Schick

HugoBoss27 napsal:
Už se začínají množit týmy, které mají zájem o hostování Patrika Schicka

Zájemci:
Bologna, Parma, Udinese, Real Valladolid, Crystal Palaceo

Zdroj..fb

Houby. Nejvíc nabídek má i podle agenta z Německa a Marseille.

Včera jsem byl v Olomouci. Sledoval jsem ho víc než fotbal celkově a v té repre je prostě vynikající. Jasně, Bulharsko nebo Crna Gora nejsou soupeři, ale to ani Benevento, Frosinone apod. A v té repre oproti Římu hraje prostě na výborné úrovni. Z celé repre jasně nejlepší, i když je to trocho ono proslulé "mezi slepými jednooký král".

Largo napsal:
HugoBoss27 napsal:
Už se začínají množit týmy, které mají zájem o hostování Patrika Schicka

Zájemci:
Bologna, Parma, Udinese, Real Valladolid, Crystal Palaceo

Zdroj..fb

Houby. Nejvíc nabídek má i podle agenta z Německa a Marseille.

Psáno 9.listopad 2018

Dal prvni gol za Lipsko, docela peknej, predtim v CL zridil penaltu. Uvidime, jestli se tam chytne a vykoupi ho, v noze to ma. Na druhou stranu by mi nevadilo, kdyby se vratil. Aspon by se o nas zase trochu vic psalo v nasich mediich a podle me ma na to, aby se u nas prosadil, bohuzel mu to tam vubec nepadalo.

zklamání jak poleno celý to jeho angažmá
podle mě ho zabila ta cena, kdyby stál 10 míčů, hrál by líp, dýl by se na něj čekalo (ještě teď) a ještě by třeba navrch ani nebyl furt zraněnej, chcípák

Římský prostředí není pro každýho, o tom už se přesvědčilo plno hráčů.
Německá liga mu bude sedět víc, v Lipsku na něj nebudou kladený takový nároky, nemaj tam neposaditelnýho Džeka a my z toho snad vyváznem relativně levně
win-win

V LM zařídil oba góly a postup Lipska dál. Šel tam zastavu 0:2, byla na něj penalta a pak na sebe navázal oba stopery, aby pak Forsberg úplně sám hlavičkovl asi z 5ti metrů. O víkendu dal první ligovej gól, když stahovačkou vykoupal celou obranu a lobl golmana. Jestli takhle vydrží, tak ho Lipsko koupí. Podle mě vydrží, fotbalista to je skvělej, v Římě, jak už někdo psal, to prostě není pro každýho.

Je to Čech, přejme mu to. :)

Abaddon napsal:
V LM zařídil oba góly a postup Lipska dál. Šel tam zastavu 0:2, byla na něj penalta a pak na sebe navázal oba stopery, aby pak Forsberg úplně sám hlavičkovl asi z 5ti metrů. O víkendu dal první ligovej gól, když stahovačkou vykoupal celou obranu a lobl golmana. Jestli takhle vydrží, tak ho Lipsko koupí. Podle mě vydrží, fotbalista to je skvělej, v Římě, jak už někdo psal, to prostě není pro každýho.

Je to Čech, přejme mu to. :)

:Ok: :Ok:

Vedeli jsme i kdyz byl u nas, ze je dobrej, ale pokazila mu to ta cenovka. Nedal par velkych sanci, deka, zraneni a v neposledni rade na Dzeka v tehdejsi forme fakt nemel a jinde hral mimo svou pozici. Byl to kazdopadne dalsi uplne nesmyslnej nakup, protoze se nam nehodil do systemu vubec. Ten Monchi byl fakt totalni dement.