Přestupní termín : léto 2020

Francesco Totti AS napsal:
Milik přistál v Římě a míří na prohlídku.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Nevím no snad už není skleněný ....nesnáším Piateka,tak Milika přežiju :D

Nikdy jsem si nemyslel že mě bude mrzet odchod Dzeka, zvlášť po jeho první sezoně. Ale dostat 15 mega za 34 let starého hráče je dobrý.
Milik je podobný typ. Tak snad mu to tam bude padat.
Osobně jsem chtěl spíš Kaena.

Nikdy jsem si nemyslel že mě bude mrzet odchod Dzeka, zvlášť po jeho první sezoně. Ale dostat 15 mega za 34 let starého hráče je dobrý.

Kean vůbec skončil kde?

Kaena s jeho znamym problemovym charakterem? Kaena, kterej v Evertonu vubec nic nedokazal? Ne, diky.

S Dzekem souhlas, bude mi sice chybet Amra, ale co jsem cetl, tak jeho prodej nas poslal oproti nakupu do plusu 12 mega. Coz za 34 letyho hrace s platem 7,5 mega fakt neni spatny.

HugoBoss27 napsal:
Milik je v Innsbrucku na klinice(kde operovali teďka Zaniola) na prověření obou kolen :tlesk:

Mě tohle přijde jako dobrej a rozumnej tah. Máme svy zkušenosti s hracema po těhle zranenich a vedení chce mít aspoň nějakou jistotu. To je snad poprvy, co to děláme.

Mercato zatim opet budi spis pesimismus, jak uz je ostatne u nas obvykly.

Under na hostovani do Lesteru je vysmech, bud ho mame za rok zpet, nebo se tam rozehraje a bude to steal.

Kolarov je zbytecny oslabeni/posileni soupere, Dzeko to samy a pokud ho ma nahradit Milik s 2x urvanym kolenem, tak si koledujeme, tim spis, ze uz u nas ani neni Kalinic a nemame tedy vubec zadnyho hrota. Porad doufam, ze ten deal padne a Dzeko zustane, prisli jsme ale kvuli tomu uz o prvni body s Veronou.

Zbytecni preplaceni hraci podle ocekavani zustali v kadru, nezbavili jsme se prakticky nikoho, coz se dalo cekat - Pastore, Juan Jesus, Ante Coric (to byl zase nakup ala William Bianda, Monchi ty miliony fakt umel roztocit). Stale uplne nerozumim co ma znamenat ten Gonzalo Villar, ale treba me vyvede z omylu a dosel jen neproverenej Kumbulla a Pedro, coz je slusna posila. Uvidime jeste jak dopadne Smalling.

Doufal jsem, ze by nam nekdo mohl pomoci od Pau Lopeze s tim, ze by chytal Mirante/Fuzato a v zaloze byl neodstrelitelnej Olsen, ale bohuzel.

Menit trenera ted fakt neni na miste, i kdyz Allegriho a Spallettiho bych bral urcite.

S tim Smallingem, 20 je hodne a je mu pres 30, na druhou stranu loni byl vybornej a ma zaklad z PL, takze na Serii A by mel stacit klidne dalsich 5 let. 12 a 20 je kazdopadne docela rozdil a Mencak z nas tech 20 lame od samyho zacatku, uvidime.

Zda se, ze nas Juve zachrani a vezmou Moratu, takze by Edin mohl zustat. Mozna (urcite) skoda pro nej, ale dobre pro nas.

Podľa mna je ten správny čas na výmenu trénera. Keď aj neberiem do úvahy že výsledky pod Fonsecom nie sú zatiaľ bohvie čo, tak teraz je šanca prilákať aj lepšie meno ako napríklad Allegri pretože Pallotovmu Rímu už nikto neveril ale novy majiteľ ma šancu "oblbnut" niekoho s tým aké ma ciele a podobne sračky :lol:

Tak Morata v Turine jeste dneska, takze Dzeko zrejme zustava. Mrzi me to za nej, pral bych mu neco vyhrat, coz se mu u nas rozhodne nepostesti.

Otazka je, jak na to zareaguje, preci jen do Juve hodne chtel. A je fakt komicky, ze se nedokazem poradne pripravit na plan B. Kazdopadne jsem nakonec rad, ze Milik neprijde. To jeho chovani a rozmysleni, jestli mu Rim za to stoji, me nastvalo. Takovy hrace nepotrebujem , ktery k nam jdou z milosti.

Ohledne posil, bejt Paulem, tak se na to Rimu vykaslu a jdu trenovat nekam, kde si me za praci vazej a kde je schopny vedeni.

Allegri by byl skvelej, rad bych videl i Pochettina. Ohledne Rangnicka, myslim, ze na jeho ego v Rime neni prostor...