Reprezentace

Pozitivni je, ze bysme Talose mohli klepnout a postoupit na turnaj, k porazeni jsou vzdycky, s tim co ted maj o to vic, byt ceskej narodak taky nejsou zadny Klabzubaci a Bilescu je debil.

Armenci vyhrali na slovensku minulu kvalifikaciu 3 alebo 4 nula, a bol z toho riadny humbuk. Som zvedavy, co nastane u susedov teraz.

Až neverím že sa KONEČNE dalo na našu repre pozerať a povedať že hrali dobre a hlavne bojovne čo u nás dlho nebolo :shock: :D

Eh?

Hovorim, ze som videl prvy polcas a ani ten nie cely a nasi nemali ani loptu, tak ako to mam hodnotit? A vobec, who cares? Uz aby bola liga. Repre je strasna zbytocnost.

Podľa mňa hrali tiež dobre. Bosna možno mala viac loptu a mohlo sa zdať že majú viac z hry ale nič si skoro z toho nevytvorili mali iba 2 strely na bránu. Taktika úplne presne zafungovala k ničomu vážnejšiemu sme ich nepúšťali a naše protiútoky boli nebezpečne a to hlavne v druhom polčase v ktorom sme boli lepši navyše Bosnanci začínali bit čoraz viac frustrovaný a to im samozrejme nepomáhalo. Dufam že akurat doma zase nezahrame na hovno

danko10 napsal:
Eh?

Hovorim, ze som videl prvy polcas a ani ten nie cely a nasi nemali ani loptu, tak ako to mam hodnotit? A vobec, who cares? Uz aby bola liga. Repre je strasna zbytocnost.

to ako hodnotis repre, povodi v tom, ze nemas repre rad, v tom zmysle, ze je to zbytocne.

a to by som sa nezastaval slovakov len tak, ze su slovaci, ale preto, ze si to za ten zapas fakt zasluzia, hrali super.

Nie. To, ako hodonotim specialne teda nasu repre, povodi v tom, ze sa mi hnusi SFZ a ze slovenky futbal je davno mrtvy.

V globale mi vadi cely system reprezentacii. Dva turnaje robi FIFA, dalej kazda kontinentalna federacia usporaduva svoj turnaj a toto vsetko je sprevadzane utahanymi a zbytocne roztahanymi kvalifikacnymi cyklami, ktore stoja hracov kopu sil, kuskuju sutaze a vacsine ludi su aj tak totalne u prdele.

A odkedy sefuje UEFE ten posraty zabozrut, toci ma to este viac.

danko10 napsal:
Nie. To, ako hodonotim specialne teda nasu repre, povodi v tom, ze sa mi hnusi SFZ a ze slovenky futbal je davno mrtvy.

V globale mi vadi cely system reprezentacii. Dva turnaje robi FIFA, dalej kazda kontinentalna federacia usporaduva svoj turnaj a toto vsetko je sprevadzane utahanymi a zbytocne roztahanymi kvalifikacnymi cyklami, ktore stoja hracov kopu sil, kuskuju sutaze a vacsine ludi su aj tak totalne u prdele.

A odkedy sefuje UEFE ten posraty zabozrut, toci ma to este viac.

// nesudis ten zapas, ktory som načal. peace

Sak to som povedal hned na zaciatku, ze hodnotim prvy polcas, ktory stal obligatne za hovno. To ty si to rozviedol na nejake globalne posudzovanie stavu veci. :mrgreen:

Bilescu skoncil. Ze by se ted Pelta pochlapil a podepsal Zemana, aby v tom nasem rybnicku udelal trochu vitr a cesti fotbalovi radobyodbornici by ho konecne mohli poznat? Sance - 10%, na to je Mira "to je prece korekt" Pelta moc velkej srac.

Platini by mal zvážiť, či toho koksu predsalen neni už moc. Takýmto štýlom nedožije vianoc. :?

Zkusmo jsem do googlu zadal heslo "michel platini idiot" a byl to docela plodnej search.

Platini je snad jeste vetsi moron, nez Sepp Blatter.