Semifinále, Inter-Roma

Taky by nebyl lepší lék na všechno co se děje, než je seknout ve finále. Bohužel, když vidím jak hrajou.. mám celkem obavy.

Pulka hracu s Tottim a DDR v cele se v zapasech s Laziem posere, i kdyz jinak Lazio hraje tuzku, natoz kdyz nas Lazio po 10-ti letech kvalitativne minimalne srovnalo.

Lenze juve nas kvalitativne opichal nasucho do zadnice za 20 minut a spravili by to zas. Dostat sa do finale a tam od tych zmrdov dostat 5 v prvom polcase, to by mi fakt chybalo...

danko10 napsal:
Lenze juve nas kvalitativne opichal nasucho do zadnice za 20 minut a spravili by to zas. Dostat sa do finale a tam od tych zmrdov dostat 5 v prvom polcase, to by mi fakt chybalo...

Ja vim, kdyz jsem videl, ze v protejsim semifinale jsou tyto tymy, tak jsem vedel, ze je zle. Jsou to vubec ty nejhorsi 2 mozny varianty.

Code:
http://www.eurofotbal.cz/clanky/finale-poharu-bude-v-rime-i-kdyz-by-slo-o-tamni-derby-216222/

to by bylo chytrý dát to případně třeba do milána no :lol: by se ti vyližhlavy pozabíjely už ve vlacích

Francesco Totti AS napsal:
Interu se zranili další hráči :think: to už snad nastoupí i sám Moratti

ale oni vytiahnu niekoho z akademky, odohra svoj 1. zapas za acko ,a da nam trebars dvojku. typical.

Tony napsal:
Francesco Totti AS napsal:
Interu se zranili další hráči :think: to už snad nastoupí i sám Moratti

ale oni vytiahnu niekoho z akademky, odohra svoj 1. zapas za acko ,a da nam trebars dvojku. typical.

to je uplně jasný

počítám livajův brácha

Neskaknem na to mrknout do hospy? Pokud to teda nekde davaj...

Pokud nepostoupime, tak AA muze zacit definitivne balit kufry, pokud uz s tim nezacal.

my máme před tim hanspalku, takže myslim že budu rád pokud to stihnu dojet domu a umejt se...

No ja sa práve dosť bojím zajtrajška, ako tu už bolo milionkrát spomenuté, Rím je taký psycho tím a čím je súper vo väčších srančkách tím to ide horšie aj AS

Navyše im tam stačí dať 1 gol a Rím pod tým trtkom má utočnú silu asi jak Pescara