Přestupní období léto 22

Veretout má jít Cristante zřejmě a zřejmě taky Villar Darboe Diawara

Darboeho bych nechal....kdo tam bude teda hrát ten Sanches?

HugoBoss27 napsal:

Takže nám odídu všetci záložníci? :shock:

Bruntix napsal:
HugoBoss27 napsal:

Takže nám odídu všetci záložníci? :shock:

Zůstane Bove a Sérgio a podle mě přijde jedno větší jméno a jeden hráč zadarmo (Grillitsch nebo Xeka). Pořád to není moc, ale pokud budou ty posily kvalitnější, tak proč ne. Mourinho chce prý hráč 4-2-3-1.

moje FM okénko:
Cristante, Veretout oba za patnact (dohromady 30, mozna vic)
Diawara, Villar plus minus deset
Darboe hostovacka, nebo prestup se zpetnym odkupem
Zaniolo 50
mas skoro kilo na posily a potrebujes dva zalozniky a dve kridla, plus nekdo do obrany...

PsYchr napsal:
moje FM okénko:
Zaniolo 50
mas skoro kilo na posily a potrebujes dva zalozniky a dve kridla, plus nekdo do obrany...

Chudák Friedkin :lol:

My je prodáváme za pakatel třeba teď jsem četl že Veretout za 10 😁tak to snad je jen vtip,

PsYchr napsal:
moje FM okénko:
Zaniolo 50
ne že by tam všichni hráli, ale to ses jako rozhodl prodat všechny střední záložníky v kádru? :lol:

Sushi napsal:
PsYchr napsal:
moje FM okénko:
Zaniolo 50
ne že by tam všichni hráli, ale to ses jako rozhodl prodat všechny střední záložníky v kádru?
Ono je to ale fakt reálný, podle toho co se píše.

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Francesco Totti AS napsal:
Sushi napsal:
PsYchr napsal:
moje FM okénko:
Zaniolo 50
ne že by tam všichni hráli, ale to ses jako rozhodl prodat všechny střední záložníky v kádru?
Ono je to ale fakt reálný, podle toho co se píše.

A nejenom reálný, ale za mě i nutný....

Sushi napsal:
PsYchr napsal:
moje FM okénko:
Zaniolo 50
ne že by tam všichni hráli, ale to ses jako rozhodl prodat všechny střední záložníky v kádru? :lol:

Co by ne, nám to tak funguje...4 v obraně, 6 v útoku a nakopáváme. :mrgreen:

Juventus by v nadcházejícím přestupovém okně rád získal Nicolu Zaniola, přičemž se už od AS Řím dozvěděl finanční požadavky. Klub z hlavního města za svůj dvaadvacetiletý talent žádá částku mezi 50 a 60 miliony eur.

pasta napsal:
Juventus by v nadcházejícím přestupovém okně rád získal Nicolu Zaniola, přičemž se už od AS Řím dozvěděl finanční požadavky. Klub z hlavního města za svůj dvaadvacetiletý talent žádá částku mezi 50 a 60 miliony eur.

Vzhledem k využívání Nicola (např. dnes i když chyběl Pelle) je to podle mě už tutovka.
Jako zamrzí to, ale po těch zraněních je o parník níž než býval a upřímně, v kádru mají po zranění Spiny nějakou cenu jen Tammy, Pelle a právě Zaniolo. Pokud má někdo odejít, souhlasím s tím, aby to byl on. I když mě to mrzet bude, to ne, že ne.

Já fanoušek Zaniola nejsem, prodal bych ho. Seženem lepší alternativu a levnější.

Mě na něm sere jak už hraje bez pokory a sóluje ...jediné co,tak má nějakou rychlost a balón vybojuje tělem nebo těma nohama jaké měl Seedorf :D

HugoBoss27 napsal:
Mě na něm sere jak už hraje bez pokory a sóluje ...jediné co,tak má nějakou rychlost a balón vybojuje tělem nebo těma nohama jaké měl Seedorf :D

To jo, čím dál víc trenérů se k němu vyjadřuje v tomhle duchu, že neumí pracovat pro mužstvo a radši bere všechno na sebe, často zbytečně. V poslední době od Lippiho přes Capella nebo Bonieka.

mě za něj úplně bolí, jak je mentálně v prdeli
teď si i zcela odmyslim tu nefotbalovou stránku věci
ale na hřišti je na něm hrozně vidět, jak moc umí a jak ještě víc chce - a ano, nepodepisuje se to na něm dobře
vylítnul jako talent, debutoval za nás na bernabeu, zahrál, pak v lize, krásný góly, celkově silnej, do repre byl snad povolanej ještě před debutem v serii a... a bum, zranění
a pak se to ty yvole tááááhne a utíká mu to a on chce všechen ten čas, ty měsíce a roky, dohnat v každý akci
a nejlépe během 90 minut dohnat všechny góly, co nedal, všechny chvály, co neposbíral, ale myslim, že i všechny body, co nám nepřinesl
a to prostě nejde
takže je furt v transu a hraje jak já na hanspaulce, když jsem ještě uměl kopnout do balónu, protože ví, že mu to tam dost možná spadne
je mi ho svym zpsobem líto a fakt bych mu přál, aby se uklidnil a třeba rok v kuse byl zdravej a hrál + se týmu dařilo, aby neměl furt pocit, že kdykoli má míč, musí dát gól

Ego no, na to už doplatilo spousta hráčů, on je ještě mladej, za pět let z něj bude úplně jinej hráč...otázka je v kterym týmu

O Matiće se zajímá AS Řím Nemanja Matić v průběhu letošního léta opustí Manchester United a jeho další kroky by mohly směřovat do Itálie, zájem o srbského záložníka má AS Řím.

Čekal jsem že to přijde

Francesco Totti AS napsal:
O Matiće se zajímá AS Řím Nemanja Matić v průběhu letošního léta opustí Manchester United a jeho další kroky by mohly směřovat do Itálie, zájem o srbského záložníka má AS Řím.

Čekal jsem že to přijde

Smáli jsme se při stejném článku u Smalla i Mikiho....a divejme....ale je pravda že Matice znám nebo mám zmaknuteho nejmíň