Reprezentace

Ale komedie to je slušná
"Popov zpracoval do míst, kde to češi vůbec nečekali"
"Tohle byl jeden z povedenějších přímých kopů Jaroslava Plašila"
"Kozák se výrazně zlepšil v poziční hře a proto také dává více golů (o 5 minut pozdějš) Kozák,TYČKA!"
kurva vole Ivane, kamaráde proč :?: :zed: *omg*

kozák posral všechno a pak dal tyčku

i'm lovin' it :lol:

jestli ho nesundá, dá dneska gól

těžko podceňovat remízu Slovenska na horké půdě Gibraltaru, když domácí nikdy neprohráli mezistátní zápas

Keby si nebol predpojatý debil, tak by si uznal, že taký hasič, alebo fízel má lepšiu kondičku než kdejaký fotbalista a to sa potom hrá ťažko.

:lol:

nevim jestli jsem predpojatý, ale debil jsem určitě, jako vždycky remíza z venku není zlej výsledek, navíc chalani se určitě snažili, makali na 110 procent minimálně a jak ted není slabých soupěřů, tak se hraje těžko a prostě to vyjde příště, no

Plus neboli ani po nočnej, jak sme pôvodne dúfali. A naši chlaci určite na diskotéke a za portugalskými ritnatými kurvami boli. A fotbalový svet sa vyrovnáva, rozumieš?

(normálne teraz neviem, či je zbytočnejšia naša repre, alebo liga)

Tony napsal:
Remiza v Gibraltare, to kde je vlastne? :oops:

když o tom, tak přemejšlim, tak je to tým, ve kterym se snoubí španělská technika, jsou tam vlivy africký dynamiky a to všechno na anglickym bojovnym základě, to prostě nemůže bejt špatnej mančaft

klida napsal:
:lol:

nevim jestli jsem predpojatý, ale debil jsem určitě, jako vždycky remíza z venku není zlej výsledek, navíc chalani se určitě snažili, makali na 110 procent minimálně a jak ted není slabých soupěřů, tak se hraje těžko a prostě to vyjde příště, no
:lol: :lol: :lol: :lol:

Mas pravdu, silny manšaft. Kiežby sme tiez mali kanadu.

Francuzsko, Ibra, Ronaldo :shock: :shock:

Baráž dopadla uplne presne opačne než som chcel. Ja už sa na tie majstrovstvá asi ai neteším vlastne. :mrgreen:

Ja sa naopak teším na nemeckú repre, pozeram akurat na nich proti anglicku, a to je paráda.