Olsen do Aston Villy za 3,5 mega
Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk
Francesco Totti AS napsal:Podle Di Marzia je Matić už ofiko. Roční smlouva s opci na další rok. Nevím, neznám ho herně. Mourek si ho všude tahal, podobně jak Sarri Jorginha, tak snad ví co dělá.
Naopak Gotze prý půjde do Benfiky a Isco chce zůstat v Lalize
scr napsal:Mourek asi do PSG
Sent from my iPhone using Tapatalk
Francesco Totti AS napsal:Ze starších hráčů bych bral ještě Ozilakterý je prý nechtěný ve Fenerbachce.
Ale hlavně to chce zamakat na obraně. Pravý, levý bek a aspoň jeden stoper
Jednička určitě Spina, ale koho za něj? Vina úplně nepřesvědčilPsYchr napsal:Levýho beka si myslim máme vyřešenýho
já bych rád viděl dvě pořádný křídla a jednoho stopera a přejít na jinej systém
Otázka, je Dybala křídlo?
Hráči jako on nepotřebuji moc pohybu. A všude byl fantastickýAbaddon napsal:Francesco Totti AS napsal:Ze starších hráčů bych bral ještě Ozilakterý je prý nechtěný ve Fenerbachce.
Ale hlavně to chce zamakat na obraně. Pravý, levý bek a aspoň jeden stoper
Tak to nikdy, ten je línej na krok, všude to jen rozjebal.
Souhlas. Radši ho nechat napravo s Rickem než prodat za takové hovno. Kapitán reprezentace tvl za 2,5 megapasta napsal:Jsem celkem překvapený jak chce AC snížit cenu za Florka mají dát 4,5 a tlačí nás na 2,5 mega!!! Kurvy prašivé, já bych si ho raději nechal než ho prodat skoro zadarmo a práva strana by byla vyřešenato samé Nice z Kluivertem měli dát 15 mega když postoupí do LM to se bohužel nestalo a teď chcou velkou slevu to bych ho taky raději zapojil do přípravy
ví někdo za kolik šel Under nakonec??? jinak středové záložníky hlavně potřebujeme to je nejdůležitější post
Francesco Totti AS napsal:Jednička určitě Spina, ale koho za něj? Vina úplně nepřesvědčilPsYchr napsal:Levýho beka si myslim máme vyřešenýho
já bych rád viděl dvě pořádný křídla a jednoho stopera a přejít na jinej systém
Otázka, je Dybala křídlo?