Schick

"Perotti je pro Schickiho příma konkurence"... "Perotti dlouhodobe nenaplnuje potenciál"

ty vole, super to je

Sushi napsal:
četl jsem i jiný cifry, až k 42 mln, rozložený do vela let

vyskočil na mě na fb z týhle stránky tenhle vycházející čapoun českýho komentátorskýho nebe, s videem o schickovi u nás

https://www.facebook.com/Prazaofficialcze/videos/vb.729011597120184/1581508498537152/?type=2&theater

já ho vlastně neznám, viděl jsem s ním jedno video potom, co byl ve studiu čt se šmícou (což jsem neviděl), kde hodnotil vlastní vystoupení a nejvíc mě zaujalo, že řekl asi 700x "kámo"

ale třeba někoho ba... enjoy

edit:
hm, už mě sere, po 15 minutách :lol:

Do p.č. co to je za týpka :roll: za to jako něco má?No co se na tom netu děje *omg* viděl jsem 2min a musel sem vypnout..."Šiky" :lol:

:lol:

já jsem viděl nakonec to video tak do dvou třetin, no je to zábava :mrgreen: tehdy jsem viděl to o ČT, tam jsem pochopil, že jde o youtubera, kterej se zabývá fotbalem, mluví o fotbale - relativně inteligentně na místní poměry - a lidi na to koukaj a poslouchaj to. nejspíš děti, samozřejmě. pochybuju, že by mu někdo nad 20 let visel na rtech. samozřejmě když začne konkrétně o týmu, kterej my sledujeme tak moc, musí mít mezery a plete se. na druhou stranu má docela přehled tak nějak zevrubně vzato, na to kolik toho zná, respektive sleduje, i o Římu něco ví. pak jsem se dočetl ještě, že rozjíždí nějakej časák a napsal knihu o mourinhovi :mrgreen:

no, mně vadí spíš jak se vyjadřuje a tváří, mluví jak hotentot, megadoporučuju a kámo a u mě jasnej pátej šuplík
:peta:

ale na druhou stranu klobouk dolů, začal někde na youtube a otravavoval jistě lidi přes fb stránky a dostal se tak (aspoň pro jednou, zatim) až do televize. a je schopnej vést hodinu monolog a někdo mu na to i kouká.

osobně, takovým tim slizkým hate-způsobem jsem schopnej to poslouchat, tak jako třeba sleduju pořad toho kokota luďka staňka nebo teď zrovna rozhovor s ringo čechem, co mi jede do sluchátek :mrgreen:

Sushi napsal:
četl jsem i jiný cifry, až k 42 mln, rozložený do vela let

vyskočil na mě na fb z týhle stránky tenhle vycházející čapoun českýho komentátorskýho nebe, s videem o schickovi u nás

https://www.facebook.com/Prazaofficialcze/videos/vb.729011597120184/1581508498537152/?type=2&theater

já ho vlastně neznám, viděl jsem s ním jedno video potom, co byl ve studiu čt se šmícou (což jsem neviděl), kde hodnotil vlastní vystoupení a nejvíc mě zaujalo, že řekl asi 700x "kámo"

ale třeba někoho ba... enjoy

edit:
hm, už mě sere, po 15 minutách :lol:

Já to nevydržel ani 5 minut...

Monchi: “Where will Schick fit into the team? I won’t say anything about the tactical side of things, I give the Coach the best players I can and then he thinks about that kind of thing.”

Neviem neviem, ci by aj Monchi nemal rozmyslat, kde zapadne nejaky hrac, hlavne ak ma trenera, ktory hral v podstate vzdy ten isty system. Vzhladom k tomu, ze na hrote vie zahrat aj El Sharaawy, je nam podla mna jeden z dvojice Defrel/Schick zbytocny a timu chyba prave kridlo. Aj ked mozno na to prave kridlo pocitaju hlavne s Florenzim a ten Turek tiez nevyzera beznadejne...

Nadej na pozitivnu sezonu tam predsa len je, ale strasne dolezite budu najblizsie dva zapasy vonku na Sampdorii a doma proti Atleticu Madrid (po tazkej domacej prehre s Interom a naslednej repre pauze), no a potom zdravotny stav a forma po navrate u trojice Florenzi/Karsdorp/Emerson.

Ak by sme zvladli to kombo Sampdoria - Atletico, tak potom nas cakaju este dve klucove komba liga - liga majstrov, a to najprv v oktobri doma Napoli - vonku Chelsea a potom v novembri doma lazio - vonku Atletico.

Agostino napsal:
Monchi: “Where will Schick fit into the team? I won’t say anything about the tactical side of things, I give the Coach the best players I can and then he thinks about that kind of thing.”

Neviem neviem, ci by aj Monchi nemal rozmyslat, kde zapadne nejaky hrac, hlavne ak ma trenera, ktory hral v podstate vzdy ten isty system. Vzhladom k tomu, ze na hrote vie zahrat aj El Sharaawy, je nam podla mna jeden z dvojice Defrel/Schick zbytocny a timu chyba prave kridlo. Aj ked mozno na to prave kridlo pocitaju hlavne s Florenzim a ten Turek tiez nevyzera beznadejne...

Nadej na pozitivnu sezonu tam predsa len je, ale strasne dolezite budu najblizsie dva zapasy vonku na Sampdorii a doma proti Atleticu Madrid (po tazkej domacej prehre s Interom a naslednej repre pauze), no a potom zdravotny stav a forma po navrate u trojice Florenzi/Karsdorp/Emerson.

Ak by sme zvladli to kombo Sampdoria - Atletico, tak potom nas cakaju este dve klucove komba liga - liga majstrov, a to najprv v oktobri doma Napoli - vonku Chelsea a potom v novembri doma lazio - vonku Atletico.
:Ok:
Jasne že by mal rozmyšlat aj on.
To čo povedal Monchi je poriadny alibizmus.

https://www.facebook.com/vocegiallorossa/videos/1682536635097863/

ty taloši jsou uplně šílený :mrgreen: chudák jak neví, co má dělat :lol:

zraneny stehenny sval, az o par dni sa bude vediet, ako dlho bude chybat, takze urcite vynecha Atletico Madrid...