Semifinále, Inter-Roma

to sa mi nezda, juve hra odvetu hned ,a mi az o 2 mesiace? ale ak je to tak, tak budiz, ja len tak ze mi to nesadlo na prvy krat

1:0 to neskončí, protože pod Zdenkem jsme nedali gól asi ve dvou zápasech za půl roku (encyklopedie jsou tu jiní, ale myslím, že ve víc to být nemohlo :obo: )... já to černě nevidim, tipuju 1:1 nebo 2:2 ;-)

Francesco Totti AS napsal:
90210 napsal:
Ale jak pise vyse uzivatel FrancescoTotti22 (by se v tech monotonnich prezdivkach cert vyznal), hlavni jsou ty 3 body. :wink:
FrancescomezeraTottimezeraAS...pro příště :wink:

klid, myslel někoho jinýho, ale toho neznáš

4Francesco Totti 22 - Sorry, ale ja kdyz si prectu poprvy nejaky jmeno blbe, tak uz se to se mnou veze.:0) Ale tak dnes tu uz mame treba Honzu Klinderu, tak to snad prezijes.:0)

ad. body - Nojo, ale ktery body nejsou virtualni, zejo...Kdyby treba Rim dostal za vyhru pokazdy 3 vajicka, tak by to byla jina. Myslim ze je to dobrej namet pro calcio, jak se zlepsit.:0)

ad. duben - Pro Rim je ten odklad o ctvrt roku hodne neprijemnej, Inter ma ted hodne zranenych a mohlo se toho vyuzit. Bylo by fajn pokusit se ten termin nejak priblizit.

4Sushi - Moc ne. Jeho vykon bych cesky popsal jako "shaky" a "struggle".

Danieli:

hlavně, že Řím má teďka širokej kádr plnej možností, obzvlášť po tom, co se zmáknul Marcos

za mě Taxi ok, určitě lepší než v posledních dnech a týdnech

jinak vypadáme, jako že je problém s fyzičkou (kromě Bradleyho)

Mně se popravdě zase tak moc Tax nelíbil. Přihrávek pořád pokazil víc než já a kdo to po něm má furt hasit. Jen z hlavy si hned vybavuju 3 situace, kdy po jeho nepochopitelně příšerné přihrávce šel Inter do nezpečnýho brejku a jen díky našim vynikajícím stoperům z toho nebyl gól nebo minimálně nebezpečná střela na bránu.

EDIT: Jak ani nedokázal vysunout Erika, nikým neohrožován, a poslal to rovnou na nohu Interisty, i já jsem oprášil decentní znalosti španělštiny, když komentátor říkal něco ve stylu, že Tachtisidis "nuovamente pokazil fácil přihrávku"...

ví někdo za co dostal burdi na konci kartu a jestli příští zápas za ni bude stát? (to by mě dosralo)

Burdi dostal kartu za zakrok na palacia, v strede pola priblizne, len sa pokracovalo dalej, bo mali vyhodu interisti, a potom dodatocne, ked fauloval myslim lamela vpredu tak sa sudca vratil k burdim a dal mu tu kartu.

a anglicky komentator hovoril myslim ze burdi bdue stat za to, tak neviem. Kazdopadne ak ano, tak sa posetri na finale :daje:

hehe tak Zdenek sa usmieval na Tottiho ked ho striedal za tu bombu do zdi ze to vypadalo ako keby chcel zabit protihraca ze to vrajj nie je povolene :D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_qjKxnPgMRI[/youtube]

sledujte Burdissa u golu Interu :roll:

4Francesco Totti 22 - Sorry, ale ja kdyz si prectu poprvy nejaky jmeno blbe, tak uz se to se mnou veze.:0) Ale tak dnes tu uz mame treba Honzu Klinderu, tak to snad prezijes.:0)
zase špatně :grr: :mrgreen: si musím změnit nick

ad. body - Nojo, ale ktery body nejsou virtualni, zejo...
pravda :Ok:

Burdisso se mi líbil až na tu jednu nebo dvě chyby, ale spíš nechápu, proč dává Zeman Perrottu dřív než Marquinha... :hell:

Vsak oni su uz sparovani, tak aj v autobuse sedia proste, Florenzi s Perrottou, Marq s Francem, Destro s Osvaldom a podobne. Burdi je s Romagnolim a gastan s marcosom. Iba goiko sedi sam :-D