HugoBoss27 napsal:Může ještě přijít Marcao z Galatasaraye za 14M
A za Smalla 20 nedáme :think:
Romulus napsal:vraj sa chceme vzdat smalldiniho lebo sme žobraci a nevieme dat zanho 20 milionov,my sme klub cirkusantov
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Skončí v Interu, jak to tak vypadá, a mě mrdne. Tam měl bouchnout do stolu přímo Friedkin, kurva.
Výměnou za SpinuHugoBoss27 napsal:Luca Pelle do Jude šel na přestup?já že hostování a teďka ho střelili do Janova
HugoBoss27 napsal:Real stopl Mayorala a nabídl místo něj Joviće i s nějakým placením jeho výplaty
Abaddon napsal:HugoBoss27 napsal:Real stopl Mayorala a nabídl místo něj Joviće i s nějakým placením jeho výplaty
Za mě pecka...záleží teda na detailech.
Largo napsal:Abaddon napsal:HugoBoss27 napsal:Real stopl Mayorala a nabídl místo něj Joviće i s nějakým placením jeho výplaty
Za mě pecka...záleží teda na detailech.
Jednak ho chce United, kam zamiri spis a jednak bych ho nebral. Vubec to pro nas neni vyhodny. Rok hostovani bez opce u cloveka, kteryho nebavi fotbal v Realu, takze ho asi nebude bavit ani v Rime. Hrac vybornej, ale charakter mirne receno labilni. A ta forma... bud u nas vyhori, takze nam nepomuze a za rok ho posleme zpatky do Madridu. Nebo by byl skvelej, vyhral se a za rok zase zpatky do Madridu. V kazdym pripade bychom za rok resili tu situaci zase.