Veretout má jít Cristante zřejmě a zřejmě taky Villar Darboe Diawara
Darboeho bych nechal....kdo tam bude teda hrát ten Sanches?
HugoBoss27 napsal:Veretout má jít Cristante zřejmě a zřejmě taky Villar Darboe Diawara
Bruntix napsal:HugoBoss27 napsal:Veretout má jít Cristante zřejmě a zřejmě taky Villar Darboe Diawara
Takže nám odídu všetci záložníci? :shock:
PsYchr napsal:moje FM okénko:
Cristante, Veretout oba za patnact (dohromady 30, mozna vic)
Diawara, Villar plus minus deset
Darboe hostovacka, nebo prestup se zpetnym odkupem
Zaniolo 50
mas skoro kilo na posily a potrebujes dva zalozniky a dve kridla, plus nekdo do obrany...
ne že by tam všichni hráli, ale to ses jako rozhodl prodat všechny střední záložníky v kádru?PsYchr napsal:moje FM okénko:
Zaniolo 50
mas skoro kilo na posily a potrebujes dva zalozniky a dve kridla, plus nekdo do obrany...
Ono je to ale fakt reálný, podle toho co se píše.Sushi napsal:ne že by tam všichni hráli, ale to ses jako rozhodl prodat všechny střední záložníky v kádru?PsYchr napsal:moje FM okénko:
Zaniolo 50
Francesco Totti AS napsal:Ono je to ale fakt reálný, podle toho co se píše.Sushi napsal:ne že by tam všichni hráli, ale to ses jako rozhodl prodat všechny střední záložníky v kádru?PsYchr napsal:moje FM okénko:
Zaniolo 50
Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk
Sushi napsal:ne že by tam všichni hráli, ale to ses jako rozhodl prodat všechny střední záložníky v kádru?PsYchr napsal:moje FM okénko:
Zaniolo 50
pasta napsal:Juventus by v nadcházejícím přestupovém okně rád získal Nicolu Zaniola, přičemž se už od AS Řím dozvěděl finanční požadavky. Klub z hlavního města za svůj dvaadvacetiletý talent žádá částku mezi 50 a 60 miliony eur.
HugoBoss27 napsal:Mě na něm sere jak už hraje bez pokory a sóluje ...jediné co,tak má nějakou rychlost a balón vybojuje tělem nebo těma nohama jaké měl Seedorf
Francesco Totti AS napsal:O Matiće se zajímá AS Řím Nemanja Matić v průběhu letošního léta opustí Manchester United a jeho další kroky by mohly směřovat do Itálie, zájem o srbského záložníka má AS Řím.
Čekal jsem že to přijde
Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk