Schick

https://www.efotbal.cz/clanek-185182-Schick-odehral-za-Rim-15-ligovych-minut-a-uz-povida-o-jeste-vetsich-klubech.html

Jakoze si dovolil rict, ze Real a Barcelona jsou vetsi kluby nez Rim, tak ho za to ukamenujem :Ok:

PsYchr napsal:
Jakoze si dovolil rict, ze Real a Barcelona jsou vetsi kluby nez Rim, tak ho za to ukamenujem :Ok:

O to podla mna nejde. Cely ten rozhovor s nim vyznieval, ako spoved nezdravo sebavedomeho polointeligenta.
Napriklad to, ako rozpraval o Sparte. Neviem, ako je to u vas, ale na Slovensku je sucastou kazdeho kontraktu odsek o nezverejnovani prijmu. Ale na tom nezalezi, ludia, ktori rozpravaju takto v cislach, su hlupi. Myslim, ze kazdy z nas pozna aspon jedneho takeho Lojza, ktory tlacha o tom, kolko bere, kolko stala dovolenka, a kolko vecera.

Hrozne nesympaticky je tento Patrik. Chce byt jak Zlatan, lenze Zlatan formuluje tu svoju aroganciu aspon vtipne. Tento prska novinarovi, ze mu Sparta ponukla 60k. Tupec.

danko10 napsal:
PsYchr napsal:

O to podla mna nejde. Cely ten rozhovor s nim vyznieval, ako spoved nezdravo sebavedomeho polointeligenta.
Napriklad to, ako rozpraval o Sparte. Neviem, ako je to u vas, ale na Slovensku je sucastou kazdeho kontraktu odsek o nezverejnovani prijmu. Ale na tom nezalezi, ludia, ktori rozpravaju takto v cislach, su hlupi. Myslim, ze kazdy z nas pozna aspon jedneho takeho Lojza, ktory tlacha o tom, kolko bere, kolko stala dovolenka, a kolko vecera.

Hrozne nesympaticky je tento Patrik. Chce byt jak Zlatan, lenze Zlatan formuluje tu svoju aroganciu aspon vtipne. Tento prska novinarovi, ze mu Sparta ponukla 60k. Tupec.

Ono to sebe sama srovnání s Ibrou, kterej je už asi 20 let TOP hráč světa, je docela zvláštní. Hlavně Ibra má ke 100kilům, je to typ útočníka, který já osobně mám strašně rád, Schick má asi 60 kilo a ještě nic nedokázal. Když by se u nás dokázal prosadit a prodat se dál, tak ať jde...

na benzince jsem si všimnul, že na titulce Hattricku je schick

je tam o něm něco na straně 18, ale dál se můj zájem nedostal

nevim jestli to ještě někdo čte, každopádně to stále tisknou

Sushi napsal:
na benzince jsem si všimnul, že na titulce Hattricku je schick

je tam o něm něco na straně 18, ale dál se můj zájem nedostal

nevim jestli to ještě někdo čte, každopádně to stále tisknou

:mrgreen:

:mrgreen:

celý mi to příjde histerický

Schick je sebevědomej, mladej a nezkušenej. V tom rzhovoru mi přišlo pár vět blbě řečenejch a asi není úplně košér prát špinavý prádlo přes tisk, přesně jak píšeš, ale zároveň se z toho dělá zbytečná aféra

asi nejvíc sem zaznamenal kritiku za tu větu o penězích (která teda nebyla úplně šťastná) a za právě zmínění těch tří klubů (což si nebudem nalhávat, má pravdu)

Patrik má teď trochu smůlu, že nemůže kritikům zavřít ústa výkony, ale to příjde

danko10 napsal:
PsYchr napsal:

Přesně

Schickovy problémy se srdcem jsou tytam
Patrik Schick snad může konečně řádně nakopnout své angažmá v AS Řím, dnešní testy srdce odhalily, že jakékoliv dřívější vady už nejsou aktuální. Český útočník dosud za Giallorossi stihl nastoupit jenom devětkrát, přičemž jednou skóroval v poháru. (football-italia.net

Právě vleklé zdravotní problémy a přemrštěná cenovka ho svazují. Zvláště vzhledem k cenovce je hejt na něj částečně pochopitelný, nicméně je to přesně to, co Patrikovi nijak nepomůže. Za měsíc poznáš kulový. Já pořád věřím, že půjde nahoru. Jsem rád, že je zdráv.

ked zaplatis za 10 milionoveho hraca s krehkym egom 40, je to problem toho hraca, ak potom zdaleka nehra ani ako 10 milionovy hrac?

hergot, můžete mi někdo vysvětlit, proč dnes? proč teď? proč ne v našem dresu? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

nu, jen tak dál
daje

[media]https://youtu.be/7Ikcl1DBHDg[/media]