Abaddon napsal:Lovren a Cetin na cestě = stoper, kterýmu nevěřím a stoper, kterýho neznám. Takže střed obrany asi bude vyřešen.
Jinak Cetin: https://www.transfermarkt.de/mert-cetin/profil/spieler/391498
Tony napsal:Čo sme to zase kúpili...
Largo napsal:Takže nakonec ne Lovren a ani ne Rugani. Za toho jsme prej nabídli povinnej odkup jen v případě účasti v další LM
Largo napsal:Takže nakonec ne Lovren a ani ne Rugani. Za toho jsme prej nabídli povinnej odkup jen v případě účasti v další LM
masterhunter napsal:Largo napsal:Takže nakonec ne Lovren a ani ne Rugani. Za toho jsme prej nabídli povinnej odkup jen v případě účasti v další LM
Jak to tak vidím, tak přivedeme ještě větší vemeno než je Lovren
Romulus napsal:tak a mame obrancu dalsi turek CETIN ktory postupil z Gencleberligi do 1 ligy za 3 melony a 10 percent z dalsieho predaja....sezona moze teda zacat,sezona plna otaznikov
Abaddon napsal:Taky to tak vidím. Nejvíc mě sere ten Rugani a po něm Alderweireld.
Largo napsal:Abaddon napsal:Taky to tak vidím. Nejvíc mě sere ten Rugani a po něm Alderweireld.
Ja doufam, ze Rugani vyjde!!!
Co me stve, je ze pri odchodu Santona nejdeme primarne po Hysajovi, ale po Zappacostovi. Ten se s Hysajem neda kvalitou srovnavat. Okamzite bych ho koupil, ale mi radsi na hostovani poriidime Zappacostu, protoze hostovani....
Abaddon napsal:Largo napsal:Abaddon napsal:Taky to tak vidím. Nejvíc mě sere ten Rugani a po něm Alderweireld.
Ja doufam, ze Rugani vyjde!!!
Co me stve, je ze pri odchodu Santona nejdeme primarne po Hysajovi, ale po Zappacostovi. Ten se s Hysajem neda kvalitou srovnavat. Okamzite bych ho koupil, ale mi radsi na hostovani poriidime Zappacostu, protoze hostovani....
To souhlasím, akorát jedna věc...Santon odchází? To mi nějak uteklo.
Jako koupit Ruganiho a Hysaje, tak je ta obrana vymazlená.
klida napsal:Zappacosta na hostování bez opce
klida napsal:Zappacosta na hostování bez opce