Přestupní termín: léto 2019

Largo napsal:
klida napsal:
Zappacosta na hostování bez opce

Neapol snížila požadavky za Hysaje na 15 (bral bych ho bez váhání i za 20), ale ne, my musíme jít po Zappacostovi ja roční hostování :zed: :zed:

Tohle je fakt ale šílenost....

A to máme před sebou ještě 13 dní...snad do tý doby zmizí Olsen, Schick, Defrel a Santon s Corićem.

Zappacosta zítra na zdravotní prohlídku. Skutečně hostovačka bez opce. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Která kunda tohle vymyslela?

Largo napsal:
A to máme před sebou ještě 13 dní...snad do tý doby zmizí Olsen, Schick, Defrel a Santon s Corićem.

A však jedného z dvojice Schick / Defrel nám ako alternatívu k Džekovi treba.

Ak príde Zappa, tak predpokladám, že Santon to má spočítané - aj keď mňa v tých zápasoch čo hral vôbec nesklamal, ba skôr prijemne prekvapoval.

Coric je wonder kid, ktory u nas nikdy v Ačku neurobi stopu.

Podpísať Pau Lopeza bez odchodu Olsena, to bude ďalší Petrarchiho majstrštik.

No pána beka. To bude.

Tony napsal:
Largo napsal:

A však jedného z dvojice Schick / Defrel nám ako alternatívu k Džekovi treba.

Ak príde Zappa, tak predpokladám, že Santon to má spočítané - aj keď mňa v tých zápasoch čo hral vôbec nesklamal, ba skôr prijemne prekvapoval.

Coric je wonder kid, ktory u nas nikdy v Ačku neurobi stopu.

Podpísať Pau Lopeza bez odchodu Olsena, to bude ďalší Petrarchiho majstrštik.

No pána beka. To bude.

Jasne, myslel jsem to tak, ze prijde jeste jeden utocnik. Typologicky hodici se k Dzekovi jako alternativa a do systemu.

Olsen imho jeste odejde, Portugalsko nebo Rusko. Zappa oproti Santonovi asi neni uplne upgrade.

PsYchr napsal:
Přijde nějakej šílenej panic buy
V tyhle kategorii už máme schicka (mám to panic číst česky, že jo? I když Schick splňuje oboje)

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Je někde nejakej souhrn, koho jsme zatím prodali, koupili a pustili? Nechtěl bych po vás to vypisovat, ale třeba je nejakej web :Ok:

Sushi napsal:
Je někde nejakej souhrn, koho jsme zatím prodali, koupili a pustili? Nechtěl bych po vás to vypisovat, ale třeba je nejakej web :Ok:

https://www.transfermarkt.co.uk/as-rom/transfers/verein/12/saison_id/2019

Sushi napsal:
PsYchr napsal:
Přijde nějakej šílenej panic buy
V tyhle kategorii už máme schicka (mám to panic číst česky, že jo? I když Schick splňuje oboje)

To jo. Ale rýsuje se ten Rugani a za toho jsem osobně moc rád. Mít Hysaje, to by už asi byl zřejmě moc velkej luxus.

Jo. Tak ten Rugani by byl fantastickej, to jsme si tu psali už před týdnem. Pokud ano, tak paráda, pozdě, ale přece. Nevím moc, co si myslet o zprávách, že bychom mohli dealu obětovat talentovanýho Riccardiho, ale možná jsem už jen moc pünktlich, jak by řek' Franz.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Jo. Tak ten Rugani by byl fantastickej, to jsme si tu psali už před týdnem. Pokud ano, tak paráda, pozdě, ale přece. Nevím moc, co si myslet o zprávách, že bychom mohli dealu obětovat talentovanýho Riccardiho, ale možná jsem už jen moc pünktlich, jak by řek' Franz.

Nerad bych, aby odesel, asi jako snad kazdej fanousek.
Ale je tam jista podobnost s obchodem Spinazzola-Pellegrini.

Tak mame ofiko Zappacostu. Co me pobavilo je to, ze je to hostovani na 6 mesicu s opci na dalsich 6 mesicu. Nejak mi to nedava smysl...

Dik
Skromný mercato takový
Třeba bude smyslupnejsi než pan monchi
A třeba po prvním kole neprodame středního halva

Sushi napsal:
Dik
Skromný mercato takový
Třeba bude smyslupnejsi než pan monchi
A třeba po prvním kole neprodame středního halva

Me se zatim jeho prace libi, i kdyz ten Zappacosta mi smysl moc nedava. Jeste Rugani a utocnik za Schicka a udela vic nez Monsiňor Monchi za celou svou rimakou anabazi.

Zappacosta je fakt vysloveně koncepční krok. Jen co je pravda. Jediné, na co Petrachi asi spoléhá, je, že když se mu u nás líbit bude a my budem chtít i dál ho, určitě se o tom s Chelsea bude dát bavit.

Jinak to teď vypadá asi takhle. Je to slušný, mým pohledem kompaktní a vyvážený, leč bez rozdílových hráčů (uvidíme, jak Nicoletto, no). Ale 4. flek za J-mrdkama, N-mrdkama a I-mrdkama by to dát mohlo, imho.

Pau López (Mirante)

Zappacosta/Florenzi - Mancini (Fazio) - Rugani? (Jesus) - Kolarov/Spinazzola

Cristante (Diawara) - Veretout/Pellegrini

Ünder (Antonucci) - Zaniolo/Pellegrini (Pastore) - Perotti (Kluivert)

Džeko (Schick, pokud teda zůstane, jinak ještě změna tu)

Zappacosta je fakt vysloveně koncepční krok. Jen co je pravda. Jediné, na co Petrachi asi spoléhá, je, že když se mu u nás líbit bude a my budem chtít i dál ho, určitě se o tom s Chelsea bude dát bavit.

Jinak to teď vypadá asi takhle. Je to slušný, mým pohledem kompaktní a vyvážený, leč bez rozdílových hráčů (uvidíme, jak Nicoletto, no). Ale 4. flek za J-mrdkama, N-mrdkama a I-mrdkama by to dát mohlo, imho.

Pau López (Mirante)

Dobrá sestava, jen to vidím na střed Pellegrini - Veretout.

Hysaj musí mít choleru, protože jinak nevím, proč jsme po něm nešli. Místo toho bereme hráče na maximálně roční hostování.

Jediný, co mě k tomu napadá, je ten blok přestupů u Chelsea, kterej ještě rok trvá. Tak je logický, že se hráčů nechtěj jen tak zbavovat. Ale ten Hysaj mě bude dlouho mrzet.

Co mě štve, je naše Primavera. Vypadá to, že Juventusu střelíme Celara a Riccardiho. A ten mi bude vadit hodně. Poslední dobou jsme prodali plno hráčů z juniorky a zatím do ní v podstatě nikoho nepřivedli.

Je pravda, že Petrachi v Turíně sázel na mladý hráče, ale v podstatě je všechny kupoval, nedával šanci vlastní juniorce. V Římě se to vždycky dělalo opačně. Tenhle směr se mi absolutně nelíbí. Možná na to jde Petrachi odjinud a děláme si z Juve jen takovou naši farmu :mrgreen: A po dvou letech hostování ty mladý kluky odkoupíme zpět... :mrgreen:

Largo napsal:

Pau López (Mirante)

Hysaj musí mít choleru, protože jinak nevím, proč jsme po něm nešli. Místo toho bereme hráče na maximálně roční hostování.

Jediný, co mě k tomu napadá, je ten blok přestupů u Chelsea, kterej ještě rok trvá. Tak je logický, že se hráčů nechtěj jen tak zbavovat. Ale ten Hysaj mě bude dlouho mrzet.

Co mě štve, je naše Primavera. Vypadá to, že Juventusu střelíme Celara a Riccardiho. A ten mi bude vadit hodně. Poslední dobou jsme prodali plno hráčů z juniorky a zatím do ní v podstatě nikoho nepřivedli.

Je pravda, že Petrachi v Turíně sázel na mladý hráče, ale v podstatě je všechny kupoval, nedával šanci vlastní juniorce. V Římě se to vždycky dělalo opačně. Tenhle směr se mi absolutně nelíbí. Možná na to jde Petrachi odjinud a děláme si z Juve jen takovou naši farmu :mrgreen: A po dvou letech hostování ty mladý kluky odkoupíme zpět... :mrgreen:

To s těma mladejma je bohužel absolutní pravda. Všichni doufáme v novýho Tottiho, De Rossiho...a místo toho každej mladej kluk, co něco v sobě má, v Římě skončí. Byl by sen, to co se povedlo pár let zpět Barceloně - jedenáctku hráčů měli z odchovanců a hráli všude o nejvyšší příčky.
Chci toho Ruganiho, kurva!!! Zappacosta je stejnej jak Santon, kterej mě minulou sezónu mile překvapil, to je skvělej tah. :))) Hysaj prej musí mít choleru. :))))) Je to divný...podezřelý je i to, že Neapol jde s cenou dolů.
Potěšil by mě i zmiňovanej příchod Batshuaye a odchod Patrika do Německa...pomohlo by to všem stranám.

Abaddon napsal:
Largo napsal:

Pau López (Mirante)

To s těma mladejma je bohužel absolutní pravda. Všichni doufáme v novýho Tottiho, De Rossiho...a místo toho každej mladej kluk, co něco v sobě má, v Římě skončí. Byl by sen, to co se povedlo pár let zpět Barceloně - jedenáctku hráčů měli z odchovanců a hráli všude o nejvyšší příčky.
Chci toho Ruganiho, kurva!!! Zappacosta je stejnej jak Santon, kterej mě minulou sezónu mile překvapil, to je skvělej tah. :))) Hysaj prej musí mít choleru. :))))) Je to divný...podezřelý je i to, že Neapol jde s cenou dolů.
Potěšil by mě i zmiňovanej příchod Batshuaye a odchod Patrika do Německa...pomohlo by to všem stranám.

Batshuayi by nebyl špatnej, typově by se hodil. Ale opět jako u Zappy, myslím, že Chelsea ho půjčí max na hostování. Frenkie se navíc vyjádřil, že ho nikam nepustí. A myslím, že vzhledem k reálný možnosti Džekova blízkýho odchodu (rok, max dva) bysme měli přivézt někoho, kdo se od něj bude učit a převezme štafetu.