Přestupní termín: léto 2019

Abaddon napsal:
Largo napsal:
Volejte slava!!!

Karsdorp je na prohlidce ve Feyenoordu!

Roční hostování, víc jsem nevyčetl. Tohle je promrh(d)anej talent. Prej, když by byl zdravej, tak by patřil mezi top obránce. Jenže kdyby...
Teď prej snad Hysaj, nebo Zappacosta - oba se mi líbí.
Jinak prej jsme kontaktovali Falcaa, kterej prohlásil, že hledá novou výzvu, že v Monaku končí.

Jo, ale i tak jsem rad, ze se tyhle nepotrebny hraci posilaj pryc. Treba se doma rozehraje a vykoupej ho.
Kazdopadne Hysaj by byla bomba, Zappacosta taky ujde.

Ivan Perišić se nestane posilou AS Řím. Chorvatský křídelník nemá budoucnost s Interu Milán, načež byl nabídnutý ligovému konkurentovi, ten však možný transfer odmítl.

Je tohle pravda? Musel chtít obrovskej plat, nebo to je v kabině totální kokot, jinak si to nedokážu vysvětlit. Fotbalista je to totiž skvělej.

Tak Olsen prej pada, Montpellier vsadil na Rulliho ze San Sebastianu. Ne ze bych se jim divil. Skoda, snad ho nekam udame. Jeste jsou skoro 3 tydny.

Daniele Rugani může odejít z Juventusu do AS Řím, kluby jsou podle posledních zpráv domluveny na hostování za pět milionů eur s opcí na přestup za dalších 25 milionů. Tým z hlavního města nyní bude jednat s obráncem, který požaduje roční plat minimálně tři miliony eur.

To by mě potěšilo...

Nejideálnější scénář. Rugani je na svůj relativně mladej věk zkušenej stoper, hrával v LM a odkopáno má v Serii A taky dost. Navíc se učil od mistrů jako Chiellini nebo Barzagli. Za mě skvělý, jen se bojím, že to nakonec nedopadne a my sáhnem po Lovrenovi.

Největší otazník je ale stále vepředu.

Viděl jsem jen sestřih toho zápasu s realem, ale podle mě Dzeko ukázal že ještě může být důležitý. Zda se mi že začal hrát víc tymove než dřív. Icardi je samozřejmě extratrida, když se mu chce a podle mě by nás posunul o level výš, ale v Dzekovi vidím lídra a asi bych se nezlobil kdyby ještě rok zůstal. I když chápu že ta situace kolem icardiho už bude za rok pasé a musí se řešit teď.
Nevím, nevidím do rozpočtu, jestli si mužem dovolit ruganiho i icardiho. Petrachi to snad nějak rozloží do více let, nebo tak něco.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Michy Batshuayi s velkou pravděpodobností znovu opustí Chelsea a zamířit by mohl na Apeninský poloostrov. Zájem o belgického útočníka má AS Řím, které podle místních zpráv preferuje roční hostování s následnou opcí.

Batshuayie já můžu. V Dortmundu byl skvělej půl roku, ve Valencii byl úplně hroznej, teď v Crystal Palace, nebo kde to byl, to bylo průměrnej.

Já bych do toho šel. Za mě lepší, jak línej a drahej Higuain a totálně vymaštěnej Icardi.

Abaddon napsal:
Michy Batshuayi s velkou pravděpodobností znovu opustí Chelsea a zamířit by mohl na Apeninský poloostrov. Zájem o belgického útočníka má AS Řím, které podle místních zpráv preferuje roční hostování s následnou opcí.

Batshuayie já můžu. V Dortmundu byl skvělej půl roku, ve Valencii byl úplně hroznej, teď v Crystal Palace, nebo kde to byl, to bylo průměrnej.

Já bych do toho šel. Za mě lepší, jak línej a drahej Higuain a totálně vymaštěnej Icardi.

Naprosto souhlasím. V Marseille též perfektní, potřebuje jen nakopnout.

Kromě AS Řím stojí o obránce Juventusu Daniele Ruganiho také francouzské Monaco. Informaci přinesl server goal.com. Podle anglických médií je zase prioritou pro Římany nikoliv Rugani, ale obránce Liverpoolu Dejan Lovren.

Ta poslední věta. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jestli to je pravda, tak to u nás fakt vede banda kokotů.

Čtu, že jde o to, že Juventus chce těch 5 + 25 jako povinnej odkup (obligation to buy). Zatímco Liverpool u Lovrena bude souhlasit s opcí... Já nevím, Ruganiho bych na povinnej vzal klidně a ani nemrkl.

Nzonzi do Galatasaraye prakticky hotov.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Čtu, že jde o to, že Juventus chce těch 5 + 25 jako povinnej odkup (obligation to buy). Zatímco Liverpool u Lovrena bude souhlasit s opcí... Já nevím, Ruganiho bych na povinnej vzal klidně a ani nemrkl.

Nzonzi do Galatasaraye prakticky hotov.

Přwsně! Já v tom nevidím riziko, Rugani je na svůj věk už slušně ostřílenej.

Nzonzi, jdi. :pray:

První zápas nový sezony je za jedenáct dní a my pořád nemáme vyřešenou obranu....jakože už tři sezony, ale stejně...

...a čím dál tím víc se skloňuje jméno Lovren :nosit:

Mam takovy spatny tuseni, ze nakonec fakt prijde ten Lovren :nenene:
Z ty trojky Lovren, Rugani a Alderweireld bych ho bral az jako posledniho. Jestli si ty dva ostatni nechame utyct, tak tenhle tah fakt nepochopim :aaaa: :zed:

Já bych z Lovrena nedělal hned trageda. Možná to není ideální volba, ale času už fakt moc není. Posily suďme až v prosinci. Imho se to mělo řešit hned a ne měsíc a půl nahánět tlustyho útočníka. Ať přijde kdokoliv, bude mít těžké se sehrát s týmem v tak krátkém čase. A zrovna symetrie mezi stoperama je sakra důležitá. Takovej Manolas se celý léto sehrava s Koulibalym, má čas na to aby poznal tým. Takhle jsme to měli řešit i my! Stoper měl být priorita!

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Lovrena před Ruganim údajně upřednostňuje sám Fonseca, proto se Petrachi přeorientoval na Liverpool... :shock: :shock: :shock:

Pokud to tak je, tak za me dobre. Sportovni reditel by mel skladat kadr podle prani trenera. Ne naopak. Nechme Fonsecu, at si to zaridi, jak chce. I kdyz za me Lovren idealni neni.

Francesco Totti AS napsal:
Já bych z Lovrena nedělal hned trageda. Možná to není ideální volba, ale času už fakt moc není. Posily suďme až v prosinci. Imho se to mělo řešit hned a ne měsíc a půl nahánět tlustyho útočníka. Ať přijde kdokoliv, bude mít těžké se sehrát s týmem v tak krátkém čase. A zrovna symetrie mezi stoperama je sakra důležitá. Takovej Manolas se celý léto sehrava s Koulibalym, má čas na to aby poznal tým. Takhle jsme to měli řešit i my! Stoper měl být priorita!

Souhlasim. Lovren ve dvou minulejch sezonach drzel obranu Liverpoolu (i kdyz chapu, ze s Van Dijkem to jde “samo”).

Stoper se mel resit prioritne, hned, jak vedeni vedelo, ze Manolas odejde.

K ničemu ještě nedošlo, takže Lovren pořád ještě náš, pánbů zaplať, není, ale uf ty vole...
Uf, ty vole, Lovren...
Dá se ten optimismus někde koupit?
Zlatej Saba