IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Zappacosta je fakt vysloveně koncepční krok. Jen co je pravda. Jediné, na co Petrachi asi spoléhá, je, že když se mu u nás líbit bude a my budem chtít i dál ho, určitě se o tom s Chelsea bude dát bavit.
Jinak to teď vypadá asi takhle. Je to slušný, mým pohledem kompaktní a vyvážený, leč bez rozdílových hráčů (uvidíme, jak Nicoletto, no). Ale 4. flek za J-mrdkama, N-mrdkama a I-mrdkama by to dát mohlo, imho.
Pau López (Mirante)
Zappacosta/Florenzi - Mancini (Fazio) - Rugani? (Jesus) - Kolarov/Spinazzola
Cristante (Diawara) - Veretout/Pellegrini
Ünder (Antonucci) - Zaniolo/Pellegrini (Pastore) - Perotti (Kluivert)
Džeko (Schick, pokud teda zůstane, jinak ještě změna tu)
Dobrá sestava, jen to vidím na střed Pellegrini - Veretout.
Hysaj musí mít choleru, protože jinak nevím, proč jsme po něm nešli. Místo toho bereme hráče na maximálně roční hostování.
Jediný, co mě k tomu napadá, je ten blok přestupů u Chelsea, kterej ještě rok trvá. Tak je logický, že se hráčů nechtěj jen tak zbavovat. Ale ten Hysaj mě bude dlouho mrzet.
Co mě štve, je naše Primavera. Vypadá to, že Juventusu střelíme Celara a Riccardiho. A ten mi bude vadit hodně. Poslední dobou jsme prodali plno hráčů z juniorky a zatím do ní v podstatě nikoho nepřivedli.
Je pravda, že Petrachi v Turíně sázel na mladý hráče, ale v podstatě je všechny kupoval, nedával šanci vlastní juniorce. V Římě se to vždycky dělalo opačně. Tenhle směr se mi absolutně nelíbí. Možná na to jde Petrachi odjinud a děláme si z Juve jen takovou naši farmu
A po dvou letech hostování ty mladý kluky odkoupíme zpět...