Přestupní termín : léto 2020

RUDINIGGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Ten odpovedá nášmu profilu, má opravované min. 1 koleno. Hybaj synu.

HugoBoss27 napsal:
Může ještě přijít Marcao z Galatasaraye za 14M

A za Smalla 20 nedáme :think:

Prej dokonce za 15 plus 10% z dalsiho prodeje. Fakt nechapu, v cem je to lepsi nez dat 20 za osvedcenou kvalitu. Vek a plat mozna, ale jako nejzkusenejsiho stopera mit ctyriadvacetiletyho Brazilce s jednou a pul sezonou v Evrope... :eek: :blabla:

Byl nadpis včera někde, že Řím prohrává s Barcelonou v boji o Rudigera. Těhlech spekulací je jak nasráno, fakt to chce, aby se něco začalo dít, protože nemáme kompletní kádr, vrchol je mít jen jednoho útočníka.

To je dobře, trenér je podle mě dobrej, ten kádr stojí za hovno z velký části - buď nekompletnost, nebo nekvalita.

Romulus napsal:
vraj sa chceme vzdat smalldiniho lebo sme žobraci a nevieme dat zanho 20 milionov,my sme klub cirkusantov :zed: :zed: :zed:

Tam už jsou prej dveře zavřené ...Chris s ManU ani netrénoval a věřil v nás ...a ono ejhle

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Skončí v Interu, jak to tak vypadá, a mě mrdne. Tam měl bouchnout do stolu přímo Friedkin, kurva.

Treba bouchnul. A rekl, ze dvacet mega za tricetiletyho stopera neda :mrgreen: :think:

Spis mi to ale prijde, jako kdyby se tahle sezona predem odpiskala a nakupy vybrany Fonsecou se nedelaly proto, ze se s nim nepocita. Pocita se s porazkou od Juve nebo spatnym vysledkem s Udinese a pak jre repre pauza, cili idealni cas na vezsi zmeny. Sportovni reditel, technickej reditel, trener...

Abaddon napsal:
HugoBoss27 napsal:
Real stopl Mayorala a nabídl místo něj Joviće i s nějakým placením jeho výplaty

Za mě pecka...záleží teda na detailech.

Jednak ho chce United, kam zamiri spis a jednak bych ho nebral. Vubec to pro nas neni vyhodny. Rok hostovani bez opce u cloveka, kteryho nebavi fotbal v Realu, takze ho asi nebude bavit ani v Rime. Hrac vybornej, ale charakter mirne receno labilni. A ta forma... bud u nas vyhori, takze nam nepomuze a za rok ho posleme zpatky do Madridu. Nebo by byl skvelej, vyhral se a za rok zase zpatky do Madridu. V kazdym pripade bychom za rok resili tu situaci zase.

Largo napsal:
Abaddon napsal:
HugoBoss27 napsal:
Real stopl Mayorala a nabídl místo něj Joviće i s nějakým placením jeho výplaty

Za mě pecka...záleží teda na detailech.

Jednak ho chce United, kam zamiri spis a jednak bych ho nebral. Vubec to pro nas neni vyhodny. Rok hostovani bez opce u cloveka, kteryho nebavi fotbal v Realu, takze ho asi nebude bavit ani v Rime. Hrac vybornej, ale charakter mirne receno labilni. A ta forma... bud u nas vyhori, takze nam nepomuze a za rok ho posleme zpatky do Madridu. Nebo by byl skvelej, vyhral se a za rok zase zpatky do Madridu. V kazdym pripade bychom za rok resili tu situaci zase.

Charakter je u většiny "jugoslávců" dost zvláštní. Ty detaily jsem neznal, takže po přečtení s tebou souhlasím, Largo.