ROMA - spezia

masterhunter napsal:
No... Dneska jsem se po předchozích hejtech na něho hlavně zaměřil a vice méně s tebou musím souhlasit. Jenže k čemu je utočník kterej se musí vracet pro balón až za vlastní půlku ? Ale pořád si myslím, že i kdyby měl jednu jedinou šanci, tak jí musí proměnit. Takhle funguje spousta hroťáků. Na druhou stranu potřebuje dát nutně aspon gol, třeba se chytne. ale tou penaltou si to posral ještě víc.

Osobně si myslím, že tohle všechno dělají kluci naschvál garciovi. Toho pocitu se zbavit nemůžu.

Jistě, to že nedává goly je problém, z velké části tím co hrajem "za fotbal", ale taky tím, že je Džeko možná trochu větší "Destro" než jsme si mysleli (něco podobného si psal minule a já s tím do jisté míry souhlasím). já v něm ale i přesto všechno vidím přinos, hlavně ve sbírání těžkých míčů, což třeba Totti v poslední době nezvládal vůbec. Chybí nám přechod do útoku, nějaká spojka mezi Džekem a zálohou. 4-2-3-1 by pro něj bylo imho mnohem lepší, kdyby měl pod sebou nekoho jako Totti nebo Pjanič, kterým by mohl sklepávat balóny a ti by to dál posouvali do křídel. Tím by byl i jeho přínos mnohem větší. Teď to prostě nemá komu dát, protože je tam většinou sám. Bohužel Rudi je jiného názoru...

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Velmi bych se divil, kdyby ho v takovém případě někdo regulérně fyzicky neinzultoval.

Ty ho musíš slušně nenávidět ... :tlesk: :D

Pije mi krev, to jo. Ale jako já bych to neudělal, to není můj styl. Jen jsem vyjádřil názor, že bych se divil, kdyby to neudělal někdo z ultras, co mlátěj Laziály po hlavách.

IMHO Rudi zůstane do vánoc, aby měl případnej novej trenér trochu času zapracovat s týmem
Btw bral bych Conteho...

Vladis napsal:
sezóna v riti, tým psychicky ešte vo väčšej, sezóna teda skončila, som zvedavý či sa niečo zmení...ale jedno viem isto : RUDO RUDO VAFFANCULO!!!!
sezona sa skoncila uz na Nou Campe, z toho minivanu sa uz Garcia do satne vratit nemal.
inak vraj dostane este jednu poslednu sancu a musi porazit doma Genou... *omg*
to by bol uz siesty zapas, kedy nema v satni co hladat, inymi slovami, stvrtina doterajsej sezony.
druhy, ktoreho by som okamzite vyjebal, je Zanzi.
ta jeho tvar nemoze priniest nikdy nic dobre...

jakou ŠANCU do piče?! už jich dostal 149 a půl. pevně věřím, že teď už vybydluje kancl. jestli ne, tak doufám, že s Janovem dostanem bůra. vážně.

Může bejt rád, že dostal šanci zůstat našim trenérem do zápasu se Spezií. Pokud mu po dnešním vystoupení dává vedení další šanci, tak ať jdou vážně do prdele. Kabina za tím hovadem nestojí, což svědčí z dnešního penaltovýho rozstřelu a jedinej kdo to nevidí je naše vedení, který je kupodivu tý kabině nejblíž.
Tím pádem jsem buď totální kretén já, poňáč v tom vidím jasnej signál odstřelit Rudiho, a nebo je naše vedení plný dementů který si s tím dementem může podat ruce a v nejlepším případě jít spolu do prdele.
Sorry za ty prdele a dementy. Jdu si pustit Rudyho má každý rád.

3. varianta: Pjanič a Džeko jsou kopyťáci a psychicky nezvládnou penaltovej rozstřel se Spezií

takze ak janov porazime nejakym stastnym tecom z rohu a vyhrame osrato 1-0,tak mistr Garcia ostane ? :tlesk: :tlesk: :tlesk: PALOTA A CELE VEDENIE NECH IDE DO PICE ,ZA TOTO MUSI PADNUT VIAC HLAV ...sezona sa este stale da zachranit,ale musi prist ZMENA,by som sa necudoval keby Totti predcasne ukonci karieru este tento rok z tohto bordelu,stale novy trener,kriza,hanba v LM a ziadna trofej............este ze hrame s Realom a da si selfie s Ronaldom.

tak vraj by mal Garcia skoncit aj v pripade, ze Genou nejakym zazrakom porazime...
zrejme potrebujeme cas na najdenie nahrady, Vianoce asi nemohli prist v lepsi cas.
spomina sa Lippi, Capello, Mazzarri a Spalletti, takze zrejme pojdeme po talianskom trenerovi.

tri veci:
1. podla mna by bolo pre zapas s Janovom ovela lepsie, ak by ho pripravoval Alberto De Rossi, cize Garcia uz mal mat zbalene
2. z tych mien som jednoznacne za Spallettiho, mam vsak tajny tip, ze on nahradi Van Gaala v Man Utd a zrejme do toho u nas v strede sezony nepojde
3. ak chceme tuto sezonu zachranit (stale sa to myslim da), potrebujeme fanusikov!!!

Agostino napsal:
tak vraj by mal Garcia skoncit aj v pripade, ze Genou nejakym zazrakom porazime...
zrejme potrebujeme cas na najdenie nahrady, Vianoce asi nemohli prist v lepsi cas.
spomina sa Lippi, Capello, Mazzarri a Spalletti, takze zrejme pojdeme po talianskom trenerovi.

tri veci:
1. podla mna by bolo pre zapas s Janovom ovela lepsie, ak by ho pripravoval Alberto De Rossi, cize Garcia uz mal mat zbalene
2. z tych mien som jednoznacne za Spallettiho, mam vsak tajny tip, ze on nahradi Van Gaala v Man Utd a zrejme do toho u nas v strede sezony nepojde
3. ak chceme tuto sezonu zachranit (stale sa to myslim da), potrebujeme fanusikov!!!

naprostý souhlas. pokud má žabožrout odejít tak či tak, tak už má čekat na Fiumicinu na letadlo, i kdybych to měl v Janově trénovat já, klida nebo Bruno Conti.

PsYchr napsal:
IMHO Rudi zůstane do vánoc, aby měl případnej novej trenér trochu času zapracovat s týmem
Btw bral bych Conteho...

Ako ti moze Conte opustit narodak?

Ja si fakt nenamyslam radsej, ze by sme mohli menit trenera, tak som kludny.

Bral by som ale Lippiho a asi som sam, ale bral by som i Mazzarriho.

Já zacinam mit pocit, ze Garcia neodejde a ani ho nevyhodej. Všechno tomu nasvědčuje. Hold cíl bude : nesestoupit.

masterhunter napsal:
Já zacinam mit pocit, ze Garcia neodejde a ani ho nevyhodej. Všechno tomu nasvědčuje. Hold cíl bude : nesestoupit.

Blbost, odejde po Janovu. Lippi do konce sezony, pak Conte nebo možná bych se smířil se Spallettim či Capellem. :hahaha:

Largo napsal:
masterhunter napsal:

Blbost, odejde po Janovu. Lippi do konce sezony, pak Conte nebo možná bych se smířil se Spallettim či Capellem. :hahaha:

Aby jsme se do psi prdele nedivili... *omg*

Chce mi někdo tvrdit ze v Nedeli mu bude stacit 1:0 z jedine strely na branu!!! hrajem hovno,neda se na to divat a když není soudny on tak aspoň kurva vedeni by melo :zed: myslim ze chcou doklepat pul rok ale my zmenu potrebujem hned