masterhunter napsal:No... Dneska jsem se po předchozích hejtech na něho hlavně zaměřil a vice méně s tebou musím souhlasit. Jenže k čemu je utočník kterej se musí vracet pro balón až za vlastní půlku ? Ale pořád si myslím, že i kdyby měl jednu jedinou šanci, tak jí musí proměnit. Takhle funguje spousta hroťáků. Na druhou stranu potřebuje dát nutně aspon gol, třeba se chytne. ale tou penaltou si to posral ještě víc.
Osobně si myslím, že tohle všechno dělají kluci naschvál garciovi. Toho pocitu se zbavit nemůžu.
Jistě, to že nedává goly je problém, z velké části tím co hrajem "za fotbal", ale taky tím, že je Džeko možná trochu větší "Destro" než jsme si mysleli (něco podobného si psal minule a já s tím do jisté míry souhlasím). já v něm ale i přesto všechno vidím přinos, hlavně ve sbírání těžkých míčů, což třeba Totti v poslední době nezvládal vůbec. Chybí nám přechod do útoku, nějaká spojka mezi Džekem a zálohou. 4-2-3-1 by pro něj bylo imho mnohem lepší, kdyby měl pod sebou nekoho jako Totti nebo Pjanič, kterým by mohl sklepávat balóny a ti by to dál posouvali do křídel. Tím by byl i jeho přínos mnohem větší. Teď to prostě nemá komu dát, protože je tam většinou sám. Bohužel Rudi je jiného názoru...