Reprezentace

Ono to stejně dopadne tak, že v Arménii vyhrajem 1:0, max 2:0 a Bílek tam zůstane, posere ten zbytek, na MS se nepodíváme a pak budeme mít dost času najít novýho trenéra :zed:

90210 napsal:
Code:
http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-reprezentace-kvalifikace-ms-2014/144771/a-dost-fanouskum-dosla-trpelivost-s-bilkem-nahrada-zeman.html

Typickej vyplod novinarskyho simpanze (doporucuju pasaz o terminu Zemanova odvolani), ale myslenka angazovani Zemana, az skonci Bilescu, je zajimava. Osobne bych ho vzal do konce kvalifikace, ta uz je stejne prohrana. Udelal by pruvan a vytahl trochu jiny hrace. Pelta na to ale nema koule, bude to bud Jarolim nebo Ivan Hasek, u kteryho jsem doufal, ze ho uz nikdy neuvidim.

v corriere dneska vyšel článek na základě tohodle bullshitu

a já asi přestávám číst noviny

vydru bych klidně bral, dravej, dává góly, mladej, takovej borini, když byl u nás...

http://www.eurofotbal.cz/clanky/prandelli-chysta-kvuli-papezovi-zapas-s-argentinou-214554/#forum

Pripadá len mne, alebo je fakt Prandelli obrovský čurák ? Zas tieto jeho populistické rečičky, potom nenominovanie Daniho kvôli červenej, samý charakter a jedno z druhým pritom dáva hrať zranených hráčov ....

Na prípravne zápasy pred Šampionátom na Slovensku v nominácii Talianskej 17 dvaja Rimania Calabresi a Capradossi. Obidvaja su obrancovia prvý menovaný poprípade aj defenzívny záložník

jsem koukal na sestavu Lichtenštejnska a je tam pár slušnejch hráčů, z nichž některý maj za fotbal i peníze, a tak asi kříž z venku není úplně špatnej

klida napsal:
jsem koukal na sestavu Lichtenštejnska a je tam pár slušnejch hráčů, z nichž některý maj za fotbal i peníze, a tak asi kříž z venku není úplně špatnej

:mrgreen: slovensky futbal rocks!

klida napsal:

Som vcera kukal tie dvadsiatky a maly Nico hral cely zapas.

Co do fotbalovej kvality bol dominantny jak hovado, je vidiet, ze to ma v nohach jak malokto, ALE vobec sa necudujem Zdenovi a Andreazollimu, ze ho nestavali. Neprihrava, vela situacii riesi zbytocnymi picovinami, ktore su sice super na oko, ale inak k nicomu a co je najhorsie, je sparatko jak ja. Aj proti niektorym vrstovnikom vyzaral smiesne a fyzicky kontakt ho ocividne boli. V kombinacii s tym, ze sa nedokaze vcas zbavovat lopty je to smrtiaca kombinacia.

danko10 napsal:
Som vcera kukal tie dvadsiatky a maly Nico hral cely zapas.

Co do fotbalovej kvality bol dominantny jak hovado, je vidiet, ze to ma v nohach jak malokto, ALE vobec sa necudujem Zdenovi a Andreazollimu, ze ho nestavali. Neprihrava, vela situacii riesi zbytocnymi picovinami, ktore su sice super na oko, ale inak k nicomu a co je najhorsie, je sparatko jak ja. Aj proti niektorym vrstovnikom vyzaral smiesne a fyzicky kontakt ho ocividne boli. V kombinacii s tym, ze sa nedokaze vcas zbavovat lopty je to smrtiaca kombinacia.

S tým nenahrávaním a fintičkamy sa dá pracovať keď ma 19. Ak nemá obrovské ego a dokáže prijať kritiku a rady od správneho trénera tak na tom môže zapracovať. Zase musíš prirátať to že tam patri k hviezdam (väčšina je z domácej ligy). Mohlo to spraviť svoje. Zdvihlo sa mu sebavedomie a snaží sa byť hviezdou a oporou. V Ríme mal väčší rešpekt pretože tam bol oproti ostatným "nič". Teda moc toho neodohral takže možno sa to len zdalo

LE PROBABILI FORMAZIONI

ITALIA (4-3-2-1): Buffon; Abate, Bonucci, Chiellini, Antonelli; De Rossi, Pirlo, Thiago Motta; Giaccherini, Candreva; Gilardino
All.: Cesare Prandelli

ty vole, to je hroznej tým

klida napsal:
LE PROBABILI FORMAZIONI

ITALIA (4-3-2-1): Buffon; Abate, Bonucci, Chiellini, Antonelli; De Rossi, Pirlo, Thiago Motta; Giaccherini, Candreva; Gilardino
All.: Cesare Prandelli

ty vole, to je hroznej tým

To nemyslis vazne s touto zostavou?

já jako vůbec nevim, co tam je za jiný hráče (ted mě maximálně napad Verratti), ale todle je fakt strašidelná sestava