no, to jen v případě, že bude dobrej a nezapadne do propadliště, jak jiný rádobyhvězdy. že začne kopat za repre a bude opora v klubu, ne pátý kolo u vozu. a to by bylo pro nás dobře. pokud bude hrát hovno, bude sedět a v repre bude hrát ještě 10 let lafata a vrátí se siegl, protože jinak je to bída, znamená to, že jsme vyhodili miliony eur. takže doufejme v invazi fanouškůFrancesco Totti AS napsal:Z toho mám největší strach - české média....Schickovo AS, nástupce Tottiho, as ŘÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍM, :roll: :roll: a miliarda fanoušků jak v přápadě Čecha a Chelsea
já už to registruju na FB. Pár mých přátel, kteří do teď nevěděli že AS existuje dali ofiko stránce like jediné řekněme "pozitivum" vidím v tom, že nás Páťa snad dostane v zápasech LM do televize a nám odpadne nepříjemné hledání streamů :upss: :vlasak: :cap: :koza:Sushi napsal:no, to jen v případě, že bude dobrej a nezapadne do propadliště, jak jiný rádobyhvězdy. že začne kopat za repre a bude opora v klubu, ne pátý kolo u vozu. a to by bylo pro nás dobře. pokud bude hrát hovno, bude sedět a v repre bude hrát ještě 10 let lafata a vrátí se siegl, protože jinak je to bída, znamená to, že jsme vyhodili miliony eur. takže doufejme v invazi fanouškůFrancesco Totti AS napsal:Z toho mám největší strach - české média....Schickovo AS, nástupce Tottiho, as ŘÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍM, :roll: :roll: a miliarda fanoušků jak v přápadě Čecha a Chelsea