Semifinále, Inter-Roma

kurva doma dostat gol to sa nevyplaca ,treba dnes vyhrat a naj keby 3:1 a viac ...sance su len ich premenit

Tak včera v noci první díl, dnes večer druhý díl. Tentokrát jsme vyhráli, byli jsme lepší, takže zaslouženě a nic víc mě nezajímá. Vzhledem k pohárové matematice je toho zbytečného gólu škoda, ale na Interu, doufám, neprohrajem.

Takže si konečně zase můžem zvolat

DAJEEE!!! :daje: :daje: :daje:

Druhý poločas jsem byl dost nervózní, takže jsem se moc nesoustředil na jednotlivé výkony. Hlavní jsou 3 body!!!! Nějak mi nejde do hlavy jak může být Inter s tímhle fotbalem na 4. místě!?
Kdyby Totti nevymýšlel kraviny, mohli jsme být klidnější. Zatím jsme v poločase. FORZA ROMA

Tohle je hodně strašnej výsledek do odvety. Z vlastní zkušenosti vím, že vést o poločase 2:1 nekončívá dobře.

Tax :Ok:

Byl to hodne podobnej zapas jako minule, dobrej 1. polocas, gol do satny, slabsi druhej polocas a nervozita. Nastesti se podarilo v prvni puli promenit o jednu sanci vic, takze se vyhralo. Snad to bude stacit, ja verim ze jo. Inter taky prebudovava tym, skoro ho nepoznavam. Maj tam par mongolu, typka s maskou na xichtu, Benny Benassiho a Fred Guarin, patrne jejich budouci tahoun.

Ale jak pise vyse uzivatel FrancescoTotti22 (by se v tech monotonnich prezdivkach cert vyznal), hlavni jsou ty 3 body. :wink:

22 som bol volakedy ja :D

Dobre Marcos , Piris , Bradley

najlepší zápas v sezone odohral Tax

totti dnes velka bieda, stracal vela lopt ,ale dost ma sral aj lamela ...stek v brane dufam ze zostane ,obrana dobra az na balzu ,posledne tyzdne hra ovela slabsie ako to bolo prve mesiace sezony , destro dal gol ale este ich musi par dat aby som ho prial , ...zaloha dobre , tachtsidis je so svojou postavou velmi platny ,ziskal par hlaviciek ,bradley sa rozohral a opet vybojoval lopty a rozdaval presne prihravky...2 polcas bol slaby odvar a ako keby sa im nechcelo nikomu hrat , tento vysledok je dost na prd interu bude stacit 1:0 ,hlavne musime dat my gol a bude dobre...AS ! :danko: