Schick

To byl nakup, co? :shock: Juve ho nejdriv nepodepise za 30, abychom ho nasledne po jedny solidni sezone vzali za 40, coz je zhruba vyse nasi rocni ucetni ztraty. V Janove se jeste ted placaji po ramenou. Ale co, aspon se "na stara kolena" dockame par ceskych clanku o AS.

Už sa nečudujem že neprešiel prehliadkou v Turine. Isto zistili že to sním vyzerá na hovno že niekto donho fúkne a hneď je zranený tak si to nakoniec rozmysleli zatiaľ čo v Ríme Monchi a spol strašne tužili za každú cenu mat " top " nákup mercata a takto to dopadlo kúpili druheho Rosickeho. A smeje sa zase Juventus...

http://reportermagazin.cz/a/weADw/kluk-za-miliardu-patrik-schick-apak-jsem-zvedl-prostrednicek?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

možná jo, však on spadne na zem, až se uzdraví a dostane párkrát nakopáno a sedne si zas na prdel

podle mě bude dobrej, zdravý sebevědomí rozhodně neškodí, důležitý aby nelítal někde v oblacích jak nějakej fenin

Sebevědomí je důležitý, kór u hroťáka. Z toho článku na mně ale působí, že má sebevědomí jako Zlatan a to prakticky ještě nic neukázal (dobrý, dal 11 fíků za Dorii...) Jsem na něj hodně zvědavej a rád bych věřil, že bude platnej.

https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/fotbalista-za-miliardu-je-stale-mimo-provoz-schicka-si-proklepne-lekarska-kapacita-v-mnichove-39386?seq-no=1&dop-ab-variant=&source=clanky-home

To je situácia...

Ale kedysi napríklad náš Štefan premaródoval s takýmito vecami skoro dve sezóny a už bol prakticky odpísaný. A aha ho dnes. :Ok:

(Inak je mi teda Šikinho vrcholne nesympatický.)

toto smrdi obrovskym pruserom...
myslel som si, ze Iturbeho uz nikto netromfne, ale je tu zjavne zdatny kandidat.

inak super rozhovor, presne takyto playstation typ nechces mat v time, ked ide do tuheho.
taky Dzeko, ktory zazil vojnu, mal celu jednu sezonu obrovsky problem presadit sa v rimskom prostredi.
Schickovi mozu hovorit, nech si z tej miliardy na krku nic nerobi, ale to sa neda, aj keby neviem ako velmi chcel...

pravdepodobnost neuspechu je teda podla mna velmi vysoka, snad sa da coskoro dokopy a chyti sa, Dzeko by mu so svojou skusenostou (aj tou rimskou) mohol velmi pomoct, Edin naviac tusim hovori cesky...