Přestupní termín : léto 2020

Poslední měsíce v kádru AS Řím před sebou dost možná má Diego Perotti. Ofenzivní Argentinec nepatří do základní sestavy a se situací není spokojen, jeho odchodu se pak nebrání ani italský klub. (transfermarketweb.com)

HugoBoss27 napsal:
Poslední měsíce v kádru AS Řím před sebou dost možná má Diego Perotti. Ofenzivní Argentinec nepatří do základní sestavy a se situací není spokojen, jeho odchodu se pak nebrání ani italský klub. (transfermarketweb.com)

Není to jediný oživlý dřevo, který v kádru máme. Pastore, Jesus, Karsdorp, to jsou typy, který nevyužijem, který nám nic nedaj a který jsou přeplacený.

Perrotti si svoje odkopal. Ak sa mu nepáči byť náhradníkom, bohužiaľ, musí ísť.

Prodej klubu podle pravnika Friedkin Group zatim odlozen, dokud se nerozbehne Serie A.

Marcos Rojo se z hostování v Estudiantes vrátí do Manchesteru United, odkud by mohl následně zamířit do Itálie. Zájem o 30letého obránce má podle místních zpráv AS Řím. (transfermarketweb.com)

To jako kdyby náhodou za Smallinga?

Dokedy to k nám budú chodiť lepiť 30rocni obrancovia s trvanlivostou 0,5-3 sezóny? Stále dokola zbierame lacný bordel.

Francesco Totti AS napsal:
Starším bekům to u nás jde (Maicon, Kolarov)

Cole, Torosidis, atd....Řekl bych, že tady z těch hráčů se chytí fakt zlomek.

Pořád v tom nevidím nějakou koncepci. Stále jsme se nepoučili a taháme k nám na hostování hráče kolem 30 s obrovským platem a minimem zdravejch kostí v těle. Hráči jako Götze, Vertonghen, Lovren nebo Pedro nás sice možná posunou na půl roku, max rok, ale z dlouhodobýho hlediska je tohle cesta do pekel. Už je nikdy neprodáme a v lepším případě budou pobírat obrovskej plat s několika zápasama ročně. V horším viz Pastore.

Torosidis byl dost dřevo, ale měl tu i dobrý chvíle. Já čekal v jistej okamžik něco od holebase, ale asi to byla klasická pomatenost.

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Uvidime jaka bude situace a jak se zmeni trh. Krome toho se podle vseho zastavil prodej klubu, kazdopadne pokud bych spekuloval a nezmenilo by se nic, tak jsou IMHO podpisy zkusenych proverenych hracu z PL cestou, ktera pro nas docela dobre funguje.

PL je bohuzel kvalitativne nekde jinde, nez Serie A a ti hraci sice prichazi s vysokym platem, ale zase vicemene zadarmo, coz rozhodne nebyl Pastoreho pripad, ale buhvi co za jeho nakupem bylo a pokud podepisou na 2-3 roky, tak si vetsinou odkopou svy, viz. Fazio a Kolarov, coz jsou skvely podpisy. Cole sice nevysel, ale aspon se ho podarilo rychle zbavit. Nevim co je na tom nekoncepcniho, nakupy neproverenych wonder-kidu s myslenkou na jejich nasledny prodej, ktery tady funguje doted, jsou myslim koncepcni jeste o dost min a navic jsme diky tomu dlouhodobe pod dekou FFP, protoze se nasi GM pravidelne ustreluji bokem a korunu tomu samozrejme nasadil Monchi, jehoz mercato po semifinale CL se zapise do analu AS Roma hnedym pismem.

Prioritou je podepsání Mikyho a Smallinga, udělat maximum, aby se z těchto hostavaček stal přestup. Píše se i o Zappacostovi, on je skvělej hráč, ale jak na tom bude po tom obligátním koleni, to je otázka.

Mrz mě, že ten posranej COVID dost možná vydrbal s koupí Friedkinem, uvidíme.

Kolarov i Fazio byly super kaufy, to bez reci.
Hostovani Smallinga taky nad ocekavani uspesny.
Jen bych v tom tymu rad videl nejakou kostru, ktera ma potencial a bude spolu hrat delsi dobu. Tohle vubec neumime, jak nekdo zacinka, tak prodavame ty nejlepsi hrace.

Ted je tu hromada hracu s koncici smlouvou. Za me by nebyl spatnej Bonaventura do zalohy a Kovalenko jako alternace s Pellem. Treba oproti Pedrovi, 32 let, v sezone 9 zapasu, plat 4 mega, bych sel spis po Kovalenkovi. Fonseca ho dobre zna, casto ho vyuzival, je mu 24 a plat ma kolem 1,9 mega. Nemyslim, ze by nas Pedro nekam posunul, aby melo smysl do nej investovat. Mame napravo Zaniola, kterej tam uz zrejme zustane a mohl by se do hry brzo zapojit a samozrejme Pereze.

Myslim, ze se to da skloubit, doplnit mlady hrace s potencialem tema starsima, ale obezretne.

S tim Smallingem a Mickim souhlasim, ale za rozumnou cenu. Jestli za nej chtej Ucka 30 mega, tak mi to prijde premrsteny...

Těch hráčů zadarmo jsme měli využívat už dávno. My to prostě ale neumíme. Nechápu proč jsme nešli po Mertensovi. Sice už není nejmladší ale vepředu zahraje všechny posty a góly dávat taky nezapomněl. Horší než Kalinič by nebyl. Spíš než Pedra bych bral Williana, i když ten by chtěl raketu podle mě.
Small s Mikym ok, za rozumnou cenu, což ale pochybuju že se podaří. Zapacosta na základě čeho? Vždyť okdopal jeden zápas. Ten se měl vracet do Chelsea už v zimě!

Anglická liga je pozastavena a manažer Manchesteru United Ole Gunnar Solskjaer má tak dostatek času na přemýšlení o tom, jak přebudovat kádr. Pro příští sezonu údajně nepočítá s pěticí hráčů a roli v jeho dalších plánech nehrají Phil Jones, Jesse Lingard a Andreas Pereira, po ukončení hostování by pak měli opět odejít Alexis Sánchez a Chris Smalling. (sport-express.ru)

Francesco Totti AS napsal:
Těch hráčů zadarmo jsme měli využívat už dávno. My to prostě ale neumíme. Nechápu proč jsme nešli po Mertensovi. Sice už není nejmladší ale vepředu zahraje všechny posty a góly dávat taky nezapomněl. Horší než Kalinič by nebyl. Spíš než Pedra bych bral Williana, i když ten by chtěl raketu podle mě.
Small s Mikym ok, za rozumnou cenu, což ale pochybuju že se podaří. Zapacosta na základě čeho? Vždyť okdopal jeden zápas. Ten se měl vracet do Chelsea už v zimě!

Mertens je porad rozdilovej hrac, navic zahraje kdekoli v utoku.
Willian ma ted plat 5 mega cistyho a pochybuju, ze by s nim sel razantne dolu.
Za me by nebyl spatnej Kovalenko a Bonaventura, zkusenosti a kvalita “zadarmo”, reapektive jejich platy nejsou prilis velky. Kupovat 33 letyho Pedra a stejne staryho Vertonghena mi smysl nedava.
Neapol stoji o Karsdorpa, respektive Giuntoli ho sleduje dlouhodobe a Gattusovi se prej taky libi. Jsem pro vymenu (to asi bude hodne castej zpusob nakupu) s Hysajem. A Juve chce nechapu proc Cristanteho, tak bych ho smele vymenil s Mandragorou.

Co říkáte na Patu Schicka chtěli by jste, aby se vrátil nebo aby Lipsko aktivovalo odkup.Tech 29 by se hodilo, ale chcou to snížit na 20 a to si myslím že vedení není tak blbé ale u nás těžko říct 😁Já bych chtěl, aby se vrátil a nebránil bych se ani Costy z Atletica Madrid, ale to samozřejmě nejde tak uvidíme co bude.Jo i ten Mertens by ušel 😁 lepší jak Pedro

Bonaveturu jsem chtěl před tím jeho zraněním. Teď by to už asi moc smysl nedávalo.
Schick doufám za těch 29, i když známe svoje lidi...