Reprezentace

Nechápem Ďuriša v repre, ten chlapec tam absolutne ešte nič neukazal, je uplne jalový, včera to celé posral že stiahol Maka, ten sa mi naozaj páčil, vyzeral že v repertoári má aj neičo viac jak jednu klučku ako tí dvaja štupli čo nehrali

Najvacsi problém je Griga, je jasné kto to tam šéfuje s tou jeho hrou na 2 defenzívnych hráčov a samého Jakubka vpredu a tie jeho striedania su jeden velky horor

Carlo napsal:
Nechápem Ďuriša v repre, ten chlapec tam absolutne ešte nič neukazal, je uplne jalový, včera to celé posral že stiahol Maka, ten sa mi naozaj páčil, vyzeral že v repertoári má aj neičo viac jak jednu klučku ako tí dvaja štupli čo nehrali

Najvacsi problém je Griga, je jasné kto to tam šéfuje s tou jeho hrou na 2 defenzívnych hráčov a samého Jakubka vpredu a tie jeho striedania su jeden velky horor
Neznám větší kopyto, než je Ďuriš... Nechápu co dělá v Plzni a nechápu, že tam ještě má starty :grr: :grr:

Reálnej obraz výkonnosti našich hráčů. Chyběl mi tam Hubschman, jinak nic lepšího prostě nemáme. Dánové si nás mazali na chleba a to i v hledišti aneb "You only sing when you're winning".

Taky jsem si říkal. Byl výbornej. Až jsem si vzpomněl na Burdissa ve sport baru v udine.

Pak jsem se musel spravit videem s Parmou, kde Burdi tím kung-fu stylem zabránil gólu z malýho vápna, abych se uklidnil.

Kjaer byl výbornej.

Code:
http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-reprezentace-kvalifikace-ms-2014/144771/a-dost-fanouskum-dosla-trpelivost-s-bilkem-nahrada-zeman.html

Typickej vyplod novinarskyho simpanze (doporucuju pasaz o terminu Zemanova odvolani), ale myslenka angazovani Zemana, az skonci Bilescu, je zajimava. Osobne bych ho vzal do konce kvalifikace, ta uz je stejne prohrana. Udelal by pruvan a vytahl trochu jiny hrace. Pelta na to ale nema koule, bude to bud Jarolim nebo Ivan Hasek, u kteryho jsem doufal, ze ho uz nikdy neuvidim.

Kjaer byl výbornej, protože neměl nijak moc co zkazit a do hlavičkovejch soubojů s Lafatou bych mohl chodit i já

je mi v zásadě jedno, kdo si tady bude špinit ruce s repre družinou, ale věřim, že to zdenda nemá zapotřebí....

jestli je peltič takovej sparťan, jak řiká, tak vyplatí vrbu z pilzna

Pro Zemana by to byla satisfakce a konecne by se o nem v CR zacalo mluvit, cesky media to absolutne ignorujou a vzdycky ignorovala.

Vrbu nechci, chci aby zustal v Plzni a dal se s ni pokousel neco uhrat v Evrope. Jsem rad, ze mame konecne tym, kterej tam i neco hraje a nehaluzi to, jako driv Spartak se Slavkou.

Zapas s Danskem jsem nevidel, ale na Kjaera bych docela mrkl, v Rime byl totiz s vyjimkou zapasu hranych v bazine nebo jezerech docela strasidelnej. Ten jeho vykonnostni sesup jsem nechapal.

Souhlas, Vrba by udělal nejlíp, kdyby v Plzni zůstal. Mě by vůbec nevadilo, kdyby to vzal nějakej cizinec, jak se tenkrát psalo, takhle je to samej kamarád a neboj Pepo, neboj Karle, mi tě podržíme.

Jinak mi příjde, že Bílek ani nesleduje ty hráče, který do tý repre bere. Golostroj Vydru utopí na kraj zálohy, Lafatu, kterej mimo českou ligu je poloviční (a bylo to vidět i proti Chelsea) strčí na hrot proti dvěma dvoumetrovejm stoperům, Jiráček v Německu po zranění sbírá jen minuty, Plašil nezahrál pořádnej mač co ho v repre sleduju a pravidelně v šedesátý nemůže...

Sushi napsal:
mně by se líbilo, kdyby to dělal vrba a zároveň zůstal v plzni
To by imho odsrala jak Plzeň, tak nároďák. Vrba nemá zapotřebí chodit do Repre. U Paclíka má důvěru, kterou by jinde neměl. Stejně tak nevěřím tomu, že Zdeněk půjde k České reprezentaci. Ale byl bych rád, kdyby šel. Bílek je fotbalovej analfabet, hrůza!

to nevim proč, je to neobvyklý, ale vrba je po nevím jak dlouhý době konečně schopnej trenér, kterej chce hrát fotbal, a když vystupuje v tv, tak vypadá jako rozumnej chlap a ne žádnej pičus alá čaplár (se škorpilem vedli liberec dobře, ale on je kuní ksicht) nebo hřebík (tlama prasečí + fotbal na hovno, až na tu jednu cestu LM s hartigem na hrotu) atd.

repre by podle mě vedl dobře a co si budem povídat, co asi dělá bílus, když zrovna nemá repre sraz? kouká na fotbal, což dělá vrba taky, takže přípravu na trenéra nároďáku maj stejnou :mrgreen:

Ono ten Vrba mal ist aj k nam k repre,a bolo dobre, ze nesiel, i ked, samozrejme, by som ho bral jak lusk.

Já mám prostě pocit, že trenér má trénovat jeden tým. Když se sere do nároďáku a do svýho týmu, tak to prostě musí zákonitě stát za hovno. Jasně, horší než Bílkovina to bejt nemůže, ale já bych raději někoho jiného. Navíc Vrba je děsnej magor, co se týče svých oblíbenců...Ďuriš, Kolář, Bakoš :evil: :evil: :evil: :evil:

EDIT: A to nemluvím o tom, jak by si česká média vycucávala z prstů články o tom, jak povolal deset Plzeňáků a jedinýho Sparťana. Tohle nemá zapotřebí a ví to IMHO i on sám

Sushi napsal:
tak ďuriš s bakošem by snad za českej nároďák nekopali :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To ne, já to myslel tak že na ně sází v Plzni. Přitom každej ví, jak jsou dřevěný. To samý Kolář :!:

bakoš je dobrej, ďuriše moc neznám, posral tu šanci v turecku... ale pak hezky někoho vymíchal v lize a přihrál na góla proti dukle... podle mě nejsou špatný. to samý kolář :mrgreen: