Přestupní termín : léto 2020

Radšej by som riešil otázku útočníka o rok, ako mať post hrotového útočníka nenaplneny.

Tony napsal:
Radšej by som riešil otázku útočníka o rok, ako mať post hrotového útočníka nenaplneny.

To souhlasím samozřejmě. Primárně se podle mě měla tahle otázka řešit daleko dřív, protože dvojku v útoku potřebuješ vždycky nehledě na to, kdo ti hraje prvního hrota v základu. Jen říkám, že by bylo mnohem rozumější najít hráče, na kterýho bychom měli aspoň opci, byť nepovinnou.

Largo napsal:
Tony napsal:

To souhlasím samozřejmě. Primárně se podle mě měla tahle otázka řešit daleko dřív, protože dvojku v útoku potřebuješ vždycky nehledě na to, kdo ti hraje prvního hrota v základu. Jen říkám, že by bylo mnohem rozumější najít hráče, na kterýho bychom měli aspoň opci, byť nepovinnou.

J, ak by sme tam ale doplnili do zmluvy opciu s rozumnou sumou, nie je o čo prísť. Ak to chlap dotiahol do Madridu, tak kopať vie. S Džekom budú môcť robiť jugoslovanský tandem.

No, na 2 roky že dojde Borja Mayoral - pre mňa úplná neznáma - ale bude naňho aj opcia, ak by bol dobrý, čo je fajn transfer.

Tony napsal:
No, na 2 roky že dojde Borja Mayoral - pre mňa úplná neznáma - ale bude naňho aj opcia, ak by bol dobrý, čo je fajn transfer.

Góly dával prakticky všude, kde dostal trochu víc šance. Má dobrej poměr minuty/gól. V sezoně 17/18 jeden gól na 134 minut, zatímco Edin jeden za 171 minut. V minulý sezoně táhl Levante skoro sám, i když ta záloha byla zoufale nekreativní. A stejně průměr 249 minut na gól, zatímco Edin 187 minut na gól.

Poměrně se mu vyhýbají zranění, je to dravej hráč do šestnáctky a okolí, hodně technickej. Žádný kladivo, ale dokáže pokrýt míč a rozehrávat akce od půlky. Samozřejmě bude otázka, kolik času dostane a jak se aklimatizuje na obrany v Itálii, ale za mě taky dobrej přestup.

Largo napsal:
Tony napsal:

Góly dával prakticky všude, kde dostal trochu víc šance. Má dobrej poměr minuty/gól. V sezoně 17/18 jeden gól na 134 minut, zatímco Edin jeden za 171 minut. V minulý sezoně táhl Levante skoro sám, i když ta záloha byla zoufale nekreativní. A stejně průměr 249 minut na gól, zatímco Edin 187 minut na gól.

Poměrně se mu vyhýbají zranění, je to dravej hráč do šestnáctky a okolí, hodně technickej. Žádný kladivo, ale dokáže pokrýt míč a rozehrávat akce od půlky. Samozřejmě bude otázka, kolik času dostane a jak se aklimatizuje na obrany v Itálii, ale za mě taky dobrej přestup.

No ty kokos, si to zobral štatisticky. Keď potvrdí aspoň polovicu z toho, bude dobre a bude prínosom.

16:48 AS Řím oznámí hostování Mayorala
Borja Mayoral přicestoval do Říma a dnes dopoledne se podrobil zdravotní prohlídce v AS. Italský klub si španělského útočníka vypůjčí na hostování z Realu Madrid, nyní zaplatí dva miliony eur a v případě aktivování opce na přestup doplatí dalších pět milionů. To se mi zdá nějak málo :aaaa:

2+5? Slušná práce toho, kdo to vyjednal. On vypadá zajímavě, nicméně já španělskejm hráčům prostě moc nevěřím, že se prosadí mimo svou zemi.

Abaddon napsal:
2+5? Slušná práce toho, kdo to vyjednal. On vypadá zajímavě, nicméně já španělskejm hráčům prostě moc nevěřím, že se prosadí mimo svou zemi.

Taky se trochu obávám, aby z toho nebyl další Bojan.

Se Smallingem to zas vypadá bledě, United pořád chtějí 20 mega a my chceme dát max. 15. Už se z toho zblázním, to je děsná telenovela. :zed:

pasta napsal:
16:48 AS Řím oznámí hostování Mayorala
Borja Mayoral přicestoval do Říma a dnes dopoledne se podrobil zdravotní prohlídce v AS. Italský klub si španělského útočníka vypůjčí na hostování z Realu Madrid, nyní zaplatí dva miliony eur a v případě aktivování opce na přestup doplatí dalších pět milionů. To se mi zdá nějak málo :aaaa:

Je to blbost, špatně napsaný. Teď hostování, pokud ho odkoupíme v příští sezoně, tak dalších 12 mega. Pokud za další rok, tak už to bude 15 mega.

Rugani do Rennes...je prašivej, nebo proč ho nikdo nechce? Jsem ho měl za velice solidního stopera.

Za Pezzellu chce Viola jen 15, to by se dalo i stahnout. Pezzellu bych bral hned.

Edit: Prej jsme blizko hostovani El Shaarawyho! Na rok, za me pri absenci Zaniola a odchodech Perottiho s Kluivertem (a vzhledem k presunuti Lorenza na stred) uplne idealni zprava.

Jeste teda stoper a snad i pravej bek.

Aj na prestup by to bola skvelá správa nie iba na hosťovanie na odchod faraóna nebol žiaden dôvod

Mick napsal:
Aj na prestup by to bola skvelá správa nie iba na hosťovanie na odchod faraóna nebol žiaden dôvod

Souhlasim. A myslim, ze treba v zime, lete o tom vedeni bude urcite uvazovat. Na druhou stranu, mame tam ted Mchitarjana s Pedrem, Carlese Pereze a od jara taky Zaniola, takze kupovat hrace formatu El Shaarawyho jako patyho na dve mista mi neprijde uplne logicky ani nutny.

HugoBoss27 napsal:
ElSha do června u nás :Ok:

Jeste bych tak nejasal, preci jen ma plat 16 mega a bude chtit aspon 4, takze nevim, jestli na to vedeni pristoupi...

Kluivert hostuje v Lipsku s povinným odkupem 20M když zasáhne do určitého počtu zápasů

ElSha byl ochoten jít ze 4M platu výrazně níž ,ale už by se to administrativně nestihlo :roll: bylo to podmíněno přestupem Kluiverta,ale netušilo se,že to stopne Perotti :D