Semifinále, Inter-Roma

Francesco Totti AS napsal:
a odveta už za týden? :shock: :shock: :shock: nějak nahusto, ne?

Je to nabite jako kráva ted. Stačilo vidět, co s náma udělala ta unava ted v neděli.

Dajeee!

Pique napsal:
Francesco Totti AS napsal:
a odveta už za týden? :shock: :shock: :shock: nějak nahusto, ne?

Je to nabite jako kráva ted. Stačilo vidět, co s náma udělala ta unava ted v neděli.

Dajeee!

to teda jo, a samej inter... něco na moje nervy

ANTEI
BALZARETTI
BRADLEY
BURDISSO
CASTAN
DESTRO
FLORENZI
GOICOECHEA
LAMELA
LOBONT
LUCCA
MARQUINHO
MARQUINHOS
PERROTTA
PIRIS
STEKELENBURG
TACHTSIDIS
TOTTI

nominovaný jsou i Federico Ricci a Sammartino

ANTEI
BALZARETTI
BRADLEY
BURDISSO
CASTAN
DESTRO
FLORENZI
GOICOECHEA
LAMELA
LOBONT
LUCCA
MARQUINHO
MARQUINHOS
PERROTTA
PIRIS
RICCI F.
SAMMARTINO
STEKELENBURG
TACHTSIDIS
TOTTI

SQUALIFICATI: Pjanic, Taddei, Dodò, Osvaldo
DIFFIDATI: Bradley, Burdisso, Castan, Florenzi
INDISPONIBILI: Romagnoli, Nico Lopez
IN DUBBIO: De Rossi
PROBABILE FORMAZIONE (4-3-3): 13 Goicoechea; 23 Piris, 5 Castan, 3 Marquinhos, 42 Balzaretti; Tachtsidis, 48 Florenzi, 4 Bradley; 8 Lamela, 22 Destro, 10 Totti
BALLOTTAGGI: Goicoechea-Stekelenburg

Ta záloha je fakt prokletí. Pjanić squalificati, Dani zraněnej zas, Tax v základu. Kurva, já bych snad dal Bradleyho doprostřed a postavil SuperSima než toho řeckýho nekopu.

A do brány Stek. A pojďme, na sílu.

Já ti nevím, já bych Taxe prostě podržel. Pokud by ho Zdeny posadil, byl by v prdeli už úplně. Potřebuje se chytnout, ne mu zlomit vaz.

Pique napsal:
Já ti nevím, já bych Taxe prostě podržel. Pokud by ho Zdeny posadil, byl by v prdeli už úplně. Potřebuje se chytnout, ne mu zlomit vaz.

Podrzet by ho meli spis fans na stadionu a nepiskat na nej v okamziku, kdy se objevi. Ne Zeman tim, ze ho bude neustale stavet, i kdyz hraje spatne. Neodehral jedinej opravdu dobrej zapas a nevypada, ze v soucasnosti ma na to, aby v Rime mohl hrat nejakou dulezitou ulohu, tedy za predpokladu, ze to Zdeny s usmevem na tvari nechce smerovat do druhy ligy. Poslal bych ho nekam hostovat a zkusil sehnat nekoho lepsiho, i kdyz za stejny prachy to bude tezky. Tedy za predpokladu, ze Zeman zustane i pristi sezonu, ted mam spis strach, aby neprodali Steka s Pjanicem a z prvniho roku prestavby by pak zbylo hovno.

náhodou byl dost drahej, do Janova šel Bertolacci a půlky Verreho a Piscitelly a ještě nějaký peníze

Vsak nas miralemko je kazdy druhy zapas bud zraneny, alebo vykartovany. A stek odide, cim skor, tym prenho lepsie.

klida napsal:
náhodou byl dost drahej, do Janova šel Bertolacci a půlky Verreho a Piscitelly a ještě nějaký peníze

Verre byl strasnej, ale jak jsem si ted pogooglil, tak on i Pyčitella odesli jako nahrada za Destra.

Taxi stal 2,5 mega a nejakej Bertolacci, mno. To se jeste da prezit. Jsem ted uz spis zvedavej na toho novyho Reka, Taxiho jsem uz odepsal.

Stek, Pjanic a Osvaldo jsou 3 dobri hraci, kteri se koupili za Enriqueho, kdyz ti ze sedmi nebo kolika koupenych hracu po dvou letech zustane jeden, tak je to proste spatny, nekupovali se proto, aby se prodali.

EDIT: Ops tak jeste Erich, na toho jsem zapomel.

Pjanić ukázal, že má v Římě důležitou úlohu, a že dokáže hrát i pod Zemanem, a to jak v tridentu místo Lamely, tak v záloze, které bez něj chybí kreativita, tím spíš když hrají nekopa Tax, běhavý ale zatím doplašený Florenzi a snaživý a v současné době NAŠTĚSTÍ ve formě hrající Bradley. A co si budem povídat, Dani taky není kreativní echt-technik.

BTW Zemanova zaloha za minulyho pusobeni v Rime byla podle vseho nejcasteji DiFrancesco - DiBiagio - Tommasi, to asi nebyly moc velky gejziry kreativity, byt DiBiagio za nas hral dobre, neco jsem v ty dobe v jakymsi svym Rimskym prenatalnim obdobi kolem nastupu na gympl videl, a kdyz jsem nasledne potom dostal svuj prvni poradnej pocitac s FIFOU 2000, tak jsem byl zklamanej, ze uz tam neni a do Rima si ho kupoval zpet, spolecne s nejakym poradnym brankarem (obvykle Toldo).

Jo, to byly casy, kdy jedinej zpusob jak zjistit, kdo kde hraje bylo podle soupisek ve FIFe, ktery mimochodem staly uplne za hovno a treba Sinisa Mihajlovic tam mel shooting na uplne nejnizsi urovni, pritom byl jeden z mala, kdo by mel mit presne opacnej level. Plus tam byl limit 18-ti hracu na tym, takze u tymu s naslapanou soupiskou, jako bylo Lazio nebo Inter, klidne chybela nejaka hvezda, ale byl tam treba misto ni nejakej junior, co se na soupisku dostal jako posledni.