to sa pozná. :)

Inak gratulácia k novej funkcii!!! :wink:

proto?e se tady lehounce nudim, tak přesouvám topiky

přesunul jsem ebay do offtopic
a nějaký věci o asroma.cz z Curva Sud do Giallorossi na netu

Jak zvý?il? Posunul jsem před nějakou dobou o něco ty hranice, to jo.

A něco jsem snad přejmenoval, nepamatuju...

Proč? 8)

haha, jste se pohádali? :lol:

sna?il jsem se to dělat, aby si toho nikdo nev?im, ale asi jsem to podělal...

kup jí fla?ku Chianti, bude zase dobře :wink: :lol:

já nevim, jak to funguje, ale kdy? jsem ve ?kole, tak klikám na reklamy, proto?e jsem z něčeho (mo?ná tady) vytu?il, ?e nám na základě toho zvět?ujou prostor

je to tak?

jestli jo, tak mě zkuste následovat...

Jo, tu?ím, ?e to něco dělá.

Někdo mi to říkal kdysi, já to mo?ná říkal tobě.

:lol:

No, tak snad se to pomalu zase zlep?í.

No pokud nás chodí na forum tak 20 tak kdyby jste se někdo zaregistroval třeba sushi na paypal a my klikali třeba ka?dej na dvě tři reklamy denně tak si tak za měsíc vyděláme na novej web a server a furt by se to tady za***ně nesekalo a z****eně nepadalo

Jo takhlé... nó, to asi jo.

Kolik stojí server? Nebude to tak drahý, mů?em to nějak vo?etřit...

Akorát teda ne teď.

Kurňa, jdu se učit.. :evil: :lol:

Vysvětlm ti to následovně

Sushi si zalo?í PayPal a na ibux.cz nebo bux.to si zalo?í učet , my se pod něj zaregistrum mohlo by nás bejt tak 20 a budem mu klkat na reklamy třeba ka?dej denně 10krát (těch reklam se tam denně zobrazí asi 100 ka?dejch 15 minut 10 myslim) a takhle to budem dělat třeba měsích a cca by jsme si vydělali tak 600 kč co? by dalo na server na celej rok na kterým jsem měl asroma.cz a tenbyl dost výkonec a určitě by nepadal jako tohle monstrum a mo?ná by je?tě zbylo a někdo nám udělal design na forum aby bylo trochu romanistický

já bych řek, ?e ty reklamy nahoře se točej tak tři - su?i, sportovní vybavení, letenky a nějaká seznamka, ok tak 4

doma mi to blokuje firewall, tak nevim, mam příle?itost jenom ve ?kole

600 na rok, hele to to rad?i zaplatim sám a bude to bez paypalů... na srazu mi pak ka?dej koupí pivo a budu vylitej jak alik :lol:

tak po zkou?kách mě pruďte a uděláme to... březen

co se vzhledu týče, taky tehdy. i kdy? já bych to nepřeplácával, mo?ná vyměnit modrou za jinou, ale aby to pak nebylo monstrum alias fóra třináctiletejch talo?ů..