Přestupní termín : léto 2020

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Vzdáme se Smallinga za 20 a koupíme Kumbullu za 30?
Chápu, je mladší, ale stejně mi to kolem a kolem vůbec nedává smysl. Nedokázal bych pochopit, že za okolností, že Chris s MU netrénuje, nebyl na týmovém focení, chce k nám, kde byl celý rok lídrem defenzivy, ho nevezmem.

:Ok: Taky to tak vnímám. Navíc Kumbullovi se povedla jen jedna sezona v první lize, je prakticky nevyzkoušenej. A těch 30 je prostě moc.

Za mě ideál Smalling - Izzo. Za oba dvacet a máme vystaráno na delší dobu.

Podla mna je Kumbulla investicia, ktora nevylucuje prichod jedneho skuseneho stopera. Otazka je iba kto to bude. Ja si myslim, ze Smalling. Mencak sa ho potrebuje zbavit a cas sa krati. Za Izza si Cairo vypyta 50 na drevo.

HugoBoss27 napsal:
Abaddon napsal:
Kumbulla s opcí za 30? Proč? Proč ne Smalling? Mě fakt jebne.

A není to místo Izza?

Vlastně nevím...snad máš pravdu. Každopádně je podle mě stoperská dvojice alfou a omegou šlapajícího týmu, snad to dobře dopadne.

danko10 napsal:
Podla mna je Kumbulla investicia, ktora nevylucuje prichod jedneho skuseneho stopera. Otazka je iba kto to bude. Ja si myslim, ze Smalling. Mencak sa ho potrebuje zbavit a cas sa krati. Za Izza si Cairo vypyta 50 na drevo.

Za Izza chce 25. Coz neni zrovna prestrelena castka.

Abaddon napsal:
Hm, tak to vypadá, že Milik k nám a Džeko potom do Juve...se poseru. :mrgreen:

Este by nas mohol zachranit ten lekar, co operoval Zaniola. Rim si dal podmienku, ze za nim pred prestupom Milik prileti do Innsbrucku a necha si od neho vysetrit kolena. :mrgreen:

danko10 napsal:
Abaddon napsal:
Hm, tak to vypadá, že Milik k nám a Džeko potom do Juve...se poseru. :mrgreen:

Este by nas mohol zachranit ten lekar, co operoval Zaniola. Rim si dal podmienku, ze za nim pred prestupom Milik prileti do Innsbrucku a necha si od neho vysetrit kolena. :mrgreen:

Konecne nejakej rozumnej postup.

Francesco Totti AS napsal:
Už kupujeme Albance, jak Lazio...

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Je prece uplne jedno, jaka je to narodnost. Hlavni je, aby to byl kvalitni stoper. A myslim, ze pokud dorazi Smalling, tak vedle nej Marash hodne poroste.

Ze Dzeko cestuje s timom do Verony (nie ze bude hrat).

Ze Karsdorp zostava a vo Verone nastupi, pretoze ho v priprave presvedcil.

Ze Kumbulla hrat nebude.

Ze je v kontakte so Smallingom a veri, ze dojde k dohode medzi klubmi v priebehu par dni.

danko10 napsal:
Ze Dzeko cestuje s timom do Verony (nie ze bude hrat).

Ze Karsdorp zostava a vo Verone nastupi, pretoze ho v priprave presvedcil.

Ze Kumbulla hrat nebude.

Ze je v kontakte so Smallingom a veri, ze dojde k dohode medzi klubmi v priebehu par dni.

Díky :Ok: