Semifinále, Inter-Roma

Tony napsal:
Carlo napsal:
Navyše im tam stačí dať 1 gol a Rím pod tým trtkom má utočnú silu asi jak Pescara

Ale stale u nas hraju futbalisti.

ale nějak se neprojevuje poslední dobou

SQUALIFICATI: Osvaldo, Burdisso
DIFFIDATI: -
INDISPONIBILI: -
IN DUBBIO: Nico Lopez, De Rossi, Pjanic
PROBABILE FORMAZIONE (3-5-2): 24 Stekelenburg; 3 Marquinhos, 5 Castan, 23 Piris; 35 Torosidis, 77 Tachtsidis, 15 Pjanic, 4 Bradley, 48 Florenzi; 8 Lamela, 10 Totti.
BALLOTTAGGI: Florenzi-Marquinho, Florenzi-Destro

Zitra jde kazdopadne o vsechno, uz jen ucast ve finale znamena pohary, pres ligu to uz asi nepujde.

Ale inter ma pekny lazaret, to cakam nudny futbal teda, ale dufam ze s uspesnym koncom.

Andrea Stramaccioni says he hasn't released the Inter squad for tomorrow's match yet due to his team's injury problems

Probabili formazioni Inter-Roma (mercoledì ore 20.45, San Siro)
Inter (4-3-2-1): Handanovic; Zanetti, Ranocchia, Samuel, Juan Jesus; Kovacic, Cambiasso, Kuzmanovic; Schelotto, Alvarez; Rocchi.
Roma (4-3-1-2): Stekelenburg; Torosidis, Marquinhos, Castan, Marquinho; Perrotta, Bradley, Florenzi; Lamela; Totti, Destro

Doufám, trojlístek Totti, Lamela a Destro se mi moc líbí. Mohl by i Dani místo Perrotty....

Nudnej fotbal spláchne pivo, tak se povede aspoň výsledek....

Forza Roma! :Ok:

ROMA (4-3-2-1): Stekelenburg; Torosidis, Marquinhos, Castan, Marquinho; Bradley, De Rossi, Florenzi; Lamela, Totti; Destro

A disp.: Goicoechea, Lobont, Piris, Dodò, Balzaretti, Romagnoli, Taddei, Perrotta, Lucca, Tachtsidis, Pjanic, Lopez

ad DDR, jak střídal v derby, tak si něco udělal

Spokojnosť zo zostavou až na Marquinha, dal by som tam Balzu, mne sa proti Toru páčil, akurat mu na konci jeblo v hlave no ......

Tak je to na Digi Sport :Ok: Jestli tedy mas? sestava bych rekl super :roma: vse nam hraje do karet,tu remizu tam musime uhrat,ale je nam dobre znamo,co nas tym nekdy dokaze :zed:

kuní ksicht

http://88.80.5.80/w00t/20130416/vv516daa0d692db225428165-563215.html