Sushi napsal:četl jsem i jiný cifry, až k 42 mln, rozložený do vela let
vyskočil na mě na fb z týhle stránky tenhle vycházející čapoun českýho komentátorskýho nebe, s videem o schickovi u nás
https://www.facebook.com/Prazaofficialcze/videos/vb.729011597120184/1581508498537152/?type=2&theater
já ho vlastně neznám, viděl jsem s ním jedno video potom, co byl ve studiu čt se šmícou (což jsem neviděl), kde hodnotil vlastní vystoupení a nejvíc mě zaujalo, že řekl asi 700x "kámo"
ale třeba někoho ba... enjoy
edit:
hm, už mě sere, po 15 minutách![]()
Sushi napsal:četl jsem i jiný cifry, až k 42 mln, rozložený do vela let
vyskočil na mě na fb z týhle stránky tenhle vycházející čapoun českýho komentátorskýho nebe, s videem o schickovi u nás
https://www.facebook.com/Prazaofficialcze/videos/vb.729011597120184/1581508498537152/?type=2&theater
já ho vlastně neznám, viděl jsem s ním jedno video potom, co byl ve studiu čt se šmícou (což jsem neviděl), kde hodnotil vlastní vystoupení a nejvíc mě zaujalo, že řekl asi 700x "kámo"
ale třeba někoho ba... enjoy
edit:
hm, už mě sere, po 15 minutách![]()
:Ok:Agostino napsal:Monchi: “Where will Schick fit into the team? I won’t say anything about the tactical side of things, I give the Coach the best players I can and then he thinks about that kind of thing.”
Neviem neviem, ci by aj Monchi nemal rozmyslat, kde zapadne nejaky hrac, hlavne ak ma trenera, ktory hral v podstate vzdy ten isty system. Vzhladom k tomu, ze na hrote vie zahrat aj El Sharaawy, je nam podla mna jeden z dvojice Defrel/Schick zbytocny a timu chyba prave kridlo. Aj ked mozno na to prave kridlo pocitaju hlavne s Florenzim a ten Turek tiez nevyzera beznadejne...
Nadej na pozitivnu sezonu tam predsa len je, ale strasne dolezite budu najblizsie dva zapasy vonku na Sampdorii a doma proti Atleticu Madrid (po tazkej domacej prehre s Interom a naslednej repre pauze), no a potom zdravotny stav a forma po navrate u trojice Florenzi/Karsdorp/Emerson.
Ak by sme zvladli to kombo Sampdoria - Atletico, tak potom nas cakaju este dve klucove komba liga - liga majstrov, a to najprv v oktobri doma Napoli - vonku Chelsea a potom v novembri doma lazio - vonku Atletico.
Sushi napsal:to svoje