Přestupní termín: léto 2019

Lovren a Cetin na cestě = stoper, kterýmu nevěřím a stoper, kterýho neznám. :mrgreen: Takže střed obrany asi bude vyřešen. :mrgreen:

Jinak Cetin: https://www.transfermarkt.de/mert-cetin/profil/spieler/391498

Abaddon napsal:
Lovren a Cetin na cestě = stoper, kterýmu nevěřím a stoper, kterýho neznám. :mrgreen: Takže střed obrany asi bude vyřešen. :mrgreen:

Jinak Cetin: https://www.transfermarkt.de/mert-cetin/profil/spieler/391498

Lovren :zed: :zed: :zed:

Proti Cetinovi nemám nic za ty prachy, oukej. Jestli je to talent tak budiž.

Chorvat Dejan Lovren podle všeho nakonec do AS Řím nepřestoupí. S klubem se nedohodl na podmínkách smlouvy. Podle Gazzetty dello Sport Lovren akceptoval nižší smlouvu, než má v Liverpoolu, 1 milion eur ale chtěl dostat v případných bonusech. Italský klub na to ale nepřistoupil.

:mrgreen: :mrgreen:

Takže nakonec ne Lovren a ani ne Rugani. Za toho jsme prej nabídli povinnej odkup jen v případě účasti v další LM :zed: :zed: :zed:

Largo napsal:
Takže nakonec ne Lovren a ani ne Rugani. Za toho jsme prej nabídli povinnej odkup jen v případě účasti v další LM :zed: :zed: :zed:

To je neskutečný, co my si diktujeme. :mrgreen:

Largo napsal:

Jak to tak vidím, tak přivedeme ještě větší vemeno než je Lovren :zed:

masterhunter napsal:
Largo napsal:

Jak to tak vidím, tak přivedeme ještě větší vemeno než je Lovren :zed:

Rojo :mrgreen: *omg* *omg* :zed:

Jeden z největších kiksařů v Premier League.

tak a mame obrancu dalsi turek CETIN ktory postupil z Gencleberligi do 1 ligy za 3 melony a 10 percent z dalsieho predaja....sezona moze teda zacat,sezona plna otaznikov :lol: :lol: :lol:

Romulus napsal:
tak a mame obrancu dalsi turek CETIN ktory postupil z Gencleberligi do 1 ligy za 3 melony a 10 percent z dalsieho predaja....sezona moze teda zacat,sezona plna otaznikov :lol: :lol: :lol:

Určitě ještě někdo přijde, neboj.

Prej se mluví o Mustafim. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Toho jsem viděl minulej rok v několika zápasech a takhle blbě pozičně hrajícího stopera jen tak nenajdeš. Cena? 20 mega. :mrgreen: :mrgreen: Mě mrdne. :zed:
Snad je to jen další spekulace, která se neuskuteční.

Abaddon napsal:
Taky to tak vidím. Nejvíc mě sere ten Rugani a po něm Alderweireld.

Ja doufam, ze Rugani vyjde!!!

Co me stve, je ze pri odchodu Santona nejdeme primarne po Hysajovi, ale po Zappacostovi. Ten se s Hysajem neda kvalitou srovnavat. Okamzite bych ho koupil, ale mi radsi na hostovani poriidime Zappacostu, protoze hostovani.... :zed: :tlesk:

Largo napsal:
Abaddon napsal:

Co me stve, je ze pri odchodu Santona nejdeme primarne po Hysajovi, ale po Zappacostovi. Ten se s Hysajem neda kvalitou srovnavat. Okamzite bych ho koupil, ale mi radsi na hostovani poriidime Zappacostu, protoze hostovani.... :zed: :tlesk:

To souhlasím, akorát jedna věc...Santon odchází? To mi nějak uteklo.
Jako koupit Ruganiho a Hysaje, tak je ta obrana vymazlená.

Abaddon napsal:
Largo napsal:
Abaddon napsal:

To souhlasím, akorát jedna věc...Santon odchází? To mi nějak uteklo.
Jako koupit Ruganiho a Hysaje, tak je ta obrana vymazlená.

Jo, odchází. Nejspíš do Mallorky, nováček v LaLize. Hostování s příspěvkem na plat z naší strany.
Přesně, tahle dvojice a máme na pár let vystaráno, to by byl sen. Ne tam tahat předraženýho Izza s Nkoulouem a Zappacostou jen proto, že je Petrachi zná. Zappacostu vidím hodně nerad. Škoda.

klida napsal:
Zappacosta na hostování bez opce

Neapol snížila požadavky za Hysaje na 15 (bral bych ho bez váhání i za 20), ale ne, my musíme jít po Zappacostovi ja roční hostování :zed: :zed: