Přestupní termín: léto 2019

Largo napsal:
Sushi napsal:
Dik
Skromný mercato takový
Třeba bude smyslupnejsi než pan monchi
A třeba po prvním kole neprodame středního halva

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Me se zatim jeho prace libi, i kdyz ten Zappacosta mi smysl moc nedava. Jeste Rugani a utocnik za Schicka a udela vic nez Monsiňor Monchi za celou svou rimakou anabazi.
já si moc netroufám to hodnotit, protože ty lidi povětšinou neznám
takže se vyslovím, až něco odehrajeme :twisted:

Vysvětlí mi prosím někdo, proč přivedeme vždy hráče těsně před začátkem sezony ? :aaaa:

Já třeba nechápu tu "posedlost" (jiný slovo mě nenapadá) těma hráčema z primavery. Prosím o vyjmenování pěti hráčů z primavery, který se za posledních deset let nějak výrazněji prosadili v dospělym fotbale a nebo ještě líp, pět hráčů z primavery, který by nás nějak pozvedli

Edit: ať to hlavně nebere nikdo jako nějakej "útok", já to fakt nechápu v čem by mělo bejt jakýkoliv třeba křídlo lepší, než Under

PsYchr napsal:
Já třeba nechápu tu "posedlost" (jiný slovo mě nenapadá) těma hráčema z primavery. Prosím o vyjmenování pěti hráčů z primavery, který se za posledních deset let nějak výrazněji prosadili v dospělym fotbale a nebo ještě líp, pět hráčů z primavery, který by nás nějak pozvedli

Edit: ať to hlavně nebere nikdo jako nějakej "útok", já to fakt nechápu v čem by mělo bejt jakýkoliv třeba křídlo lepší, než Under

To je pravda no. Spíš jde o tu mentalitu, že všichni očekávaj novýho Tottiho, De Rossiho a já nevím koho a všichni musej bejt Římani z Primavery. Celkově se pořád hodně mluví o budoucnosti a málo o přítomnosti. Asi to tak Petrachi vidí stejně. Něco na tom pohledu je, ale prostě římský prostředí na to není nastavený.

Z těch příkladů mám v podvědomí Politana, kterej by se hodil k Ünderovi, pak třeba Romagnoli z AC. Jinak je ale fakt, že jich moc nevyletělo.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
A Pelle. :Ok:

Pravda. A dobre vypada i Antonucci. Ale to neni zas tak moc. Hodne jsem sazel na Ricciho, Viviana, Capradossiho a Cicirettiho. A kde jsou...

Česko: Petr - Kúdela, Mazuch, Šimůnek, Kubáň - Mičola, Kalouda, Suchý, Mareš - Fenin, Střeštík.
Náhradníci: Dohnálek, Valenta, Held, Okleštěk, Gecov, Frydrych, Pekhart, Cihlář, Fryšták

Toto je muzstvo, ktore pred 12 rokmi skoncilo druhe na majstrovstvach sveta do 20 rokov.

Nikola Kalinić v minulosti hrával za Fiorentinu a AC Milán a do Itálie se zřejmě vrátí, o podmínkách hostování s opcí úspěšně jedná AS Řím. Chorvatský útočník patří Atléticu Madrid, které s ním ale nepočítá.

Kalinič :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Abaddon napsal:
Nikola Kalinić v minulosti hrával za Fiorentinu a AC Milán a do Itálie se zřejmě vrátí, o podmínkách hostování s opcí úspěšně jedná AS Řím. Chorvatský útočník patří Atléticu Madrid, které s ním ale nepočítá.

Kalinič :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mne by nevadil. Horší jak paťogol s defrelitom nebude.

Vůbec, Kalinič se mi nikdy nelíbil. V Madridě dal 4 góly v minulým roce, my potřebujem někoho, kdo ty góly dávat bude.

Mariano řekl, že jesli má bejt na lavici v Realu nebo v Římě, to radši bude v Realu
Kalinič je stejnej případ jak Llorente

Tak moc vyberat si klub ako Rim nemôže hlavne s našu finančnu silu vyhadzovať peniaze do luftu aj tak tie nakupy vyzeraju ze radsej zoberu hračov na hostavanie ako kupia nech sa najskôr osvedčia ale potom to zabiju štylom že kupia brankara za 20 mega ktory nema reputaciu ani nič a môže to byť prepadak.To naozaj nech to James radšej pusti Katarčanom po MS v Katare ako sa písavalo že ked budu chcieť Rim kupiť tak az po šapionate :D

PsYchr napsal:
Mariano řekl, že jesli má bejt na lavici v Realu nebo v Římě, to radši bude v Realu
Kalinič je stejnej případ jak Llorente

Marianovi se nedivím, i když bych ho bral.
Kalinič byl ve Viole rozdílovej, v AC nadprůměrnej, v Atléticu obludnej. Těžko říct, co z toho by nastalo u nás, ale oproti Llorentemu je o 3 roky mladší, takže za stejnej případ to nepovažuju.

Sága kolem Ruganiho mě sere dramaticky víc, protože furt máme k Mancinimu jen stále pomalejšího Fazia, odjakživa kiksařského nekopu Jesuse a tureckého wonderkida za 250 tisíc.