Tony napsal:Radšej by som riešil otázku útočníka o rok, ako mať post hrotového útočníka nenaplneny.
Largo napsal:Tony napsal:Radšej by som riešil otázku útočníka o rok, ako mať post hrotového útočníka nenaplneny.
To souhlasím samozřejmě. Primárně se podle mě měla tahle otázka řešit daleko dřív, protože dvojku v útoku potřebuješ vždycky nehledě na to, kdo ti hraje prvního hrota v základu. Jen říkám, že by bylo mnohem rozumější najít hráče, na kterýho bychom měli aspoň opci, byť nepovinnou.
Tony napsal:No, na 2 roky že dojde Borja Mayoral - pre mňa úplná neznáma - ale bude naňho aj opcia, ak by bol dobrý, čo je fajn transfer.
Largo napsal:Tony napsal:No, na 2 roky že dojde Borja Mayoral - pre mňa úplná neznáma - ale bude naňho aj opcia, ak by bol dobrý, čo je fajn transfer.
Góly dával prakticky všude, kde dostal trochu víc šance. Má dobrej poměr minuty/gól. V sezoně 17/18 jeden gól na 134 minut, zatímco Edin jeden za 171 minut. V minulý sezoně táhl Levante skoro sám, i když ta záloha byla zoufale nekreativní. A stejně průměr 249 minut na gól, zatímco Edin 187 minut na gól.
Poměrně se mu vyhýbají zranění, je to dravej hráč do šestnáctky a okolí, hodně technickej. Žádný kladivo, ale dokáže pokrýt míč a rozehrávat akce od půlky. Samozřejmě bude otázka, kolik času dostane a jak se aklimatizuje na obrany v Itálii, ale za mě taky dobrej přestup.
Abaddon napsal:2+5? Slušná práce toho, kdo to vyjednal. On vypadá zajímavě, nicméně já španělskejm hráčům prostě moc nevěřím, že se prosadí mimo svou zemi.
pasta napsal:16:48 AS Řím oznámí hostování Mayorala
Borja Mayoral přicestoval do Říma a dnes dopoledne se podrobil zdravotní prohlídce v AS. Italský klub si španělského útočníka vypůjčí na hostování z Realu Madrid, nyní zaplatí dva miliony eur a v případě aktivování opce na přestup doplatí dalších pět milionů. To se mi zdá nějak málo :aaaa:
Mick napsal:Aj na prestup by to bola skvelá správa nie iba na hosťovanie na odchod faraóna nebol žiaden dôvod
HugoBoss27 napsal:ElSha do června u nás :Ok: