90210 napsal:Code:http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-reprezentace-kvalifikace-ms-2014/144771/a-dost-fanouskum-dosla-trpelivost-s-bilkem-nahrada-zeman.html
Typickej vyplod novinarskyho simpanze (doporucuju pasaz o terminu Zemanova odvolani), ale myslenka angazovani Zemana, az skonci Bilescu, je zajimava. Osobne bych ho vzal do konce kvalifikace, ta uz je stejne prohrana. Udelal by pruvan a vytahl trochu jiny hrace. Pelta na to ale nema koule, bude to bud Jarolim nebo Ivan Hasek, u kteryho jsem doufal, ze ho uz nikdy neuvidim.
klida napsal:jsem koukal na sestavu Lichtenštejnska a je tam pár slušnejch hráčů, z nichž některý maj za fotbal i peníze, a tak asi kříž z venku není úplně špatnej
klida napsal:jsem koukal na sestavu Lichtenštejnska a je tam pár slušnejch hráčů, z nichž některý maj za fotbal i peníze, a tak asi kříž z venku není úplně špatnej
danko10 napsal:Som vcera kukal tie dvadsiatky a maly Nico hral cely zapas.
Co do fotbalovej kvality bol dominantny jak hovado, je vidiet, ze to ma v nohach jak malokto, ALE vobec sa necudujem Zdenovi a Andreazollimu, ze ho nestavali. Neprihrava, vela situacii riesi zbytocnymi picovinami, ktore su sice super na oko, ale inak k nicomu a co je najhorsie, je sparatko jak ja. Aj proti niektorym vrstovnikom vyzaral smiesne a fyzicky kontakt ho ocividne boli. V kombinacii s tym, ze sa nedokaze vcas zbavovat lopty je to smrtiaca kombinacia.
klida napsal:LE PROBABILI FORMAZIONI
ITALIA (4-3-2-1): Buffon; Abate, Bonucci, Chiellini, Antonelli; De Rossi, Pirlo, Thiago Motta; Giaccherini, Candreva; Gilardino
All.: Cesare Prandelli
ty vole, to je hroznej tým