Přestupní termín : léto 2020

HugoBoss27 napsal:
Kluivert hostuje v Lipsku s povinným odkupem 20M když zasáhne do určitého počtu zápasů

ElSha byl ochoten jít ze 4M platu výrazně níž ,ale už by se to administrativně nestihlo :roll: bylo to podmíněno přestupem Kluiverta,ale netušilo se,že to stopne Perotti :D

Ja teda cetl ze Kluivert je v Lipsku jen na rocni hostovani bez jakykoli opce. Coz je asi nejhorsi mozna volba. El Sha nic, Smalling taky ne.

Tak konecne to letosni martyryum poznamenany zmenou vedeni skoncilo. Uprimne, cekal jsem vic. El Shaarawyho nebo pravyho beka. Takhle to budem spis lepit. Ale jsem zvedavej na Borju a stoperska trojka vypada solidne....

Forza Roma!

Co ten Faraón,Smalling stihli to udělat??? Perotti a Kluivert v háji :aaaa: nepřijde mi že máme hodně křídel když odešel ještě Under a Zaniola je dlouho době zraněn

pasta napsal:
Co ten Faraón,Smalling stihli to udělat??? Perotti a Kluivert v háji :aaaa: nepřijde mi že máme hodně křídel když odešel ještě Under a Zaniola je dlouho době zraněn

Faraona ne. Smallinga ano, ale zda se, ze jsme jeho kontrakt nedodali do systemu kompletni, respektive vcas 😃😃😃😃 Takze cela dohoda by mohla byt neplatna. Fakt uz zacinam mit pocit, ze nas nekdo zevnitr umyslne sabotuje... El Sha dorszit urcite mel, hodil by se.

Smalling musí být, to dopadne, pánové. Musí.

Faraon mě mrzí, mám ho rád. Ale máme tam Mikyho, Pedra, Carlese Pereze, alternativně Pelleho (střed by měl častěji hrát i Diawara a to záměrně nepočítám Cristanteho), a pořád je v kádru Nicoló. Navíc to teď hrajem 3-4-2-1. Takže tam nás to až tak netlačí, bylo třeba to prořídnout. Jediný, co mě štve, je, že zůstal nejdražší invalidní důchodce na světě, čemuž se ale nikdo nediví, no.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Smalling musí být, to dopadne, pánové. Musí.

Faraon mě mrzí, mám ho rád. Ale máme tam Mikyho, Pedra, Carlese Pereze, alternativně Pelleho (střed by měl častěji hrát i Diawara a to záměrně nepočítám Cristanteho), a pořád je v kádru Nicoló. Navíc to teď hrajem 3-4-2-1. Takže tam nás to až tak netlačí, bylo třeba to prořídnout. Jediný, co mě štve, je, že zůstal nejdražší invalidní důchodce na světě, čemuž se ale nikdo nediví, no.

No vidis vlastne, my tam mame jeste spasitele Pastoreho s jeho superschopnosti neustalyho zraneni. Tak to jsem v klidu 😃😃
El Shaarawyhho vnimam taky tak, to byla skoda, ze toneklaplo. Kdyz vlastne nikdo plradne nevi proc... Slabinu furt vidim na pravym beku. Jsem ale rad, ze se povedly odchody Perottiho, Undera a dalsich nefunkcnich hracu.
Jo a jeste by nas aspon na hostovani mel opustit Olsen smer Everton...

Kluivert tyve, to je další past na fanoušky. Ale kdo mě těší, je smalling, snad naváže na minulej rok

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

HugoBoss27 napsal:
Věci se mění velmi rychle ...nevíte hodiny :D
Tyve, manžel jermanovy si rychle našel nový angažmá

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

V tomto prípade po príchode Smallinga by som tú trojčlennú obranu hral radšej bez Manciniho.

Zbavili sme sa pretlaku na krídlach tak, že začínam pochybovať, či bude mať kto alternovať zrelým hráčom Mikimu a Pedrovi.

Tiež tá pravá záloha/obrana................... Santon / Bruno nie je komfortná dvojica.

Tony napsal:
V tomto prípade po príchode Smallinga by som tú trojčlennú obranu hral radšej bez Manciniho.

Zbavili sme sa pretlaku na krídlach tak, že začínam pochybovať, či bude mať kto alternovať zrelým hráčom Mikimu a Pedrovi.

Tiež tá pravá záloha/obrana................... Santon / Bruno nie je komfortná dvojica.

Mancinic umí i defenzivního záložníka, minulej rok tam chvíli byl a ušlo to.
Jinak s tím Smallingem klobouk dolů...fakt je za 15 a 5 může bejt na bonusech. Někdo měl pevný nervy. :)

Ten bonus 5 míčů za Smallinga je prý když do tří let vyhrajeme LM 😁😂😁tak to jsem pak naprosto v klidu 😎

Tony napsal:

Je tam Karsdorp, hrál dobře přípravu i první zápas, jen se lehce zranil, jestli se nepletu.

Tony napsal:

Je tam Karsdorp, hrál dobře přípravu i první zápas, jen se lehce zranil, jestli se nepletu.

Pleteš Richie. S Karsdorpom sa nedá vôbec rátať dlhodobo vzhľadom na jeho náchylnosť na zranenia.

Tony napsal:
Tony napsal:

Pleteš Richie. S Karsdorpom sa nedá vôbec rátať dlhodobo vzhľadom na jeho náchylnosť na zranenia.

Jo no, souhlasím. Já ho mám jako fotbalistu rád, hrozně v něj věřím, ale on je často zraněnej. Za to nemůže, já to mám během svojí kariéry taky furt. :)